Geleyim annemle notere :D :D
Bikaç firmadan sigorta teklifi aldım fiyatlar uçmuş resmen şok oldum.. Geçen sene 200 küsür liralara yaptırmıştım şuan x2 olmuş resmen..
Cem beye mesaj attım bakalım inş uygun biseyler çıkar
Sigorta, kasko fiyatları aşırı yükseldi.. Golf 7 aracım için 1500 zorunlu, 3300 tl kasko bedeli çıkıyor...
Herkeste mi böyle anlamadım..
Uyguna yaptıran arkadaslarımda var nezaman zamlandı çözemedim
Arkadaşlar bende bugün sigortacımdan işittim. Kız kardeşin araca 250 TL veriyorduk, 500 TL olmuş zorunlu trafik sigortası. Yani yüzde 100 zam gelmiş görünüyor, Bana 7-8 kere zam geldiğini söyledi. Hatta yeni yaptıracaklar olanlar ise 4 misli zamlı yaptıracaklarmış sigortalarını.
Bana en uygun fiyatlı 07 Plaka motorsikletim için sigortacı arıyorum :D
bu nasıl bi zamdır yaa
haftada 1 gün kullandığım araca 700e yaptığım sigortayı 1200e yapcam iki gün sonra
harbiden bu sistemin allah belasını versin
gecen sene 1400 olan sıgorta bu sene 2100 hasar vs yok dırek zamlı tarife,5000 cıkartan bıle var
Abi daha yeni 15k ya motor aldım 6250 tl fiyat çıkaran sirket bile var.
Evdeki 2 aracta babamin ustune. Cr-v'nin kaskosunu her yil yeniletiyoruz, sukur babamin ehliyeti aldigin beri herhangi bir kazasi yok. 2004 CR-V'nin kaskosu bu sene 450tlye yenilendi.
Gecen hafta 2015 Hyundai i10 aldik, sigortasi 370, kaskosu 1000 tl cikti. Yaptirdik, aslinda kasko icin daha dusuge teklif bulacagimi dusunuyordum, ama babam benden habersiz yaptirmis.
Araclarin ikisi de 34 plaka.
1.6focus var bi tane var mi yardimci olabilcek. bugun bitti sigorta
1 aralık ta araba aldım babamın üstüne üzerindeki 2. araç ve %15 hasarsızlık indirimi var.
Araştırdık sorduk ettik, 650 den aşağı teklif alamadım.
Neyse şu Kadir abinin reklamında oynadığı şirketin sitesine girdim teklif aldım. Rakam şaşırtıcı düşük çıktı.
Telefonla arayınca bir miktar da orda indirim yaptılar.
AXA firmasında 545 TL ye sigorta yaptırdım 3 taksit, firma da 19 TL kartıma iade edecekmiş, 527 TL ye hallettim.
Bu da yok olmaz deme ihtimali olan arkadaşlar için.
http://www.hizliresimyukle.com/image.../04/dsa.md.jpg
Sigorta şirketleri hiç birzaman trafik fiyatlarında acenteden acenteye fark yapmaz standart fiyat uygulanır
Yardımcı olan arkadaş bana da bi pm atabilir mi_? Ayın 18inde doluyor benimkininde süresi.
2 haftaya benim de kasko-sigorta bitiyor, pm atarsanız ben de teklif alayım.
Ankara'da Özden Sigorta'yı ara abi, Nazlı Hanım'ı iste veya Ziya Bey'i. Arkadaşım Tarık yönlendirdi dersin Andromed'den Tarık Yunus Sevimli :)
Anında fiyat vermez senden bilgilerini vs ister sonra çalışıp en uygunuyla dönerler. Şimdiye kadar Cem'in konusunda vs. gördüğüm fiyatlarla ya aynı ya çok az farklarla uyguna falan geliyordu fiyatları. Adını duymadığın firmalar değil yani Ray, Axa, Allianz, Anadolu falan yaptırdık bir şimdiye kadar hep. Sigorta kaskoyu yapar sonra kargoyla adresine yollar. Daha yüzlerini görmedim ama babamlarla iyi tanışıklar, biz de telefonla takılıyoruz aile gibi :)
Telefon: 0312 419 17 53 veya 0533 629 38 21 veya 0505 251 77 57