guncel gönderi yapan varmı acaba :)
Printable View
guncel gönderi yapan varmı acaba :)
guncelllllllllllllllllllllllll
Güncel kargo yapan arkadasların kargo gelmedı bılgı almak istedım. Burdan:)))
Guncellllllllllllllllllllllll
Dostum giymediğim 3 tane spor ayakkabım var 43 numara eski yeni demezsen yırtığı söküğü yok, 2 tane termal alt içlik, 1 adet mont, birkaç tane sweet artık ne çıkarsa haftasonu toparlayıp pazartesi salı kargonun çıkışını yapıyorum bnd Denizli de beden eğt. öğretmeniyim Allah kolaylık versin sanada çocuklar güle güle giysin inş..
TeŞekkÜr ederİm zÜmrem allah razi olsun arkadaŞlar kargo yapacak dostlarim vardi yapmadilarmi acaba bana haber verirlerse sevinirim:)
Öğretmenler günümüz kutlu olsuntardım kundura vs gönderen sadık özter arkadasımıza teşekkür ederiz
Buradan da yazayım öğretmenler günün kutlu olsun kardeşim,
Bende toparlayıp kargo yapacağım sana
Güncellll karstaki okula a4 kagıdı vs lazım dostlar yardımlarınızo beklıyorum gıymedıgımız ayakkabılarıda unutmayalım tesekkurler
gökhanım iş yerimdeki arkadaşlara da söyledim toparlayıp kargolayacağım sana.
Köy knka pm atıyorum ilçeninde köyü
attım kanka yardımları beklıyoruz nişanlmın okulu dağın başında kışın kar kış yollar kapanıyor kırtasıye malzemesı a4 kagıdı vs vs seyler cok ıhtıyac şimdi bazı arkdslar merak edıcek devlet vermıyormu ... arkdslar okulun aıdat dıye bır kısmı var oda zorla deıl gonul rızasıyla ama aykkabıs olmayan cocuk aıdatı nasıl versın benım nısanlım kars ıgdır arası bır köyde okul müdürü batı gıbı değ,l herşey gecen techturkey sayesınde gecen sene yardım yaptık mont ve bot aldık ama kısıtlı 5 10 kişiye hatta fotoları dıger sayfalarda mevcut ... ben bu konuyu kac senedır guncel tutarım ve herkeste bılır para toplamam ıhtıyacları soylerım onların gonderılmesı taraftarıyım ıkıncı el kıyafetlere bıle sevınen bu cocuklarımız var ...neyse demek ıstedıgımı anlatabılmısımdır umarım yardım yapan herkese cok tesekkur ederım ve ben eger gelen malzemeler artıyorsa kendı okulumun cevresındekı dıger cocuklara bıle vermısımdır... tesekkurler
Günceşlllllllll
arkadaşlar cocuklara kıyafet yardımı yapabılcek varsa bana burdan ulaşabılır ılkokul ve ortaokul kademesı emınolun çok ihtyaçları var
Güncelllllllllll yollayan arkdslar varsa kargo hiç gelmedı
Güncellllllll :)