Konusunu aradım fakat bulamadım. Buraya açiyim dedim. Evet arkadaşlar turbo mu atmosferik mi , +ları -leri nelerdir ?
Konusunu aradım fakat bulamadım. Buraya açiyim dedim. Evet arkadaşlar turbo mu atmosferik mi , +ları -leri nelerdir ?
yaa turbo'nun ustune cekeni atsan yarıyo hp olarak dönüyo..ama atmonunda yok sıstı bılmem ne oldu derdı yok..hangisini secersın derseler cevap veremem..
Turbonun şiştiğini duydum fakat başıma gelmedi,nasıl oluyor ? Şiştikten sonra turboya kalıcı zarar geliyor mu ?
atmosferik daha sorunsuz oluyo patladı çatladı sorunu daha az rakibin daha fazla:d
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
Bunu hondacı olarak mı söylüyorsunuz , yoksa objektif olarak mı ?![]()
![]()
detaylı baksan eminim başka benzer konularda çıkar
http://www.techturkey.com/forum/kars...tmosferik.html
turbo şişmesi neymiş ki? nasıl oluyormuş ta arabayı nasıl etkiliyormuş merak ettim
objektif olarak söylüyorum tabiki şöle bi durumda var sonradan yapılan turbo beslemelerde en verimli olan araçta yine honda die düşünüyorum![]()
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
Teşekkür ederim,arattırdım bulamamıştım. Bende duydum fakat ne olduğunu bilmiyorum.Bilgi verirseniz sevinirim.
Turbo şişmesi olayına açıklık getiricek var mı ?
N/A is the best diyenlerdenim.
Atmocuyum.
Turboyu sevmedim sevmiyorum.
egzos bılyası genelde sıkıstıgından turboya bınen guc turboyu sısırır sıkıntı oldan kaynaklanır bızde.freeflow egzos takarak sıkıntıyı cozuyoruz.
n/a is the best (yukarı parmak işareti)
turboda şişme olayı büyük intercooler ile gideriliyor sanırım en azından czt de böyle![]()
barnak bassam olurmu ?
Teşekkürler. Zararı nedir lag mı ?
turbo dizelden sonra turbo benzinliye geçmek istiyorum :P 130 luk 1.4 turbo megane hiç fena olmaz mesela okulum bitsin işe güce karışiyim ya dizel focus yada megane hayırlısı
turbo iyidir iyi))
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)