Güncel dostlarım yardımlarınızı beklıyorum :))))
Printable View
Güncel dostlarım yardımlarınızı beklıyorum :))))
Gökhanım klasik ayakkabı olur mu ? 40 41 numara hiç giyilmemiş ayakkabılar var eğer uyarsa toplu olarak kargo yapayım sana onları
Olur bro hersey olur cocuklar verdgm ayakkabıları hala gıyıyo sıkıntı yok olur bro
Uzun zamandır bu konu ile ilgili yazışmalarım vardı. Bugün mail geldi. Sağolsunlar yardımda bulunacaklarını söylediler.
Gelen maili'de paylaşmak isterim.
" Kampanya ile ilgili çalışmalara Mart ayında başlamayı, Nisan’da toplama yapmayı, Mayıs sonuna kadar da dağıtımları tamamlamayı hedeflediğimiz taslak bir takvim hazırladık. Sizleri gelişmeler oldukça bilgilendiriyor olacağız. Bu arada belirttiğim zamanlamadan önce de elimizde bir miktar toplu / temiz malzeme geçecek. Bu malzemeler içinden uygun olanları ayırarak öncelikli olarak Şanlıurfa’daki arkadaşınıza destek olmaktan mutluluk duyarız. Bunun için isterseniz Şanlıurfa’da nasıl bir ihtiyaç var, onu tespit edelim – ki bizim elimizdekilerden oraya uygun malzeme çıkar mı, bunu görmüş oluruz. "
Bizim aile'de de var kullanılmıcak ayakkabılar. Sadece spor mu istiyorsunuz yoksa her türlü çeşit olur mu?
Ona göre paketleme yapıcam
Başlığı Şimdi Gördüm, Yıllar Öncesinden Milli Takımdan da Verilmiş Ama Hiç Giyilmemiş Olan Minder Ayakkabılarım Vardı, Eğer Bulabilirsem Evde 7-8 Çift Olması Lazım..
Arıyorum Şimdi Annemi
Arkadaslar ılgınınz için tesekkur ederım emınolun yardımları kendı okulumla sadce bır tutmuyorum baska okullarada burdan gelen yardımları ulaştrdım cok sevındım spor malzemesi olur forma gıymedıgımız ayakkabılar vs allah razı olsun
Hocam Benim Güreş (minder) Ayakkabılarımı Kardeşim Ring'de Kullanmış Sonrasında da Kendi Öğrencilerine Dağıtmış.. Eve Gel Bi Ara Bissürü Bişey Var diyo En Yakın Zamanda İnşallah Büyük bi Kargolama Yaparım
guncel beyler yollayacak arkadasşar vardı haber alamadım bı guncel cekeyım
carolıta nıcklı kaan arkdsım benı funda hanım aradı gıyılmıs esyaları topladıklarında yollayacaklarmıs ama zaman vermedı kampanya yapacaklarmıs
spor malzemesı yardmı konusunda hala beklemedeyım:)
herkese yıne dusuncelerı ve yardımları ıcın tesekkur ederım
guncelllllllllllllllllllllllllll
Guncellllllllll bazı arkdslar yollıycaktı yolladımı acaba bı haber gelmedıde:)))
guncelllllllllllllllll
Gokhan abi facebooka konu aciyorum. Izmirdemisin ? Bendede var bikac bisey yardimci olmak isterim. Cocuklar hepimizin.
urfadayım kardeşim ben urfada gorev yapıyorum:):):) herturlu ayakkabıya açığız gıyılebılcek durumda olsun yeter malzeme ayakkabı gıymedıgınız şort forma:)sporla ılgılı nevarsa
https://www.facebook.com/devran.celi...7?notif_t=like
burada ppaylaştım .yardımcı olucak arkadaşlar bana ulaşır bende sana...
açık adres verirmisin abi 2 kez kargoyla uğraşmayalım. isteyenler direk urfaya yollasın. çorbada tuzumuz olsun. izmirden vericek arkadaşlar varsa . bekleyelim bir müddet sonra toplu kargo geçelim tek seferde olsun :D
yanlış yada eksik yazdığım birşey varsa okuduktan sonra söyle ki düzelteyim hemen abi :D
düzenleme olmadığından tekrar yazıyorum. sımdı bana faceden ulaşanlar var.
takım kaç kişi
yaş grubu
ihitayaç sahibi olan total kişi sayısı .
bu detaylarıda öğrenırsem yazıya güncel çekıcem . bekliyorum
gökhan abi 48 numara basketbol ayakkabım var, çok iyi durumda değil aslında ama yollayabilirim. boyu 1.90 üzerinde kardeşlerimiz varsa bir iki şort tişört falan da yollayabilirim. kendi bütçeme göre para yardımında da bulunabilirim.
Rebel kardesım sanlıurfa viransehır mesleki ve teknik egıtım merkezi gökhan behlül
Burakcım 44 en fazla burda 49 numara yok cocuk daha bunlar ama ılgın için tesekkurler