User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
62 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: android telefonu seçimi ?

Burak Demirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

android telefonu seçimi ?

arkadaşlar kullanan mutlaka vardır s3 s4 4s birkaçtane telefon kullandım yenı bir tel alayım demişkende hata yapmak istemiyorum.
    1 lg g3 yada g2
    2 samsung note 3
    3 ıphone 5s
    inceledim baktım hepsıne ama günde 2 defa sarj kapanma sorunu ses gitmeme sorunu 4k ekrandan dolayı kasma birsürü sorunlar yazılmış ,telefonun sarjı arada nete girerim 1 günü çıkarsın oyun sevmem telde kullanısı sorunsuzluğu önemli işte kullananlardan yorum beklıyorum
    Mahşein üç atlısı
    dmrc garaj
    35 cvk 31 s2000
    35 eu 122 vti
    35 ke 9481 egk20

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi ben turkcell müşteri ilişkilerine bu cihazların satışını yaptım 6 ay içlerine en az sorunu olan note 3 ve LG G3 iphone 5s de şikayet çok alıyodum ısınma şarj gitmemesi ekran hatası falan. note 3 ün ısınma problemi var. g3 te de şarjı erken bitiyor. bana sorsan xperia z2 al 6 ay çalıştım 1 kez şikayet aldım oda 4k video çekimine uzun süre çekim yapıldığında ısınma sorunu başkada hiçbir sorunu yoktu. ben de kız arkadaşıma tavsiye ettim aynısınadan aldı şarjı a uzun gidiyor 2 aydır kullanıyor bir kez bile sorun yaşamadı.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su anda Note 2 den LG G3 e gectim, guzel cihaz. Onerebilirim.

2 dezavantaji var, soylenildigi gibi oyun oynarken isiniyor. Ki ben cok oyun oynamadigim icin benim icin cok dezavantaj degil

Ekrani surekli acikken sarji cabuk bitiyor. Bunun sebebi 4k ekrani olmasindan oturu. Ama ekran kapaliyken acayip az harciyor pili. Toplamda 2 gun gidiyor benim kullanimimda.

Onun disinda ekrani note 2-3 buyuklugunde ama dis boyutlari galaxy s5 boyutunda oldugu icin hem buyuk ekranli ama kocaman olmayan bir telefon kullaniyorsunuz.

Note 3 eski bir cihaz artik, bir kac haftaya note 4 cikiyor. Iphone 5 i kiyaslamam kusurabakmayin

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    galaxy s3 kullanıyordum yeni S5 e geçtim onuda düşün derim.
    oyun bluetooh gps+navigasyon acık olarak dahil kullandıgımda bilehiç süpheye düşürmedi sarjı biticekmi diye. tüm gün sorunsuz sıkıntısızı cıkartıyor bu halde. saydıklarımı yapmassan zaten %30-40 la falan bitirirsin günü herade
    ultra tasarruf moduna alırsanki kısmı soylemiyorum bile baya gider. 1 saatten uzun sürede oyun oynadım 5-10dk lık 4k videoda çektim öyle ahım sahım ısınmadı bile gayet normal azcık belli belirsiz bir ısınma yaptı diyebilirim kapla kullanmama ragmen.
    1881 - 193

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    telden pek anlamam ama lg g2 kullanıyorum beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor sarjı çok iyi araba sarjını kullanmıyorum gibi bişey gerek kalmıyor

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lg g3 ve yeni gelecek xperia z3 (z2 nin sorunlari azaltilmis versiyonu gibi geliyor sanirim) guzel secenekler gibi gozukuyor sizin icin.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    note 3üm var memnunum g3 de çok met ediyorlar.. bende şarj tam bir gün götürüyordu yüksek mah lı batarya aldım sorunu çözdüm.. artık 3 gün falan şu anda rahat götürüyor..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    z2yede baktım kardeşimde ekranı z gibi hanı 500 tllık ekran var kalitesiz canlılık yok ne bilim ha z almışsın ha z2 tip olarakda fark yok diye onu eledım bende kafamda direk. çalışmış satısını yapmışsın aslında kullanıcıdan daha cok bilgin vardır onuda birdaha düşünücem bakalm sagolasn
    Alıntı bayramoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi ben turkcell müşteri ilişkilerine bu cihazların satışını yaptım 6 ay içlerine en az sorunu olan note 3 ve LG G3 iphone 5s de şikayet çok alıyodum ısınma şarj gitmemesi ekran hatası falan. note 3 ün ısınma problemi var. g3 te de şarjı erken bitiyor. bana sorsan xperia z2 al 6 ay çalıştım 1 kez şikayet aldım oda 4k video çekimine uzun süre çekim yapıldığında ısınma sorunu başkada hiçbir sorunu yoktu. ben de kız arkadaşıma tavsiye ettim aynısınadan aldı şarjı a uzun gidiyor 2 aydır kullanıyor bir kez bile sorun yaşamadı.
    Mahşein üç atlısı
    dmrc garaj
    35 cvk 31 s2000
    35 eu 122 vti
    35 ke 9481 egk20

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ekran açıkken sarjı cabuk bitiyordan kasıt ne mesela günde toplasan 3 saat anca totalde nete bakarım telden videolarınada baktım bunu sarj sorununu ekrandan kaynaklı ordada soylemıslerdı ondan g2yide seçime dahil ettimki fiyat perf adına adam gibi bir cihaz alalım maksat.
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su anda Note 2 den LG G3 e gectim, guzel cihaz. Onerebilirim.

2 dezavantaji var, soylenildigi gibi oyun oynarken isiniyor. Ki ben cok oyun oynamadigim icin benim icin cok dezavantaj degil

Ekrani surekli acikken sarji cabuk bitiyor. Bunun sebebi 4k ekrani olmasindan oturu. Ama ekran kapaliyken acayip az harciyor pili. Toplamda 2 gun gidiyor benim kullanimimda.

Onun disinda ekrani note 2-3 buyuklugunde ama dis boyutlari galaxy s5 boyutunda oldugu icin hem buyuk ekranli ama kocaman olmayan bir telefon kullaniyorsunuz.

Note 3 eski bir cihaz artik, bir kac haftaya note 4 cikiyor. Iphone 5 i kiyaslamam kusurabakmayin
    Mahşein üç atlısı
    dmrc garaj
    35 cvk 31 s2000
    35 eu 122 vti
    35 ke 9481 egk20

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    galaxy s3 kullanıyordum yeni S5 e geçtim onuda düşün derim.
    oyun bluetooh gps+navigasyon acık olarak dahil kullandıgımda bilehiç süpheye düşürmedi sarjı biticekmi diye. tüm gün sorunsuz sıkıntısızı cıkartıyor bu halde. saydıklarımı yapmassan zaten %30-40 la falan bitirirsin günü herade
    ultra tasarruf moduna alırsanki kısmı soylemiyorum bile baya gider. 1 saatten uzun sürede oyun oynadım 5-10dk lık 4k videoda çektim öyle ahım sahım ısınmadı bile gayet normal azcık belli belirsiz bir ısınma yaptı diyebilirim kapla kullanmama ragmen.

s5 hiç düşünmedim belkı oda dahil edilebilir bunların arasına ama fiyat olarak 1800leri geçmeyen işimi görebilcek tarzda seylere bakmaya çalışıyorum dediğim 4 modelde benım bu fiyatlarda ve altında fiyatlar

Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    telden pek anlamam ama lg g2 kullanıyorum beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor sarjı çok iyi araba sarjını kullanmıyorum gibi bişey gerek kalmıyor
    g2nın ekranının 4k olmaması fiyatının uygun olması sarjının uzun gitmesi felan cidden hep + olarak görüyorum seçimime ondan onuda ekledimya.
    Mahşein üç atlısı
    dmrc garaj
    35 cvk 31 s2000
    35 eu 122 vti
    35 ke 9481 egk20

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şarjın dayanma konusu kullanım kolaylığı ve arayüzü ile HTC One kullanıyorum. İster One M7 ister One M8 i gönül rahatlığı ile bu konuda tavsiye ederim.
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    %30-40 ile tamamlarsın günü kabaca. Fakat 5-6 tam şarj ettikten sonra bu değeri elde edersin. İlk şarjda çok az gidiyor bende hayal kırıklığı yaşamıştım.

G2 kesinlikle önermem, bir kere iphone gibi pili çıkmayan hafızası genişletilemeyen bir telefon. Baya şikayet aldı ki G3 te bunlar eklendi.

G3 alacaksan kesinlikle 3 gb modelini almanı öneririm, hafızası da 32 gb geliyor 3gb rami olanların. Ekranı 4k olduğu için iyi ram harcıyor cihaz, 2gb yetmeyebilir.

Ben ekranı daha küçük olduğu için (ve biraz da samsung'un güneşte gözükmeyen ekranından sıkıldığım için) S5 e hiç bakmadım. O da tabiki iyi telefon, ama S4 den sonra tasarımı bence daha kötü. Bana göre S4'den su geçirmemesi haricinde çokta bir artısı yok.

junicb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Xperia Z3'ü bekliyorum, iphone'den geçiş yapıcam ben de. Umarım pişman olmam.
    Drive to win!

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Demirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    g2nın ekranının 4k olmaması fiyatının uygun olması sarjının uzun gitmesi felan cidden hep + olarak görüyorum seçimime ondan onuda ekledimya.
    Benim almamda ki en önemli etken fiyattı zaten baya araştırdım bu özelliklerde bu fiyata telefon bulamadım. Hepsiburadadan 1300 e aldım 50 tl de puan verdi mazot aldım onla

Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

G2 kesinlikle önermem, bir kere iphone gibi pili çıkmayan hafızası genişletilemeyen bir telefon. Baya şikayet aldı ki G3 te bunlar eklendi.
    Pili çıkınca ne oluyor ki değiştirilmek istense illa ki vardır bi yöntemi 2 aydır kullanıyorum hiç pili çıkıyor mu çıkmıyor mu diye merak bile etmedim ne artısı var pil çıkmasının

Hafıza olayıda tamamen kullanıcıyla alakalı bendeki 32 gb eminim ki bana fazlasıyla yeticek ama 16 gb olanını bende tavsiye etmem şuan 10 gb boş yerim var 16 gb lık olsaydı temizlik yapmam gerekicekti

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 gündür Z3 Compact kullanıyorum. F / P oranı en başarılı ürün denilebilir. Bi sürede böyle kalır gibi.
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Burak Demirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s5 hiç düşünmedim belkı oda dahil edilebilir bunların arasına ama fiyat olarak 1800leri geçmeyen işimi görebilcek tarzda seylere bakmaya çalışıyorum dediğim 4 modelde benım bu fiyatlarda ve altında fiyatlar
    düşündüklerin markaların kabaca en üst serileri diye s5 i önermiştim iphone u saymassak

1800-1900 civarında su sıralar daha ucuzada buabilirsin. mesela vodafonde 1600 küsüre indiren bir kampanya vardı ama noldu bilmiyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/samsu...fon-beyaz.html
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim almamda ki en önemli etken fiyattı zaten baya araştırdım bu özelliklerde bu fiyata telefon bulamadım. Hepsiburadadan 1300 e aldım 50 tl de puan verdi mazot aldım onla

Pili çıkınca ne oluyor ki değiştirilmek istense illa ki vardır bi yöntemi 2 aydır kullanıyorum hiç pili çıkıyor mu çıkmıyor mu diye merak bile etmedim ne artısı var pil çıkmasının

Hafıza olayıda tamamen kullanıcıyla alakalı bendeki 32 gb eminim ki bana fazlasıyla yeticek ama 16 gb olanını bende tavsiye etmem şuan 10 gb boş yerim var 16 gb lık olsaydı temizlik yapmam gerekicekti
    Pili değiştirmek istesen servise veriyorsun, yöntemi bu. Kişiden kişiye değişir gerekliliği. Ben tercih etmezdim ve bu yüzden de önermem.

Bende 32gb versiyon bir de 32gb microsd var, yetmediği zamanlar olabiliyor, ekstra usb takıyorum telefona.

naci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer ki 1000 tl altında üstteki markalar dışında olursa General Mobel discoveriy gerçek 8 çekirdekli çift hatlı ve arttırılabilir hafızalı yeni telefonu çıkacak alınabilir diye düşünüyorum.
    2 Temmuz 1993 unutma / unutturma

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Güvenlik senin için önemli ise; Samsung'un boot loaderdan önce devreye giren donanım destekli KNOX teknolojisi, Samsung Android'i diğer Androidlerden bir kaç adım öteye taşıyor..

Bunun haricinde S4 Samsung'un parladığı bir cihazdı, S5 ise eksiklikleri giderilmiş daha hale getirilmiş bir devam cihazı diyebilirim. Note serisi ise S serisinden çok daha kararlı, pil ömrü çok daha başarılı, takılmayan, sorun yaratmayan bir seri.. Kesinlikle tavsiye ederim..

Ayrıca akıllı telefonlar (veya benzer teknoloji pil kullanan diğer cihazlar ) çok şarj tüketen, çok fazla şarj edilen cihazlar. Haliyle pilleri de 1 seneden sonra yavaş yavaş performans sorunları ortaya çıkarmaya başlıyor. Bu sorunlarla kolay başedebilmek için mutlaka "pili değiştirilebilen / çıkan" bir model seçmek gereklidir diye düşünüyorum..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)