15 ağustosta devlet indirime gidecek deniliyor, varmı aslı astarı ?
+
=
Devlet indirime gidecek diye birşey olamaz, sadece şirketlere baskı yapabilir fiyatları düşürmeleri için fakat şirketlerin sattığı poliçeye göre sermaye karşılıkları hasar ödeme potansiyeli gibi bazı kriterleri korumaları gerekiyor, uzun lafın kısası çok teknik bir konu hadi %20 fiyatları ucuzlatın bakim denilecek bir konu değil.
PTT çalışanı zannedersem, aşağıdaki yorumuna istinaden yazdım;
''-Arkadaşlar internette dolaşan Ptt ve Ziraat sigorta ucuz haberlerine ve yukardaki ekran görüntüsü ile verilen habere inanmayın yalan... Yalan haber çabuk yayılır derdi büyükler.. İş yükümuz bir anda arttı ama, yardimci olamıyoruz fiyatlar sigorta şirketleri ile ayni.. Tavsiyem 15 agustos'u bekleyin mecbur degilseniz... O zaman devlet indirim yapcak.
Fiyat almak isterseniz 15 agustos ve sonrası için yardımcı oluruz... Ptt sigorta; Axa, hdi, Generali ve ray sigorta Acenteliği yapmaktadır... Bu firmalardan teklif veririm 15 agustos sonrasi için.''
+
=
74 vosvos için uygun sigorta çıkartabilecek var mı ?
Bilgileri mail yollarsan fiyat çıkarırım.
info@renpar.net
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
25 agustosta sigortam bitiyor, gecen sene 600tl idi, kazam olmadı çok şükür bu sene ne kadar çıkar tahmini?
@GKS ilgine alakana çok teşekkürler. iki üç gün uğraştırdık seni kusurumuza bakma![]()
Şimdi ben bir ae86 aldım. Yani daha üstüme almadım ama araba benim. Ben bunu bu hafta üstüme alırken kendi(yaş 30un altı) üstüme mi yoksa anamın(yaş 55+) üstüne mi alayım? Araç 85 model.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Merhaba abilerim/arkadaşlarım benimde kaskom ve sigortam 09.09 tarihinde biticek.Bu seferde forumdan birilerimize katkımız dokunur umarım.Yardımcı olabilecek arkadaşlar'a özelden bilgileri verebilirim.Tek isteğim var daha önce kazam var ve ağzımız yandı olabilecek herşeyin en üstten olmasını + olarakda manevi tazminatın da kloza eklenmesini istiyorum.Yardımcı olabilecek varsa DM atayım gerekli bilgileri![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
şuan kullandığım aracın ( ilk aracım ) yaklaşık 40 gün sonra sigortası bitiyor , satmayı düşünüyorum 1 yıl doldurmasını beklemelimiyim ? yıl doldurması alacağım aracın sigortasına yansır mı ? iki kapı corsa c düşünüyorum fiyatlar ne durumda ?
🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷
1 yıl dolarsa 5. basamak hasarsızlık indirimine hak kazanıyosun. Benim üzerime 6 tane araba oldu ama hepsini 1 yıl dolmadan sattığım için bana yüksek çıkıyor fakat hatunun üzerine 1 araba aldık o da tam 1 yıl durdu ve hasarsızlık indirimi var. Şimdiki aracım 1.7 Corsa C onun üzerine aldım 1093 TL çıktı. Araç 39 plaka ikamet Büyükçekmece.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)