User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
122 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Bahişiş Ver Para Ver Para..

Ahmet Bby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serbest kararını veren savcının . . . . Kayseri'de böylelerine rastlamıyoruz şükür. Allah istanbul gibi büyük metropollerde yaşayanlara sabır versin.
    SKODA SIMPLY CLEVER

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Arkadaşlar herkes direk olayın kendiyle ilgilenmiş ama kimse alt satırları alt paragrafına olayın bakmamış..
    bilhassa dikkat edilirse çocuklar sağdaki soldaki hiç bir araca salça olmuyor sadece range rovera salça oluyor..

benim fikrim bunun tek nedeni para pulda değil zengin fakir arasındaki uçurumun nedenli öfke boyutununda artması..
    adam 1 trilyonluk arabaya biniyor bizim halimize bak gibisinden..

olay tek para almak olsa onlar zaten rica ede ede caddenin başından o kapalı trafikde sonuna kadar yürüseler tatlı dille iyi niyetle illaki bir 50 tl bile toplarlar.. Bizim milletimiz veriyor 1 tl 2 tl.. zaten 50 arabadan para alsalar.. rahat 50 tl yi toplarlar. şişli trafiği meşhurdur kitlenirse sayarsınız yerinizde 20 dakika.. ama dikkat edin tek range rovera kitlenmiş para istiyorlar..

Bu olay şehirdeki zengin ile fakir arasındaki uçurumun artık son noktası..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kapkaç olayı nasıl bıçak kesmiş gibi çözüldü? hemen bir ağırlaştırılmış yasa ile biter bu olaylar, kanun olmadıkça ne polise nede bir başkasına kızılabilir bu konuda. adamlar resmen kanundaki açıktan faydalanıyor, dilenciler, dilenenler, bahşiş isteyenlerle ilgili ağır bir yasa çıkar bak etrafta adam kalıyor mu.
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her Allahın günü mecidiyeköyde, emniyet binasının tam karşısında cam sileni, tinercisi, bunlar gibisini görüyorum.

Bir kere görmedim 2 tane polisin gelip bunları dağıttığını...Tamam polis heryerde her an olamaz ama emniyet binasının karsısında bu yapılıyorsa heryerde yapılır.

Bunlar süzme O.ÇOCUĞU. Yok biri fakir biri zengin muhabbetine gerek yok. Ne fakir insanlar var, bu fakirlik değil bu O.COCUKLUĞU.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkes direk olayın kendiyle ilgilenmiş ama kimse alt satırları alt paragrafına olayın bakmamış..
    bilhassa dikkat edilirse çocuklar sağdaki soldaki hiç bir araca salça olmuyor sadece range rovera salça oluyor..

benim fikrim bunun tek nedeni para pulda değil zengin fakir arasındaki uçurumun nedenli öfke boyutununda artması..
    adam 1 trilyonluk arabaya biniyor bizim halimize bak gibisinden..

olay tek para almak olsa onlar zaten rica ede ede caddenin başından o kapalı trafikde sonuna kadar yürüseler tatlı dille iyi niyetle illaki bir 50 tl bile toplarlar.. Bizim milletimiz veriyor 1 tl 2 tl.. zaten 50 arabadan para alsalar.. rahat 50 tl yi toplarlar. şişli trafiği meşhurdur kitlenirse sayarsınız yerinizde 20 dakika.. ama dikkat edin tek range rovera kitlenmiş para istiyorlar..

Bu olay şehirdeki zengin ile fakir arasındaki uçurumun artık son noktası..
    +1 , benimde fikrim bu yönde

cKatmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hiç sanmıyorum bunun fakirlikle zenginlik arasında ki uçurum olduğunu.
    Rusya da adamlar 50$ la çalışıyor aylık,şişlide bir günde 50tl geçik para toplar bunlar
    kimse bence bu konuya yok fakirlik cok fazla gibi yorum yapmasın.. bunun fakirlikle uzaktan yakından alakası yok..

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cKatmer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rusya da adamlar 50$ la çalışıyor aylık,şişlide bir günde 50tl geçik para toplar bunlar
    kimse bence bu konuya yok fakirlik cok fazla gibi yorum yapmasın.. bunun fakirlikle uzaktan yakından alakası yok..
    Bahssetiğimiz, aynı cadde üzerinde yaşayan iki insan arasında maddi refahın çok uçurum olması ve bunun kin' e dökülmesi.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rusyada fazlasyla oluyor bu olaylar, arkadaşım çalışmaya gitti 8 ayda başına gelmeyen kalmadı kaç kere bıçak çekmişler gasp etmişler. İşin ilginç yanı poliste aynı moddaymış, elinde alışveriş poşeti var çaldın bunları diyerek araca bindirmiş zorla sonra 100 dolar rüşveti alıp bırakmış..

Madde bağımlılığı gibi şeyler insanlara neler yaptırıyor. 3 bilezik için kol kesilen memlekette range'e yapılan anormal değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi halkın yoksulken sen bide diğer yerlerden Suriyeli yezidi cartı curtu toplarsan bu işler cılkından çıkar tabi ki genç genç adamlar da.işini bulmuş akşama kadar eşşek gibi çalışacağına yalandan iki cam silse günlük 50 100 lira topluyo zaten mecidiyeköy de yakın restoranlar danda karnım aç deyip millete kendini acındırıp yemeğini de yiyiyor kaç kere şahid oldum biz kendi elimizle besliyoruz bu itleri aslında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    dikkat et o yol uzun bir yoldur ve her yanlarında arabalar var ama orda range rovera kitlenmişler öyle kitlenmişler hırs yapmışlarki cama taşla vuruyorlar.. kimsede bana bunun normal olduğunu anlatmasın.. o zaman niye range rover derim.. sağındaki solunda önünde arkasında bir sürü arabalar var ama range rovera kitlenmişler.. görüntü ilk başladığında görüntüyü çeken kişi ilk range in arkasından çekmeye başlıyor dikkat edilirse rangein arkasında bmw 3 kasa var F30.. orda başka orta lüks sınıfda araçlarda vardır.. ama range kitlenmişler..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu ele takılıp yumruk atınca can yakan demirin adı ne ? bende 2 tane var ama daha yanımda taşımadım hiç
    2000 A3 8L

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferhat_V Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu ele takılıp yumruk atınca can yakan demirin adı ne ? bende 2 tane var ama daha yanımda taşımadım hiç
    Muşta......

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dikkat et o yol uzun bir yoldur ve her yanlarında arabalar var ama orda range rovera kitlenmişler öyle kitlenmişler hırs yapmışlarki cama taşla vuruyorlar.. kimsede bana bunun normal olduğunu anlatmasın.. o zaman niye range rover derim.. sağındaki solunda önünde arkasında bir sürü arabalar var ama range rovera kitlenmişler.. görüntü ilk başladığında görüntüyü çeken kişi ilk range in arkasından çekmeye başlıyor dikkat edilirse rangein arkasında bmw 3 kasa var F30.. orda başka orta lüks sınıfda araçlarda vardır.. ama range kitlenmişler..
    Bence onlar için parayı kimden aldığının hiçbir önemi yok , alsın yeter . Ama mamtık olarak ilk etapta Lüx araçtan daha çok para gelir , daha kolay para gelir diye düşünüyorlardır. Megan ve bmw yan yana olsa bmw e gider .. BMW ve Range olsa Range e gider... Range'in önünde Lambo olsa ona gider..

Hangisine giderse gitsin , işlerin buralara gelmesine müsade edenin ...........

berko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha dün benim başıma geldi. Işıklarda durdum corsa ile, cam silen çocuk bana doğru gelirken arkama bi bmw yanaştı çocuk gitti ona yapıştı. Bu insanları savunmayın, bi düşünün bir trafik ışığı ortalama kaç saniye yanıyor? Hadi bi dkka diyelim. 1 saat içinde 30 defa yeşil 30 defa kırmızı yanar. Her kırmızıda 1 tl alsa saatte 30 tl? Siz alın terinizle saatte kaç tl kazanıyorsunuz? Zengin fakir falan palavra bunlar. Ortada kolay para var, daha pahalı arabaya binenin onların gözünde çok verme ihtimali var. Iyi arabası olan iyi para kazanıyor demektir. Iyi para kazanan hayatında bugüne kadar ne yaptı, para isteyen ne yaptı?? Kim vardı o range in içinde? Belki çok başarılı bir avukat, belki bir doktor, belki bir iş adamı. Yani bugüne kadar dirsek çürütmüş, çok başarılı bir insan da olabilir, zengin olması suç mu??

EserBodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her kelimesine katılıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha dün benim başıma geldi. Işıklarda durdum corsa ile, cam silen çocuk bana doğru gelirken arkama bi bmw yanaştı çocuk gitti ona yapıştı. Bu insanları savunmayın, bi düşünün bir trafik ışığı ortalama kaç saniye yanıyor? Hadi bi dkka diyelim. 1 saat içinde 30 defa yeşil 30 defa kırmızı yanar. Her kırmızıda 1 tl alsa saatte 30 tl? Siz alın terinizle saatte kaç tl kazanıyorsunuz? Zengin fakir falan palavra bunlar. Ortada kolay para var, daha pahalı arabaya binenin onların gözünde çok verme ihtimali var. Iyi arabası olan iyi para kazanıyor demektir. Iyi para kazanan hayatında bugüne kadar ne yaptı, para isteyen ne yaptı?? Kim vardı o range in içinde? Belki çok başarılı bir avukat, belki bir doktor, belki bir iş adamı. Yani bugüne kadar dirsek çürütmüş, çok başarılı bir insan da olabilir, zengin olması suç mu??
    olayın özeti budur işte aynen katılıyorum (Y)
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

yasindemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de kesinlikle katılıyorum, çok benzer bir olay beşiktaş stadından taksime çıkan yolda başıma geldi trafik sıkışınca para istemeye geldi 2 kişi cama vurmaya başladı.. O tinerciyle aynı imkanlara sahip olmadığımız için suç olamaz bu. Bunun adı resmen soygunculuk, gasp!
    VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı berko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kim savunuyor neyi savunuyor ne alaka .. zengin olması neden suç olsun..
    range in önünde lambo olsa tabiki ona giderdi.. ama range den vazgeçmeyip dadanmış cama yapmış para ver diye bağırıp cama taşla vuruyorsa.. bunun cama gelip o camı silen çocuklarla bir tutmayın.. bu olay bildiğin zengin ile fakirin arasındaki uçurumun artık öfke oalrak dışa vurumudur.. öyle olmasa range in başında 3 dakak bilemedin 5 dakka durur para ister başka araca dadanırdı ama yapmıyor..

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keske imkanim olsa bir dakika durmazdim bu lanetli sehirde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler