pejonun en arızalılarından dedikleri 307ye 2 sene bindim bakım dışında 5kuruş para harcamadım
valla fransızın adı çıkmış dokuza inmez sekize misali güzel ülkemde benimde ilk arabam clio 1.6 16v'ydi alırken bi ön takım istiyodu araba onu yaptırdık yayları preslemişler di gittik yay aldık tam oldu dedik bu sefer yok sunrouf tu yok boğaz kelebeğiydi derken ekstra 3-4 liralık olduk ama herşeyi eksiksiz oldu sonrasında arabayı tekirdağı'na bi birisine sattım adamla resmen arkadaş olduk arabaya çok düzgün bakmışsın sağol diye ayda bir teşşekküre arıyodu diyeceğim o ki arabayı markayla yargılamamak lazım şimdilerde gene fransıza biniyorum low-rider abimin rc leman'sı bende valla kısa süre olmasına ramen opel gtc turbodan daha çok seviyorum![]()
Fransız 306 kullanıcısı ve birçok 106-306-206-307 kullanan arkadaşlarımın yorumlarını söyleyecek olursam aynı zamanda gözlemde bunlar vites senkromeçleri berbat geri vites hep sıkıntı , iç plastik trim sesleri meşhur bunun dışında güzeldi araçlar he birde direksiyon kutuları ...
fransızın sw ve cabrioları kim ne derse desin fiyat performans eğrisinde çok iyi.. hem full dolu hem full özellikli hemde düşük hacimli benzinli yada dizel motorlarla satıyorlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)