1,6'yı herzaman 1.3 e tercih et...
Fiesta Dizel
A3 1.9 TDi
bmw 120D
bmw 320D
corsa Dizel
Punto dizel
Fiatların göstergeleri saçma ötesi.Uzun yolda tapagaz 4.1 litre yakan araba 1 depoya tapagaz 1100 km falan gider (depo 45 litre varsayıyorum),demek tapagaz 1100 km gidiyorsa ekonomik gidişte 1400-1500 gitmesi lazımki öyle bi dünyaya ulaşmak için ne içmek lazım bilmiyorum
İnsanları yanlış bilgilendirmenin bir mantığı yok.Yol bilgisayarında anlık 2.1 ortalama hiç bir şey ifade etmez o araba tapa gaz 4.1 falanda yakamaz.
3.20d tercih edilmeli şahsi fikrim bu araçlar arasından 163lük versiyonuda olur 184lüğüde fark etmez , chiptuning ile yarışlara gir ister 120 ile git 6.5 litre yak , her derde deva 1 araç.....
Golf MKVII 1.6 Tdi
sen ne çok biliyosun yaa
ben yavuzun arabasından örnek verdim ve canlı şahidi olarak ben ve xor korayı söyledim yaktığımız yakıtı koyduğumuz benzini biz biliyoruz
evet araç ortalamada 4,1 yaktı ankara seyahatimizde ve klima full açık ve çoğu zaman 140-150 den aşağı düşmeyerek![]()
gülüm bmw lere girme turbosu enjektörü ıvırı zıvırı sorunlu baş belası araba
punto nun ikinci eli yok 3 kuruşa gider
corsa / fiesta olabilir fiyatı uygun olsun diosan fena değil
fiyatla ilgili sıkıntı yoksa a3 1.9tdi ben seçtim alınabilir evladiyelik ve hep 2. eli var..
..::PASSATURBO1::..
nan mustafa puntonun ikinci eli yok mu güldürme beni
bak şirkette elimden tam 80 tane fiesta geçti hadi şirket arabası diye hr kullananları geçtim en efendi kullanan adamın arabası bile 3 sene sonunda bildiğin döküldü heryerinden ses gelmeye başladı
tam 12 araçtada piston erimesi yaşadık
hemen hemen %70indede enjektör ve pompa sorunu yaşadık
ama bunları yazdım mı ? yazmadım niye ? insanları yanlış yönlendirmenin mantığı yok diye
EDİT :şuandada 35 tane clio sümbül var bak onlardan şimdiye kadar hiç sorun yaşamadık mesela konfor ve donanım olarak diplerdeler ama yakıt ve problemsizlik olarak en üst seviyedeler bence
dacia logan ın dizeli için çok az yakıo diolar birde suzuki splash var bir depo ile 1300km yapıomuş ama 4 camıda elle açılıo 22milyardoğan slx bile 2 cam otomatik
..::PASSATURBO1::..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29687260/detay
Chiple kaç hp,tork alırız.![]()
corsayi denemedim ama 207 bana cok takir tukur gelmisti...
Experience is what you get when you don't get what you want.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29888881/detay
Şöyle birşey de olabilir, hacimli hem de.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)