eyvallah abi, dedigim gibi uzun boylu arkadaslar varsa bi iki tisört şort esofman vs de yollayabilirim.
Printable View
eyvallah abi, dedigim gibi uzun boylu arkadaslar varsa bi iki tisört şort esofman vs de yollayabilirim.
guncellllllllllllllllll
guncellllllllllllll beyler yazan arkdslar oldu ama ses seda cıkmadı beklemedeyım :):):)
Pm attım
uygunsa ayakkabilar göndereyim haber bekliyorum
sınancım özel kutun dolu aykkabılar işimize yarar tesekkur ederım yollayabılırsın:)
yollayan arkadaşlara çok teşekkur ederım:):):) emınolun ıkıncı el ayakkabıdan bıle sevınen ınsanlar var yardımcı olmak guzel şey
sınan yolladıgın ayakkabılar geldıgı gıbı sahıplerını buldu cok tesekkur ederım fotoları atarım yakın zamanda::):)
Guncel kitap hıkaye roman gunumuz yazarları herturlu gıyılmemiş ayakkbı ıkıncıel malzemeler kullanmadıklarımızı degerlendırelım arkdslar spor mslzemesı vs guncellllll
Sevgili arkadaslar egitim öğretım yılı tekrar baslıyor busenede bbu konuyu güncel tutmak istiyorum bize sımdıye kadar yardım eden tüm arkdaslarımoza abilerımıze cpk tesekkurler allah sızden razı olsun
Busene gıymedıgımız ayakkabılarımozı tekrar bana yollayabılırsınoz ben cumartesı dönuyorum urfaya
Busene kız arkdsımın köy okuluna kars ve ıgdr arasında bir okul okula utphane için kıtap raf vs lazım okulda bılgısayar hiç yok kullanmadıgımız pc olursa masa üstü makbule gecer kütüphane için kitap ansıklopedi be raf lazım eger bunları kullanmıyorsanz yollayabılırsnx kargo vs raflar cok tutabılır yaptrmak vs bagış isyapmak ısteyen arkdslar varsa marangozcuyla konusur fıyat verırız gece dönem mont yardımı yapan abılerımız oldu gercktrn tesekkur edıyrm onlara
Kimse sakın bizi yanlış anlamasın biz eğitim için yapıyoruz bunları :)))) tesekkurler
Abi benim spor ayakkabim yok kucuk gelen ama kundura var birtane isinize yararsa gonderebilirim 42 numara yirtik falan degil ayrica bu forumu cok seviyorum aile ortami herkes biseyler yapmak icin ugrasmis seni de cabalarindan dolayi tebrik ederim.
kundurada olur dostum hiç sorun degıl 28 eylülden sonra yollayabılırsın:):):) teşekkürler
Öncelikle duyarlılığınız için sizi tebrik ediyorum, eğer uygun olursa bir kaç ayakkabının yanında giymediğim temiz ve sağlam durumda olan t-shirt, kazak, pantolon belki mont kabanda göndermek isterim.
Tabİkİde hocam okul adresİm yazili İlk sayfada 28 eylÜlden sonra yollayabİlİrsİnİz
HİÇ sorun deĞİl hocam nezman uygun olursaniz allah mesut etsİn:)
İzmirden yrdm etmk isteyen cuma gdıyorum goturebılırm gıymedgnz esya ayakkabı vs