Çöp... Gelince htc touch hd alınır, 2 sene sonra da nvdia tegralar cıkmıs olur, ona atlanır devam edilir...
Printable View
Çöp... Gelince htc touch hd alınır, 2 sene sonra da nvdia tegralar cıkmıs olur, ona atlanır devam edilir...
Kvklı 0 var bitane elimde. İsteyen olursa p.m:)
eksik yazmısın
- Orta paket 500 dk+500 SMS+ sınırsız internet paketi/ iPhone fiyatı: 189 YTL / Aylık paket ücreti: 115 YTL
Evet arkadaşlar Turkcell fiyatları belli olmuştur..
iPhone 3G 8GB: 645 €
iPhone 16 GB siyah: 758 €
iPhone 16 GB beyaz: 758 €
herkes alsin hevesini sonra alinir ozaman da gercekten sevenlerde olur fiyatlar da ucuzlar apple combo serisi tamamlanir ozaman :D
iphone ye outlook kurup şirket hesabima gelen mailleri gormek istiyorum mumkun mudur??? yoksa bu iş için blackberry mi almali???
Yurtdışı devam ya... :D
evet nerdeyse 500 lira falan fark var en az
itinayla iphone getirilir:D:p
mılelt hucum edıcek bı arap saçı olmasın bıde bozuk cıkıyomuş:)
o değilde felaket ayağa düşer ayfon Türkiyede :D
Saat 21:00 sularında Arcadium Turkcelldeydim. 1320YTL nakit 8GB'lık. Yarın da kampanyalı alma koşulları tamamen belli olacak. Ben gittiğimde 4 adet vardı. 4 tane de satıldığını söledi oradaki satış elemanı. :)
oha dedim caddedeki turkcellin onunde baya bi kalabalık vardı sıra olarka :)
wireles la mumkun ama 3g nin olayi hat ustunden nete girmekte . eger wireles la girerim felan diosan kasma ilk versiyonu al . bende ilk versiyon var 3gden bir farki yok . net hizi disinda oda anlasilir bir fark bile degil . bizede caktilar tabii bu arada aldik biz 500 dolara cikardilar 2 aysona 3g die cin malini satiorlar 200 dolara hahaha