araba ne
genel olarak
fwd atmosferik
rwd atmosferik veya turbo
awd turbo
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Araç fark etmiyor herhangi araç. + ları - leri dedim zaten.
turbo altyapılı hazırlıcan makineyi takılcan biraz tadını alacan baktın geçiliyon hemen bir gt30r yeterlidir![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Sonradan yapılan turbo uygulamaları beni hiçte teselli etmiyor.Bu honda olsa bile çok arkadaşım bunu denedi ve nerdeyse ocakları sönecekti.Milyarlarca masraf ve zararına satışlar.Ben Rover 220 Turboya biniyorum.Bu araç orjinal 200hp turbo bir araç ben bu zamana kadar ne şişme yaşadım nede sorun yeterki adam gibi kullanmasını bil.Öyle birileri gibi gece vakitleri araçların canını çıkaranlardan değilim.Hergün drag her gece roll kesinlikle inanmam hiçbir aracın sağlam kalacağına..
şurada yapılan karşılaştırma ciddi şekilde saçma bir karşılaştırma aslında performans için mi günlük kullanımmı tüketimmi emisyonmu amaç ne?
performans ise aşırı besleme her zaman atmosferikten avantajlıdır, daha fazla hava, daha fazla hava yakıt karışımı daha fazla güç
günlük kullanım mı esneklik mi amaç ne? hee evet turbo kötü yok yok atmosferik kötü mü diyeceğiz ?
atmosferikte olsa aşırı beslemede olsa eğer motor yapıyorsan setup yapıyorsan bu para demektir, gerektiğinde ikisinde de kol piston eksantrik yay vs alacaksın, turbonun diğer elemanları var ayrıca eğer performanssa amaç maliyeti ikinci kenara bırakırsın, ama şu sonradan yapılan aşırı besleme uygulamaları kötü vs demeyin bırakın dünyayı ülkemizde çok başarılı otomobiller var hemen hemen her markadan
körler sağırlar
Eşit güçlerde atmo & turbo & sc?
ve aynısı için orjinal ve sonradan modlanan?
Performans amaçlı. Sokakta gidebilicek specde. Roll-drag vs. için.
eğer düzgün iş yapmazsan saydıklarının hepsinde sorun çıkma olasılığı yüksek, ama yaptıktan sonra hepsini de layıkıyla yaparsın
aynı güç derken şimdi 2lt turbo makineden 700hp aldık diyelim bunu n/a 2ltden nasıl alacaksın? aynı motor mu farklı motor mu karşılaştırma farkı olmuş biraz
körler sağırlar
Sorun çıkarmı olarak sormadam açıkcası.Olabilecek en sığ karşılaştırma olan performans için sordum.
Aynı motor için alınabilecek herhangi bi atmo degeri içini varsayarsak hangisi?
Çok olası olmasa da diger herşey eşit tutuldugunda, aynı güçteki sonradan modlanmış aracın, orjinale göre daha iyi gittiği söyleniyor mesela..
golf mesela.
1.4 tsi dsg 160 ps.
1.4 tsi dsg 122 ps.
motor şanzıman herşey aynı, güç farklı.
yalnız yazılımla 122lik 160a çıkabiliyo.
ha orjinal 160lık gibimi oluyo, kesinlikle hayır...
@Semih ;
Herşey aynı abicim.Bunun olasılığını sorgulamıyorum.
Araçları A noktasından X km uzaktakı B noktasına götürcez.
Hangisi, hangi X degerlerine göre önde olur.
Ya da çok genel bi soru oldu sanırım.Boşverelim![]()
160lık tsi farklı evet karıştırdım sanırım. turbo+sc
valla bende tam anlamadım soruyu.
ha bana sorarsanız ben aşırı besleme derim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)