Aynen banada cok fena gecirdiler ilk ciktiginda.
Sonra $100 geri veriolar falan dediler ama ben tembellikten gidip halledemedim. :p
Printable View
yalan o . :D o rebate muhabbetlerine benim 1000 lerce dolarim gitti :D
Hehe aynen, her seferinde alicam geri diorum ama gel gorki olmuo bi turlu :D
Milletce yasadigimiz bi sorun galiba :p
Mevcut ve yeni Turkcell müşterileri, iPhone 3G'yi Turkcell'den ayrıcalıklı kontratlar ile satın alabilecek:
http://shiftdelete.net/img/article/fiyat.gif
taahhüt kaç ay?
18 aymış...
bu yazan aylık paket ücretine birde yüzde 25 ÖİV ekliyeceksiniz :)
ayriyetten sınırsız internet dedikleri 3gb'lik kota.
Ayaküstü adam düdüklemeye çalışıyorlar yani :D
En ufak paketi alsanız bile 279 + (18 x 75) = 1629 YTL ki daha %25 ÖİV varmış ohoooo, bir de sınırsız dedikleri internet 3gb kotalı, yani extra her MB extra ücret demek... E ben kampuscell'liyim benim aylık faturam 30-45ytl arası geliyor yani külliyen zarar bir iş...
Bu durumda malesef kaçağa devam...
1917 ytl herşey dahil fiyatı sizce hala mantıklı mı?
tam bi salaklık :)
ahahahaha gece gece güldük kaanla. inanılmazdı ya kameralar fotoğraf makinaları falan... :D
1900 liraya iphone almiyosunuz ama 1900 liraya 18 aylik telefon faturaniz oyunuz buyunuz herseyiniz dahil oyle dusunun. telefon giderim 50 60 lira olsaydi hic dusunmezdim, 60 yerine 90 ver iphone'un olsun. bence fiyatlar cok abartilacak gibi degil.
ha su da var 18 ayda apple 3 tane yeni iphone cikarabilir adamlar 7-8 ayda bir urun yeniliyor :)
Çok eksisi var iphoneun sırf 3g diye almak mantıksız
- bluetooth yok ( var ama sadece kulaklık bağlantısı için )
- MMS gönderimi yok
- Kamera 2mp
- parmak lekesi zart zurt bi dünya ıvır zıvır dokunmatik ne bilim bana ters
daha ucuza daha kalite özellikte cihazlar var n96,n85 bu cihazlar yeni geliyo n95 8gb veya 3g side var kamerasıda gps ide 4*4 lük
yani alternatifi daha çok özellikte süper telefonlar var.
Turkcellin fiyatları kdv dahil değil :)
kaan dediklerin doğru ama kamerası güzel gerçekten, ötekilere katılıyorum :D
bence bide vodafone un fiyatlarının inceleyin acaip fark var turkcellle
turkcellde kdv dahil oiv haric sanirim. 75 ytl dedigine oiv koyuyosun ayda 90 lira ediyor. 280 lira iphone parasina da hem kdv hem oiv dahil diye okudum da yalan olmasin tabi cok karisti ortalik :)
n95 8gb halen zevkle kullanıyorum valla :D
turkcell de 90 ytl ye geliyor aylık söylediğin doru :)
Kariscak bişey yok aslında www.turkcell.com.tr ve www.vodafone.com.tr fiyatlar yazıyor
Karşılastırın hangisi daha ucuz görün
Yok ben abone merkezine sordum can kdv dahil değil dedi :) zaten sitesinde yazmaması da muamma, kaan vodafoneyle arasında fark var evet, sitesinden baktığım kadarıyla sözleşmesiz alamıyorsun ve yaklaşık 150 200 lira daha pahalıya mal oluyor ve 18 ay da ödemesi cabası.
Yaw var elimde vereyim isteyene diyorum :D 3G 8 gigabyte uzerinde film korumasi dis silikon kabi daha ne olsun :D