User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
122 sonuçtan 115 ile 122 arası

Konu: Bahişiş Ver Para Ver Para..

dasemert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mecidiyeköyde calısıyorum her aksam iş çıkışında o simit sarayı önünde ışıklarda kalanlara sabır diliyorum.adamlar orayı sabitlemiş hep aynı kişiler zaten acık camdan içeri giriyorlar resmen..son zamanlarda cafelere ve mekanlara da çok iş olmaya başladılar o caddedeki burgerda oturuyoruz adam geldi yapıstı kağıt versene diyor..ne yapılırsa yapılsın sonu gelmeyecek her geçen gün artıyorlar şerefsizler.
    dasestar

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesela gercekten bazi o... cocuklari colugu cocugu calistirip aksam topladigi parasini dovup aliyor zorla dilendirior onlara laf yok... onlari bu duruma sokanlara afedersiniz bende sokiyim.. libos falan deilim ama her dilenen o videodaki gibi oc deil.. hangi gelir kismina veya soy agacina dogacani secemiosun Allah in takdiri... cidden geliri dusuk olanlarla kezbanlari karistirmiayin
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

ahmet_xy
    Misafir
    fakirlik konusunda aklıma geldi de; Ermenek'te maden kazasında oğlunu kaybetmiş Recep amcaya Devletin yapamadığını bizler yapsak olmaz mı?

http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icind...akkabi-653509/

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilker_yusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haftasonu Tiyatro nedeniyle Cevahir'e gitmek zorunda kaldım. Çıkışta para için arabamın sileceğini kırıyordu. Yanımızda bozuk para olmasa silecekten olacağız valla. yazık şehrin göbeğinde bir tane polis yok. Öldürseler kimsenin umurunda değil.
    Cevahir gibi bir noktanin onunde mecidiyekoy gibi merkezi islek bir semtte isiklarda bir tane polis yok ve suru gibi tinerciler var herkese salca oluyorlar gecen gun otobus bir arabaya biraz surttu aynaya soforler hafif tartirsiyordu ayirim dedim koca adamlar sonucta yakismaz diye , araba luks jeepti bir anda baktim tinerciler para kopaririz luksten diye otobus soforune ne bagiriyosun diye saldirdi zarzor yatistirdik ortaligi sonra otobus gitti jeepe sardilar kurtadik olum seni para versene diye yuh dedim . Ve hergun ordalar cevahir yonetiminede artis sarigule ve polise yaziklar olsun 5 tane zuppeyle basa cikamiyorlar

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende şişli civarındayım çok görüyorum bu puştlardan,

arabada 30 cm lik döner bıçağı var gelsin benim arabamın camına vursun bakalım yaprak döneri gibi keserim adamın götünü..
    Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok yazık nerede sivil polisler nerede yunuslar ..
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zengin fakir olayıyla alakası yok bu tamamen cahillik eğitimli kültürlü ama çok fakir insanlarda var bu o. çocuğu gibimi yapıyorlar ? ben ilk mezun olduğumda ilk işimde günlüğüm 53 tl ye denk geliyordu üstelik iyi bir mimarlık firmasında bu piç kuruları 50 tl yi yukarda yazıldığı gibi en geç 2 saatte zaten topluyorlar bunları yapanların gözümde insan sıfatı yok elimde bir güç olsa hepsini kuzey kutbuna terk ederim

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tt infaz teami kurup bunları temizlemek lazım
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler