siz burada güzel sohbetinizi sürdürürken dodikler yola çıktı bile (orginal parça olmak kaydıyla) eskiden girerdim artık girmiyorum dedim ona bile kulp taktınız cumadan sonra gönderi irsaliyesi de gelecek onu da koyarım boş muhabbete gerek yok
dün gece 2 de adresi aldım çünkü online oldum sabah da yola çıkarttım yine de sizin sohbetinize yetişemedim
dedimya siz arada sadece güncel yazın takılın
![]()
ECUTECH İstanbul
Erkut Usta, numaramı bulmak zor değildi demişsin de, o arkadaşın pm atmadan önce yazmıştım ben buraya, ayrıca bir arkadaş sormuş sorun çözüme kavuştu mu diye, ben de kavuşmadı dedim. Kavuştu da yalan mı söylüyorum?
307 debriyajı taktı demişsin, Ankara'daki ustayı suçlamışsın. 307 debriyajı taktığını bana aracı teslim aldıktan sonra aracın vitesleri girmeyince söyledi bu bir.
Arefe günü parçacı açıkmış, kaldı ki benim araba arefeden 4 gün önce teslim edildi bu iki,
Çıkma parçaları garajıma almam demişsin, çıkma parçayı Ahmet Usta takmış farkında mısın, benim getirdiğim sıfır orijinal parçalar halen kayıp bu da üç. Sıfır orijinal debriyaj telim meydanda yok yahu ötesi var mı.
Herneyse Erkut Usta, sana ortağınla yeni işinde başarılar, ortağına hakkım geçtiyse de haram zıkkım olsun kendisine.
Son olarak techturkey dayanışmasına bir kere daha hayran kaldım konunun başından sonuna kadar beni yalnız bırakmayan bütün arkadaşlara gönülden teşekkürler.
HORSEPOWER is how fast you hit the wall
TORQUE is how far you take the wall
komik yahu
tır mevzusu aklıma geldikçe gülüyorum yaabu konu sabit yapılmalı okullarda dersi verilmeli
Ahm olmus ae, zihniyet ayni, akli olan da girmez o garaja..
Ya kamyoncu demeyin bana ya![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Konuyu kaçırmışım, üşenmedim oturdum baştan sona bir solukta okudum konuyu . Mağdur arkadaşa ilk başta yüklenmişler baktılar olmuyor yancılar dahil olmuş o da yetmemiş en son çözelim deyip özür dilemişler 1 ay geçmiş hala ürün gönderilmemiş . Vallahi gece gece hayat dersi oldu kendi adıma .
Yok Yorum Yazanların Ekran Alıntısını Aldıkda Yok Efendim Sizi Avukata Vericezde Arkadaşlar Burda Kim Haklı Kim Haksız İşin Ön Yüzünü Sadece Görüyoruz Ama Arkadaşlar Şu Ahm Savunannlar Yüzündeki Maskeleri Kendileri Düşürdüler
Siz Gidin O Ekran Alıntısı Yaptıgınız Yorumları Yeni İş Yerinize Takında Ne Bo.... Oldugunzu Görsünler ... Ayıp ayıp Adamı Burada Magdur Ediyorsunuz Gelip Bide Pişkin Pişkin Milleti Enayi Yerine Koyuyorsunuz
Bu Arada Kamyon Muhabbeti İyiymiş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)