İyi gidiyor sorun yok

. Ds5 almadan önce çok niyetlendim, birtanesiyle pazarlığa bile oturdum. Son anda vazgeçtim. 1 sene sonrada heryerden çekildi Lancia. Ülkede bir model tutmadımı tutmuyor arkadaş buna benzer ne araçlar var.
Sürekli kullanıyorum 1.6 tdci Trend X'ini. Uzun yol sürüşünüde çok beğeniyorum. Yüksek hızlarda çok stabil. Ama fiyatlar benim istediğimden malesef yüksek kalıyor.
Dh'den ve birkaç forumdan daha okudum dediğine benzer şeyleri. Bu yüzden eledim. EDC haricindede 6 ileri şanzıman yok zaten.
Otomobillerle aynı değiller diye biliyorum hız sınırlarını. Tempolu otoban sürüşlerinde yol elverdiğince gidiyorum. Radarda fahiş cezalarla uğraşmak can sıkıcı olur. Birde Courier'i bilmiyorum ama bu sınıfta araçların arkasında seyahat etmek çok yorucu. connect olsun doblo olsun çok sert. rahat denilebilecek caddy bile bineklere göre sert kalıyor.
Velhasıl Ford bayisine gideceğim bu aralar, test şürüşü talep edip bakacağım.Satıştakiylede detaylıca konuşacağım. Titanium plus donanımlısı, hta'ya göre baya dolu geldi koltuk ısıtma filan güzel. Birde çok tatlı pastel mavi rengi var alacak olursam kesinlikle o rengi tercih edeceğim
Pürüz çıkarsa, satış danışmanına anlatacağım dediklerini. Teşekkür ederim Ömer.
Üç modele kadar sınırlandırdım. Linea 1.6 mjet, Bravo 1.6mjet/1.4turbo ve Ford Courier 1.6 tdci.