Fiesta Dizel
A3 1.9 TDi
bmw 120D
bmw 320D
corsa Dizel
Punto dizel
Dizeldeki en önemli unsur hacim.. ne kadar çok hacim o kadar rahat kullanım demek..
1.3 multijet 75 hp kullanıcısıyım, yakıt olarakta ortalamam 5.9 litre, 18'' ozlarla beraber..
Arabada basınç gelene kadar resmen sürünüyosun ama basınç geldiginde kullanımı keyif veriyor..
Eger 1.3 klasmanında araba alacaksan multijetten şaşma derim, en azından intercooler ve 16v farkı var..
Opelde aynı makinayı kullanıyor, yalnız opelin servis masrafı ve ön koltuklarının tabure gibi olması en büyük handikapı bana göre.. ufak tefek bi adamsan ok ama yapılıysan sıkıntı..
Punto içinde şunu söyleyebilirim, alt takımının zayıflıgı ve görüş açılarındaki sıkıntılar dışında parasına göre çok iyi arabadır.. Grande punto için konuşuyorum tabi..
Yavuzun arabası mk2b'ler içinde konuşmak gerekirse eger chiplersen gerçekten iyi yürüyor ki yavuzun geçmedigi küçük hacimli dizel yok gibi... Ama arabanın yüzünün eskimesi malzeme kalitesinin iyi olmaması gibi handikapları var..
Tango-1 never dies.
Pejo 207 1.6 HDi Dynamic kullanan var mı hiç?
dynamic kullandım daha yumuşak fun'a göre.. en dolusu emotion, fun kasa degişmeden önce piyasaya çıkan donanım modeli.. emotion'a göre farklılıklar var
Tango-1 never dies.
vb faruk abinin yeni bebeğe 2007 megane II sedan 1,5 dcı 170 tl fullemiş 430 km yapmış lan oglum range hala 1400 km yazıyor dedi tel de tansiyonum düştü
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
farklı sınıflarda araçlar..benim tercihim fiesta olurdu..eğer daha iyisi olucaksa 3.20 d![]()
320d 320d tutturdunuz bir 320d100 milyarlık arabadan sanki ucuz kolay alınabilir gibi bahsediyorsunuz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)