User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
54 sonuçtan 39 ile 54 arası

Konu: Trafik Polisine cezayı kim kesicek?

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar trafik polisi görevde yada görevde değil diye bir kavrammı olur yahu. Yok "tepe lambası yanmıyormuş". İyi ozaman süs o adam. Üzerindeki üniformada mesayisi bittiği halde üzerinde.

Arkadaşlar adamın işi trafik kurallarına insanların uymasını sağlamak. Emniyet şeridinden giderken geçip önüne diyebiliyormusun "hayırdır görevemi, hayır tepe lamban yanmıyorda".

2 şerit sağa geçiyor ve önünde polis sağa geçmeye yelteniyorken ben yol veren birini göremiyorum kamerada. Geçmeyeceksin orada. Yolu adama vereceksin. Bu ego tatmini falan değil.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar sinir kalbe zarar arkadaslar. Bazi seyleri oluruna bırakın. Gerek var mi ? Konuyu açan arkadas hic mi hata yapmıyor arac kullanirken ? Yeri geliyor ben sol şeritte daliyorum adam arkama ne zaman geldi selektor yapti anlamadigimanlar oluyo.gecerken kusura bakma anlaminda bi el salliyorum o kadar.idare edeceksin ki idare edilesin.

kasırqa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi polis olmasıyla alakalı bi durum yok, aynı böyle bi durumda ben kaza yaptım. Bayan şoför sinyal vermeden benim şeridime girdi. Ben duramadım ve benim arabanın sağ tarafı onun arabasının sol tarafına sürttü. Tutanak tuttuk fotoğraf çektik Tramer %100 beni suçlu buldu.(Kaza Tespit Tutanağında sinyalsiz şerit değiştirdi dememe rağmen) Çağırdığımız polis de benim suçlu olduğumu söylemişti, kadına herhangi bir ceza falan yazmadılar.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar trafik polisi görevde yada görevde değil diye bir kavrammı olur yahu. Yok "tepe lambası yanmıyormuş". İyi ozaman süs o adam. Üzerindeki üniformada mesayisi bittiği halde üzerinde.

Arkadaşlar adamın işi trafik kurallarına insanların uymasını sağlamak. Emniyet şeridinden giderken geçip önüne diyebiliyormusun "hayırdır görevemi, hayır tepe lamban yanmıyorda".

2 şerit sağa geçiyor ve önünde polis sağa geçmeye yelteniyorken ben yol veren birini göremiyorum kamerada. Geçmeyeceksin orada. Yolu adama vereceksin. Bu ego tatmini falan değil.
    yanlis dusunuyorsun , bizim ulkemizde hersey her sistem ters isledigi icin ...

tepe lambasinin kullanim sekli nasildir ? butun dunyada tepe lambasi yanan bir arac arkanizda ise , o arac bir olaya duruma mudahele etmeye gidiyordur .
    Bizde nasil ? Devriye atarken tepe lambasi yanar , arac durdurulacaksa o girtlaklarina kadar soktuklari megafon mikrofonundan ne idu belirsiz bagirmalar ile cek saga denir .

alttaki videoda iyi bi ornek . mesaisi biten polis hiz limitlerini asip karakola dogru gidiyor , aciklamasi da baska bir iste daha calistigi icin o isin mesaisine yetismek . ama otoban polisi affetmiyor .

size kimse polisin onune atlayin nereye gidiyorsun diye sorun demiyor ama polis bile tepe lambasini ve sirenini kullanmayi bilmezken , polisin gecis ustunlugu " her durumda " vardir demek yanlis .

video : Trooper handcuffs off-duty cop after 120 mph chase - YouTube
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senden galaxiyi keşfetmeni değil sadece 1 metre önünü görmeni istiyorum
    birazcık,ufacık,minicik ileri görüşlü ol
    o yüzden geçiş üstünlüğü olan aracın siren-lamba yakması şartı yoktur.
    ama sen diyorsunki sireni çalmıyorsa, ışıkları yanmıyorsa o polis aracının bir anlamı yoktur.

şimdi bende sana sorsam ya siren 5dk önce bozulduysa?
    ya 50 metre ilerdeki bir uyuşturucu taşıyan aracı takip ediyor onu uyandırmak istemiyorsa?
    ya içinde hasta olan ambulans az önce kaza yapmış ve siren ve lambaları kırık yanmıyorsa?
    olamaz değilmi böyle şeyler?

heee ama gelip sana durumu açıklaması lazımdı pardon
    afedersiniz şu aracı takip ediyoruzda biz, adam uyanmasın diye tepe lambamızı yakmadık
    zannetmeyinki marketten dönüyoruz, müsade ederseniz bize yol verirmisiniz kusura bakmayın ..

bu mu yani?

Doğru söylüyorsunuz haklısınız. Polise saygım vardır. Saygıma gerek yok hukuk var
    Burda konuşulunca baktım. Tepe lambasının yanmasının gerekliliği de yokmuş onu da öğrendim.

İstanbul'un neresinde oturuyorsunuz bilmiyorum ancak ben Bahçeşehirde yaşıyorum. Her sabah sivil servis araçları , sirenli araçlar yolu katlederek. Emniyet şeridi olmayan yerde sağdan yol alarak ilerliyor. Benim gözümde trafiği katlediyorlar. Şimdi bu adam göreve gidiyor doğru. Ama her sabah işine giden standart bir yolculuk. Bence böyle bir hakkı olmamalı. 5dk erken uyansın düzgünce gitsin. Mesai saati belli. Ben bu konudan doluyum. Olaya bakarken bu sinirim var.

Söylediklerinize katılıyorum. Ancak iyi niyet olduğu sürece. Ben ne yazık ki polis teşkilatında iyi niyetli insanların son bir kaç zamanda azınlıkta kaldığına inanıyorum.

Son olarak polis düşmanı falan değilim. Hukuku boşverin benim kaçtığım adamı kovalayan adama her zaman saygım vardır.

Saygılar

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bencede hiç uğraşmayın derim videoya göre yazmadıkları cezalar varsa onlarıda eklerler... sol şeritten en sağa geçmissiniz...

yoshimura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taşıtlar soldan geçilir. Sağ taraf sürücünün daha az kontrol ettiği kısımdır. Sol ayna sağa göre daha çok kullanılır. Hatta eski araçların çoğunda sağ ayna yoktur.zaten adı üstünde sol-lama
    DTi

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul burası? soldan trafiği olupta sağdan trafiği akan tek ülke. poliste istanbul polisi.

önümdeki mavi şeritliyi görüpde sağa geçerken sinyal vericek kadarda olsa aklım var. trafiğin ne zaman durup ne zaman akacağı, hangi şeridin boş yada dolu olacağını bilemiyorsun.

bu olay fark ederseniz 5-7 saniye arasında gerçekleşen bir olay. adama selektör yaptım geç diye geçmedi, emniyet şeridini ihlal etmiyorum sadece kaçmak için kullanıyorum. sanki 5km emniyet şeridinden yürümüşüm gibi düşünüyorsunuz. aracın 3/1 i giriyor ne acelen var diyene saat 17:00 deki uçağa yetişmeye çalışıyordum.

adam padişah olsa sinyal vermek zorunda, kaldıki önümdeki araç trafik polisi, imam ossurursa cemaat sıçar. adam arkamda durdu emniyet şeridinde 4 lülerini bile yakmadı.

adamın tepe lambaları yanmıyor, evinemi gidiyor olayamı gidiyor nerden bileyim. hadi gizli görevde olsa neden 4 bir yanından polis olduğunu afiş eden araba kullansınlar sivil araçlar varken. tepe lambası yanmıyorken manavdan, peynirciden, kokoreççiden bir farkı yok.

henüz önümdeki arabanın hangi şeride geçeceğini önceden görebilcek doğa üstü güçlere sahip değilim.

adam egosunu tatmin etti, ruhunda olmayıpda uniformasının verdiği gücünü kullandı. takdiri ilahi, allah bilir o adamın adeletini.

kamera I1000 dual lens.
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw hangi memlekette sellektör "geç" demektir? Sellektör dikkat et ben geliyorum demektir.
    Okumadan imzalamam.....

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbul burası? soldan trafiği olupta sağdan trafiği akan tek ülke. poliste istanbul polisi.

önümdeki mavi şeritliyi görüpde sağa geçerken sinyal vericek kadarda olsa aklım var. trafiğin ne zaman durup ne zaman akacağı, hangi şeridin boş yada dolu olacağını bilemiyorsun.

bu olay fark ederseniz 5-7 saniye arasında gerçekleşen bir olay. adama selektör yaptım geç diye geçmedi, emniyet şeridini ihlal etmiyorum sadece kaçmak için kullanıyorum. sanki 5km emniyet şeridinden yürümüşüm gibi düşünüyorsunuz. aracın 3/1 i giriyor ne acelen var diyene saat 17:00 deki uçağa yetişmeye çalışıyordum.

adam padişah olsa sinyal vermek zorunda, kaldıki önümdeki araç trafik polisi, imam ossurursa cemaat sıçar. adam arkamda durdu emniyet şeridinde 4 lülerini bile yakmadı.

adamın tepe lambaları yanmıyor, evinemi gidiyor olayamı gidiyor nerden bileyim. hadi gizli görevde olsa neden 4 bir yanından polis olduğunu afiş eden araba kullansınlar sivil araçlar varken. tepe lambası yanmıyorken manavdan, peynirciden, kokoreççiden bir farkı yok.

henüz önümdeki arabanın hangi şeride geçeceğini önceden görebilcek doğa üstü güçlere sahip değilim.

adam egosunu tatmin etti, ruhunda olmayıpda uniformasının verdiği gücünü kullandı. takdiri ilahi, allah bilir o adamın adeletini.

kamera I1000 dual lens.
    bak işte benim önceki yazdıklarımı tekrar oku, emniyet şeridini kaçmak için kullanmak diye birşeymi var?(araban arıza yapmadığı yada hastaneye hamile kadın falan yetiştirmediğin sürece hiçbir bahaneyle giremezsin oraya, emniyet şeridi emniyet şeridididr ve amacı bellidir, yanlış anlama ama orası babanın sollama şeridi değil... ve yine söylüyorum arabanın 3/1 i giriyor demişsin, ben sana yazılı kanundan bahsediyorum, geçeceğin aracın %1'i dahi senin şeridinde bulunmadığı taktirde kuralları çiğnmeden sollama yapmış oluyorsun, bak tekrar yazıyorum abi bunları ben söylemiyorum kanun söylüyor....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın 3/1'i demek 3 araç demek. Sen aynı anda 3 araç mı kullanıyorsun? 1/3'ü demek istedin herhalde. Aracının km'de 250 kr, 400 kr yazdığını yazanlara da ithaf olunur .
    Okumadan imzalamam.....

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bisikletin bile sigmayacagi emniyet seridimi olur?

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul olunca trafik kuralları da değişiyormuş. Ben hiç mi sağdan geçmiyorum bende geçiyorum ama haklı olduğumu hiç düşünmedim.

impreza_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videoyu çeken arkadaşın içine mi doğdu elinde telefonla hazır beklemiş.Araç seyir halinde iken telle uğraşmak hatta video çekmek bana pek iyi niyetli gelmedi.O kadar araç varken neden sizin araç bir durup düşünmek lazım.
    Boxer İnside

impreza_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=impreza_can;7668173]Videoyu çeken arkadaşın içine mi doğdu elinde telefonla hazır beklemiş.Araç seyir halinde iken telle uğraşmak hatta video çekmek bana pek iyi niyetli gelmedi.O kadar araç varken neden sizin araç bir durup düşünmek lazım.[/QUO

Özür araç kamerası olduğunu sonradan fark ettim.
    Boxer İnside

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya abi boşver hepsi kendi egosunu tatmin eder olmuş. Ne bi tehlike arz etmişsin ne başka birşey, biraz piçine denk gelmişsin hepsi bu. Ayrıca selektörü bi arabanın arkasında yavaşlayıp buyur geç demek içinde kullandığım çok olmuştur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler