User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: 105 ceza puanım oldu ehliyeti vermem gerekiyormu ?

AEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 sene önce 105 olmustu, 2 sene boyunca türlü türlü çevirmeye girdim hiçbir şekilde söylenmedi. 2 sene sonra yazlığa giderken radar cezasından dolayı cezai işlem uygularken polis ehliyete el koydu. Yani er ya da geç ehliyetiniz alınacak, yalnız zaman aşımı 3 sene sanırım. 3 senede kaptırmam diyorsanız devam edin. Fakat benim gibi beklemediğiniz bir anda alırlarsa sıkıntı olur benim tatilim zehir oldu bilmediğim için.
    3 sene mi? bizim arkadaş 2011 de doldurmuş puanı 2 ay önce aldılar ehliyetini hatta şafak 5-10 yazıyordu geçen gün ANIL DALGA BURDAYSAN SES VER
    Zirve hala tek kişilik...
    Adalet bakanı.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen gün arkadaşım da aynı olaydan dolayı ehliyeti kaptırdı .. Daha önceden alkol den kaptırmıştı.. Geçen aylar da da uzun yol yapmış kendileri 3 kere arka arkaya radara girince bu seneki puanını doldurmuş.. E ve A2 için ehliyetini yükseltmişti fakat ehliyetin alınacağından haberi yoktu. Ehliyeti almaya gittiğinde ehliyet vermeyeceklerini ve 2 ay ehliyeti el koydular. Eğer 3. kez kaptırırsa sanırım 5 yıl boyunca ehliyeti veda etmek zorunda..

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki trafiği tehlikeye düşürmekten dolayı puan yazılıyor mu ? Yazılıyorsa kaç puan ? Bende kendilerinden bolca mevcutta

Otto_Skorzeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki trafiği tehlikeye düşürmekten dolayı puan yazılıyor mu ? Yazılıyorsa kaç puan ? Bende kendilerinden bolca mevcutta
    10 puan diye hatırlıyorum

azrail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 kesmişler benden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 ise şayet benimde ehliyet gitti vatana millete hayırlı olsun. 10 ise kurtardık

Anıl DALGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 sene mi? bizim arkadaş 2011 de doldurmuş puanı 2 ay önce aldılar ehliyetini hatta şafak 5-10 yazıyordu geçen gün ANIL DALGA BURDAYSAN SES VER
    Bundan tam 57 gün önceydi akfırat rollden sonra boğaza karşi çay icelim diye baltalimanina gecelim dedik ve 10 - 20 araç yola koyulduk ve berkaya telefon geldi uygulama var diye bende ilk defa altimda anormal olmiyan bir aracla oldugum icin ooo miss cevirmeye girelim deyip direk girdim evraklarimi verdim ve süpriizz polis ehliyetimin 2011 yilinda 140 ceza puani oldugunu el koymasi gerektigini soyledi tekrar tekrar teyit ettik ama nafile bu arada @berkay aydin kikir kikir guluyodu sonra arabayi eray kardişime verdik ve ehliyetsiz olarak yola devam ettik 57 gündür aktif araç kullaniyorum birsey olmadi çok şükür cuma günü ehliyetime kavuşuyorum

C2VTS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 ise şayet benimde ehliyet gitti vatana millete hayırlı olsun. 10 ise kurtardık
    Aha yandık

Alıntı Anıl DALGA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bundan tam 57 gün önceydi akfırat rollden sonra boğaza karşi çay icelim diye baltalimanina gecelim dedik ve 10 - 20 araç yola koyulduk ve berkaya telefon geldi uygulama var diye bende ilk defa altimda anormal olmiyan bir aracla oldugum icin ooo miss cevirmeye girelim deyip direk girdim evraklarimi verdim ve süpriizz polis ehliyetimin 2011 yilinda 140 ceza puani oldugunu el koymasi gerektigini soyledi tekrar tekrar teyit ettik ama nafile bu arada @berkay aydin kikir kikir guluyodu sonra arabayi eray kardişime verdik ve ehliyetsiz olarak yola devam ettik 57 gündür aktif araç kullaniyorum birsey olmadi çok şükür cuma günü ehliyetime kavuşuyorum
    Hadi hayırlısı olsun ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı C2VTS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aha yandık

Hadi hayırlısı olsun ...
    batu bana speyşil şöfer olursun valla caddeye neyin gidemeyiz.

Anılcım sanada geçmiş olsun. CUma günü hızlı dizel yapalım diyorum

C2VTS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    batu bana speyşil şöfer olursun valla caddeye neyin gidemeyiz.

Anılcım sanada geçmiş olsun. CUma günü hızlı dizel yapalım diyorum
    Harbiden kaptırdınmı lan ehliyeti Kanka . Oluruz tabi beya şöferlik dert değilde kaptırırsan ehliyeti üzülürüm .

AEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben aradım olum sizi çevirme var biz kaçtık dikkat edin diye
    Zirve hala tek kişilik...
    Adalet bakanı.

DOA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha once ceza puanindan ehliyet kaptirdim, ya polisin dalginligina gelip ehliyeti sorgulamamistir, ya da bu yediginiz ceza 40 puan degildir belki ceza puanlama sistemi degismistir. olasi bir kaptirma durumunda, girmeniz gereken sinava direk basvurmanizi tavsiye ederim. ben sahsen aksattim, 2 ay ehliyetsiz gezmem gerekirken 6. ayin sonunda alabildim ehliyetimi geri... tabi bahsettigim sene 2008, simdi sistemde nasil bir degisiklik olmustur bilmiyorum...

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ceza puanı dolmuş olan kişinin ehliyeti alınır... Deniz Seki nasıl yakalandığı anda cezası başlamışsa, sizin cezanız da ehliyete el konulunca başlar...1 ay sonra cezanın düşmesi ehliyetin men durumunu ortadan kaldırmaz, bu cezayı yiyen bir an önce versin ki süresi başlasın en azından...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kardesım nasıl kavusuyor hıc bır sart kosmadılar mı bende 2 sene boyunca gıdıp almadım 2 aylık kaptırmıstım egıtım falan bıseyler bahsettıler
    hatta dolaylı yoluna baktım musavır 450 lira fıyat cektı kalsın dedım bırı benı aydınlatırsa cok sevınırım
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Anıl DALGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım nasıl kavusuyor hıc bır sart kosmadılar mı bende 2 sene boyunca gıdıp almadım 2 aylık kaptırmıstım egıtım falan bıseyler bahsettıler
    hatta dolaylı yoluna baktım musavır 450 lira fıyat cektı kalsın dedım bırı benı aydınlatırsa cok sevınırım
    Herhangi bir sürucu kursuna gidip trafik ve cevre egitimine katiliyorsunuz (formaliteden) 300 tl ödeyip egitim aldiginiza dair belgeyi aliyorsunuz cezaniz dolunca bu belge ile gidip ehliyetinizi aliyorsunuz

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Herhangi bir sürucu kursuna gidip trafik ve cevre egitimine katiliyorsunuz (formaliteden) 300 tl ödeyip egitim aldiginiza dair belgeyi aliyorsunuz cezaniz dolunca bu belge ile gidip ehliyetinizi aliyorsunuz
    çok teşşekür ettim
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler