eraycım koyu olarak belırttıgın gıbı modıfıye terımlerınden bahsedıyorum.. dalgaya alıp konuyu dagıtma:D ha bende kullanıyorum onları ama savunmuyorum kullanılmasını. ortak yanlıss..
Printable View
en çok 200sx'in haline üzüldüm bundan 3sene evvel bakmıştım o araca çok güzeldi, ne hale getirmişler. dergiyi henüz almadım ama yarın veya ptesi alıcam. umarım güzel bir sayı olmuştur.
Tuning Türkiye bugunlere geldiyse, su an kendini rakipsiz görüyorsa bunda TechTurkey üyelerinin büyük etkisi vardır.
Olumlu olumsuz elestirilerle, yapıcı mesajlarla bu halini aldı diye düsünüyorum.
Laf olsun diye yazmalar, acık aramalar hayatın her sektöründe vardır, bunları cok fazla önemsemeyin derim.
Benim tek diyeceğim ''rakipsiz'' kelimesinin cok iddialı olduğu ve ''bilmemne sayısı tüm bayilerde'' cümlesi gecmesine rağmen uzun süre coğu bayide bulunamaması.
kapak gayet başarılı olmuş bence... :icon_tup:
"efsane"yle dalga geçenler bu ay kapağa "40 yıllık efsane" başlığı atmışlar enteresan...:soru::beuj:
Laf olsun diye yazmak bu olsa gerek...
İsinizde gösterin hünerinizi, dergi calısanları olarak karsı dergiyi kötüleyerek degil!
ben bişey laf olsun diye yazmadım bu 1....
dergi calışanı fln degilim bu 2...
3.sü ve en önemlisi yeri gelio tuning turkiye yeri gelio tr tuning ikisininde kalitesi tartışılmaz ben sadece bana ters gelen seyi, muattabı olan kişiye yazdım... iki kişi arasında yani... 3. kişilerle diil...
:heyoo:
konuyu daha fazla dallanıp budaklandırmayalım... bana bişey yazmak isteyen özelden msj atsın...
dergi editörü gerektigi zaman bana cevabı vericektir.
saygılar iyi satışlar...
gecmıse ınıp efsane falan kurcalıcaksanız bu topıc 400 sayfa olur..
tr tuningin turbo yazdıgı arabaya Superchips yazdıgınıda bılıorz zamanında, tuning türkiyenin arabanın üzerinde olmayan parçaları var olarak yazdıgınıda ama burda geçmişten bahsetmıyoruz.. Şimdiki zamandan bahsedıyoruz bunu kavramak bu kadar zor degıl.
Bence laf olsun diye yazmıssın, ordaki skyline gercekten bir efsane cünkü...1
Fabrikadan cıkalı 3 sene olmus bir evoyu sen efsane olarak nitelendiremezsin...2
TR Tuning konusunda, yeni elemanınız vs gibi birseyler yazmıssın, dergi calısanından farkın yok yorumunda...3
Bu foruma yazdıgın hersey ortadadır, herkes yorumlayabilir...4
Öyle el kol sallama...5
* Edit :
TR Tuning konusuna yeni eleman hayırlı olsun vs kendini yazıp, simdi bu konuda TR Tuning calısanı dedikten sonra gidip editlemissin...TR Tuning elemanı oldugunu gizlemek icin sanırım :)
Bu forum üyelerini salak yerine koyma bu da 6 OK?
sakin olun bence,efsaneye falan fazla takılmayın.bırakın isteyen istediğini yazsın,kararı okuyucu versin;)