User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
64 sonuçtan 58 ile 64 arası

Konu: Fransız Araçları ve Opel Tecrübeleriniz

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pejonun en arızalılarından dedikleri 307ye 2 sene bindim bakım dışında 5kuruş para harcamadım
    .

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fransız araçları hakkında tablodaki gibi gibi düşünüyoru )

"Korkmadık, savaştık"

ynstrkmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla fransızın adı çıkmış dokuza inmez sekize misali güzel ülkemde benimde ilk arabam clio 1.6 16v'ydi alırken bi ön takım istiyodu araba onu yaptırdık yayları preslemişler di gittik yay aldık tam oldu dedik bu sefer yok sunrouf tu yok boğaz kelebeğiydi derken ekstra 3-4 liralık olduk ama herşeyi eksiksiz oldu sonrasında arabayı tekirdağı'na bi birisine sattım adamla resmen arkadaş olduk arabaya çok düzgün bakmışsın sağol diye ayda bir teşşekküre arıyodu diyeceğim o ki arabayı markayla yargılamamak lazım şimdilerde gene fransıza biniyorum low-rider abimin rc leman'sı bende valla kısa süre olmasına ramen opel gtc turbodan daha çok seviyorum

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fransız 306 kullanıcısı ve birçok 106-306-206-307 kullanan arkadaşlarımın yorumlarını söyleyecek olursam aynı zamanda gözlemde bunlar vites senkromeçleri berbat geri vites hep sıkıntı , iç plastik trim sesleri meşhur bunun dışında güzeldi araçlar he birde direksiyon kutuları ...

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sadettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genel olarak fazla elektronik aksamli araba sıkıntı çıkarıyor. 206+ kullanıcısıyım yağ su bakımı dısında hiç bir sıkıntı yasamadık. suanda 220k da 206 kullanan arkadaşlarım var hiç bir sıkıntı yaşamadı fransız arabalarında özellikle pejoda mazeme kalıtesini düşüklüğünden kaynaklı ufak ses var ama az yakıp çok kacan arabalardır
    Teşekkürler.
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fransız konusunda 9 sene kullandığımız sıfır alınıp 175 binde sattığımız berlingomuz hakkında hiçbir olumsuz şey söylemeyeceğim desem abartı olmaz. bakım yapıldı mazotunu koyduk kaza yaptık yaptırdık bunlar haricinde extra bir maliyeti olmadı bize aracın. he 1.9 d motor gitmiyor o ayrı.
    Teşekkürler.
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pejonun en arızalılarından dedikleri 307ye 2 sene bindim bakım dışında 5kuruş para harcamadım
    Teşekkürler.
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fransız araçları hakkında tablodaki gibi gibi düşünüyoru )

Teşekkürler.
    Alıntı ynstrkmn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla fransızın adı çıkmış dokuza inmez sekize misali güzel ülkemde benimde ilk arabam clio 1.6 16v'ydi alırken bi ön takım istiyodu araba onu yaptırdık yayları preslemişler di gittik yay aldık tam oldu dedik bu sefer yok sunrouf tu yok boğaz kelebeğiydi derken ekstra 3-4 liralık olduk ama herşeyi eksiksiz oldu sonrasında arabayı tekirdağı'na bi birisine sattım adamla resmen arkadaş olduk arabaya çok düzgün bakmışsın sağol diye ayda bir teşşekküre arıyodu diyeceğim o ki arabayı markayla yargılamamak lazım şimdilerde gene fransıza biniyorum low-rider abimin rc leman'sı bende valla kısa süre olmasına ramen opel gtc turbodan daha çok seviyorum
    Söylendiği gibi bakım çok önemli.
    Teşekkürler.
    Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fransız 306 kullanıcısı ve birçok 106-306-206-307 kullanan arkadaşlarımın yorumlarını söyleyecek olursam aynı zamanda gözlemde bunlar vites senkromeçleri berbat geri vites hep sıkıntı , iç plastik trim sesleri meşhur bunun dışında güzeldi araçlar he birde direksiyon kutuları ...
    Teşekkürler.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    fransızın sw ve cabrioları kim ne derse desin fiyat performans eğrisinde çok iyi.. hem full dolu hem full özellikli hemde düşük hacimli benzinli yada dizel motorlarla satıyorlar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fransızın sw ve cabrioları kim ne derse desin fiyat performans eğrisinde çok iyi.. hem full dolu hem full özellikli hemde düşük hacimli benzinli yada dizel motorlarla satıyorlar..
    Fransızların dizelleri cidden çok mantıklı hocam.
    Fakat bazen konularda 200 binden sonra motor ister hdilar gibi şeyler okuyorum.
    Arkadaştan bir 307 var 270 binde sıfır sorun nasıl iş anlamadım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)