teşekkürler sigortam.net adresine mail atıp nasıl bir kasko poliçesi oldugunu öğrenicem umarım dedikleri fiyat yetkili servis için geçerlidir.
arkadaşlar aracımı satıp yeni bir araç aldım.
eski aracımın sigortasındaki hasarsızlık indirimini yeni aracıma tanımlayabiliyor muyuz ?
bir de plaka 06 , ama ankarada yaşamıyorum artvin de yaşıyorum. plaka değişmesem fiyat fark ettiriyor mu ? ikamet adresine göre mi fiyat veriliyor?
plaka fiyatı değiştirmez yazmışsın diye yazdım söylemek istediğini yanlış anladım atarlanma hemen sakin ol
2 aracımada sigorta yapılacak ilgilenen arkadaşlar mailime dönüş yapabilirmi gerekli bilgileri göndereyim
tugraaykut@hotmail.com
teşekkürler..
son zamanlarda kendim ve çevremdeki kişilere tavsiye ettiğim sigortacı bir abimiz var. geçen hafta aldığım araç için dışardan aldığım en uygun fiyat 830 liraydı kendisinden 560 tl ye yaptırdım. isteyen varsa yardımcı olması için yönlendirebilirim.
06 plaka 2012 cruze
Trafik sigortasi:592(hasarsizlik yazmiyor, teminatlar 290k,1450k,29k,58k)
Kasko(ak genisletilmis):695(hasarsizlik 40%, istedigin servis,autoking, orjinal parca vs.)ferdi kaza teminat:5k,5k,500.. Ihtiyari m.m teminat:15k,45k,15k
Daha uygun verme ihtimali olan.arkadas varsa bilgileri vereyim bir teklif alalim
İhtiyari Mali Mesuliyet 15-45-15 çok düşük tekli limit 100 bin TL olsun en azından.
Yeni aldigim arac sigortasi icin uygun fiyat teklifi verebilecek arkadaslarin yardimini bekliyorum yarin sabah policesini kestirip ruhsatini trafikden almam gerekiyor.cuma gunu bir tanidigim axa sigortadan 590 tl teklif verdi bi digeride sompo zigortamidir nedir ilk defa adini duydum 500 tl fiyat verdi.ayrica kasko icinde fiyat ogrenmek istiyorum
Kasko ve sigorta iptalinde geri ödeme nasıl hesaplanıyor ?
1350 TL civarı kasko 450 Tl civarı da sigorta yaptırdığım aracı 1 ay 1 hafta sonra gibi sattım.
Ve aynı gün iptal için satış evrakını sigortacıya gönderdim.
Hesaplanmasında bir katsayı var mı ? ya da tutarı 365 e bölüp kalan gün ile çarparak mı işlem yapılıyor.
goksel@alemdarsigorta.com mail adresime bilgileri yollarsanız fiyat teklifi yaparım.
Geçen sene 680 TL ye trafik sigortası yaptırdıgım 2012 model fiat doblo hususi kamyonet tipi aracıma bu sene 1990 TL poliçe çıkıyor.. sebebi hasarsızlık indirimimden faydalanamadıgım.. kucuk bi kazam oldugu için...
bu aracın satışını başka birinin üzerine yapsam sigorta poliçemin fiyatı 1990 TL den düşer mi ?
Cem sağolsun yine halletti kaskomuzu trafiğimizi en uygun haliyle
Rakamları yazmıyim benim indirim oranları moral bozucu :D
Ama Kasko biraz daha düşerse Trafikle eşitlenecek neredeyse, zorunlu trafik sigortası fiyatları geçmiş yıllara göre Vtec gibi devirleniyor maşallah
Bozbey Otomotiv & Sigorta veya buradan pm cembozbey http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=4370
https://www.facebook.com/Bozbey-1452...33052790169911
Sabah yaptırdım kasko 952 tl :)
Trafik 623 TL :(