Uzun sure ios kullanan biri olarak bugün android'e geçtim. S5 aldim ve su an sudan cikmis balik gibiyim. Telefon gayet hizli ve stabil calisiyor ancak apple baska bir dünya bence.
Uzun sure ios kullanan biri olarak bugün android'e geçtim. S5 aldim ve su an sudan cikmis balik gibiyim. Telefon gayet hizli ve stabil calisiyor ancak apple baska bir dünya bence.
Kisma problemini rootlamadan cozmek mumkun
http://www.itjungles.com/boost-lg-g3...-required.html
Katiliyorum ama artik tum telefonlar 2k ekranla cikiyor ve cikacak. Note 4 de ayni sekilde 2k ekranla cikiyor artik.
g3 kuzenım aldı 3 haftadır kullanıyor bu hafta sorucam detaylı ona denildiği gibi ekran çok güç harcıyor günü çıkarmıyorsa telefon zaten elıcem onuda direk. g2nın sarjı iyi ama kart takılmaması bataryasının çıkmaması - işte hep.
kalem felan pek umrumda değil sarjı günü çıkarsın hızlı takılma yaşatmasın ekranı 4.5ınclerden büyük olsun kafi benım gözümde.
oyunla zaten işim yok günlük face vatsap ınstgram bunlara giriyoruz günü çıkarsın kafi sarj dayanıklılık hız önemli gözümde z2yi gideyim inceliyeyim onuda bu hafta iyice bkalm aklımda. g3 kullanıcısı varmı aramızda böyle detaylı harbi anlatabilcek
kafam iyice karıştı
acaba 3 gblık modelını alsak 2 lıge gore kasma sorunu ortadan kalkarmı ekrandna dolayı
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
Bende kasma problemi yok, benimki 3 gb.
2gb modelini onermem, 2k ekrani oldugu icin iyi ram harciyor yukarida da belirttim.
O g3 icin olan ayaei g2de yaptim.telefon surekli restart atti zor kapattip o ayari valla dedm gitti telefon
Sorun bataryanın günü kurtarması ise, powerbank veya batarya özellikli kılıflar sorunu büyük ölçüde giderir bence.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Cihazlar ince diye aliniyor bence power bank veya sarjli kilif kullanmanin hicbir anlami yok zaten telefonlar buyuk bide cebimde extra kilif yada power bank mi tasicam ? Cihazlarin birbirine karsi ciddi ustunlugu yok. O yuzden kullanima gore oncelik verilmeli benim icin batarya hemen hemen ilk sirada gelir
g3 3 gblık olana bakayım ozman fiyatlarda ucuzlar az daha kasım başı gibi alırım sanırım
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
ilk çıktığında iphone 3g aldım sonra sony ile androide geçtim biraz hüsran oldu ios daha stabil çalıştığı için şimdi ise sony xperia z ve iphone 5 var (kktcell-turkcell) rahatlık konusu için ios ama herşeyde androidde var. şimdi ikisinide satıp xperia z3 e geçmeyi planlıyorum. Tavsiyem Xperia Z3
Renault Sport
g3'ü inceledim bugün. herşey çok iyi de o tasarım, o kasa neyin nesi aga? harbiden o fiyata verilen güzelim özellikleri gölgede bırakıyor. çok basit duruyor, çakma htc one gibi olmuş tipi.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
z3 güzelmiş çıkmadı tam ama çok akıllıca bir sistem yapmışlar normal hd ekran az enerji tüketimi yüksek güçlü batarya özel soğutma bakır borulu sıstem 3 gb ram felan özel su geçirmezlik felan dahada güven altına alınmış videolarını tanıtımını herşeyini parça parça inceledim nette 2300den üst fiyata çıkar diye eledım yosksa suan batarya testlerinde acık ara birinciydi z3
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
S5 ile 1gun 14 saat dayandi Kullanim kisiden kisiye degisken fkt 1 gunu cok net cikrtiyosunuz asiro kullanimda dahi.
- K -
________
Dr.Ecu
Ne olursa olsun samsunga bulaşmam servisi küfür gibi her şey müşteri hatası ekran yapıyolar ekran masanın üstünde dururken kırılıyo 1 kere düşüp kırıldı note 2 dış camı içerisi sağlamdı yaptırdım 2-3 gün sonra iç camı kırıldı götürdüm kullanıcı hatası 450 tl 15 lira ekran kaplama 1 hafta sonra tekrar lcd kırıldı yine elimide ne düşme var ne bi bişey yine kullanıcı hatası diyorum telefonda bi sıkıntı var yenisini verin demiyorum bi inceleyin diyorum incelememize gerek yok telefon durduk yere kırılmaz diyorum yapınburda dursun 1 ay kendı kendıne kırılırsa değişimiini yapıcakmısınız öyle bir şey yapamayız vs vs arkadaşımın kardeşi ı pad inüstüne su döktü ekranda bi çizgi oluştu servis yenisini verdi başka bi arkadaşım ın ıphoneunun garantisi bitmesine 1 ay kala wifisi bozuldu sıfır telefon verdiler internette benim sorunumu yaşayan bir sürü insanla karşılaştım içinde işlemcisi yanan bir sürü insan da cabası samsung sağlamken güzel bozulduğu zaman direk elden çıkarılmalı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)