Güncellllllll
Printable View
Güncellllllll
var hocam hepside adidas ve tertemiz. nasıl ulastırabiliriz sana? ve nereye gidecek?
hocam sıze pm attım tesekkur ederım cok sevınırım
arkdslar kız arkdsımın okulunda gecen sene mont ve ayakkabı yardıı yapan arkdslar oldu busene yıne otarz cevresınde ıyılık yapacak arkdslar olursa sevınırım cocuklar ılkokul cocugu bot ve mont yardımı gereklı gercekten bunlar ıhtıyac sahıplerıne ulaşıyor ben ulaştıryrm kız arkdsımın bızzat okul gecen sene 4 5 mont ve bot almıstı bır arkds durumları kötunun kötusu zaten dagın bası kars ıgır arası okul yardımlarınızı beklıyorum:):):):) ansıklopedı ve ılkokul cagıkıtaplarda olur kullanılmayan masa ustu pc felan oda olur
Merhabalar. Ben bir kaç şey ayırdım kendimden. Eşe dostada soruşturucam bu hafta içi. Ne zamandır aklımdaydı eşşekligimden zaman bulamadım. Bu gecede yağmur yağdıgı sırada küçük bir kardeşim abi okullarda açıldı ya diyince dank etti :( neyse uzatmadan bir kaç ayakkabı ayarladım. Birazda tişört ayırdım ***** kış kapıda o yüzden kalın kumaşlardan seçtim içlik olur en azından. P.mden telefon numarasıda alırsam süperiz ben paket yaptıkca gönderirim zaten hızlı hızlı.
Güncellll gönderen varmı acaba beyler:))))
yarın 4 adet ansiklopedi gönderecegim 1 adet cok az giydigim kazagımı gönderecegim sıfır diyebilirim bitane kapsonlu var giyerlermi bilmiyorum ama gönderiyorum onuda
teşekkürler kardeşim güncellll
eevet karstaki köy okuluna yardım yapan dirk ramazan kardeşimizide kutlarım teşekkürler ramazan
Güncellllllll
gökhan göndereceğimiz adres hakkında bilgi verir misin ?
Abi adres burası. Yarın ben de 2 adet erkek spor ayakkabı 1 tane de 37 numara cat bayan bot göndereceğim.
Adres: Gökhan behlül viranşehir mesleki ve teknik eğitim merkezi urfa viranşehir
Beyler tesekkr ederim allah razı olsun bnde bugun yazıcaktım gönderen varmı diye:)))
Abi şimdi seçiyorum dolaptan ayakkabı falanda bakcam tşört falan olur mu onlarıda gönderiyimi ?
şortlar kapriler falanda var olur dersen onlarıda gönderiyim
Olur dostum yollayabilirsin
Bugun alper kartal isimli arkadas ayakkabı yollamış 45 numara olsada hemen alıcı buldu tesekkur edıyorum :)))
gönderim için adres alabilir miyim?
Gökhan behlül viranşehir mesleki ve teknik eğitim merkezi şanlıurfa viranşehir
arkadaslar kargo yollayan varsa eger bana burdan pm atarsa bende ona göre okulda olayım bazen okulda olamıyorum burada kargolar kaybolabiliyor
buarada malzeme konusunda busene futsal topu masatenısı raketi ve badmınton malzemelerıne ıhtıyacımız var gecen sene yollayan dostlarımız oldu sıteden ama ***** yetişmiyor parçalanıyor 1 senede tekrar yardım yapan dostlarıma teşekkür ederim:):):):)allah daha çok versin allah razı olsun