Gece yüksek sesle müzik için:
Yasal yol: beyaz masayı aramayı deniyebilirsiniz (153).
http://www.uzmantv.com/gurultu-yapan...yet-edebilirim
Pislik versyon : Apartmanın sigortasından elektriğini kesin.
Gelenine gidenine, insanın çıkarttığı sese yasal olarak birşey yapamazsın, muhtemelen yasal sınır altında kalıyordur.
Abi hiçbirşey yapamıyosan sana yakın oturan 2 tane sağlam arkadaşına haber ver, ses olduğu zaman gelip misafir gibi davranacaksınız gibisinden. Ses olduğunda çağır arkadaşlarını geldiklerinde adamın kapısını çal, atarlı-giderli hakaret etmeden konuş. Eğer o ters çıkarsa ilk hamleyi ondan bekle sonrası *****, senin suçun yok.Ayık olmak iyidir, millet adam vuruyor ertesi gün çıkıyor. Sen bi s.. tokatlamışsın çok mu
![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Not : Innovia'da değilim..[/QUOTE]
innovia yı inşa eden kişi olarak notu okuyunca şaşırdım hiç bir konum verisi yok iken innovia da değilim demen şaşırtıcı oldu benim için.
Şikayetçi olduğunuz yer sadece site yönetimimi polise şikayet ettinizmi daire de oturan daire sahibi bile olsa polis şikayetleri olduğun da yaptırımları var kaba kuvvet kullanmak sadece size zarar verir karşı taraf haklı çıkar şikayetlerinizi polise tutanak şeklinde yapın elinizde bulunsun ortak imza toplayarak siteden atmanız mümkün bu süreci çekmek istemiyor ve direk kurtulmak istiyorsanız 2 kural var ya daire de uyuşturucu yakalatacaksınız yada fuhuş yapıldığını tespit ettirmeniz gerekli bunları yapamıyorsanız gün aşırı polis şikayeti ve tutanaklar ile site yönetimi savcılığa suç duyurusu açacak.
anlamadığım olay fuhuş yapılıyor mu evde ? yoksa ekşın+muzik sesi sorunu mu var ?
ankarada bizim apartmanda geldi başımıza bina sakinleri olarak komple ev basıldı sonra polis çağırıldı cidden fuhuş evi çıktıevdekiler eşyalarını almaya bile gelemediler tabi bu olay 99 yılı falandı şu an bina sakinleri ne derece birbirini tanıyor o da çok önemli
Adam bildiğin uyuşturucu partisi veriyor evdeBence yavaştan dost olun derim
Manitalar gelince akar gidersin
innovia yı inşa eden kişi olarak notu okuyunca şaşırdım hiç bir konum verisi yok iken innovia da değilim demen şaşırtıcı oldu benim için.
Şikayetçi olduğunuz yer sadece site yönetimimi polise şikayet ettinizmi daire de oturan daire sahibi bile olsa polis şikayetleri olduğun da yaptırımları var kaba kuvvet kullanmak sadece size zarar verir karşı taraf haklı çıkar şikayetlerinizi polise tutanak şeklinde yapın elinizde bulunsun ortak imza toplayarak siteden atmanız mümkün bu süreci çekmek istemiyor ve direk kurtulmak istiyorsanız 2 kural var ya daire de uyuşturucu yakalatacaksınız yada fuhuş yapıldığını tespit ettirmeniz gerekli bunları yapamıyorsanız gün aşırı polis şikayeti ve tutanaklar ile site yönetimi savcılığa suç duyurusu açacak.[/QUOTE]
Fuhuş uyuşturucu adam yaralama vb. olayların başında hep innovia geliyor. Çok kez duydum, hatta adam yaralamaya şahit bile oldum.![]()
kime anlatsam bu konuyu innovia mı ikamet ediyorsun diye soruyorlar. o yüzden peşinen yazmak istedim.
vakti zamanında ne yaşandı bilemiyorum detayını ama en çok duyduğum soru bu malesef.
diğer yandan, kaba kuvveti bizde tercih etmiyoruz asla.
Daha çok gürültü diyecektim ama adam yalıtım yaptirdi diyorsunuz...
can sıkıcı bir durum peki polisler belli bir sayıdan sonra çağrıldığında adamda karşı mahkeme açılamazmı
Yada diğer komşularla birlikte gidilse?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Benimde Başıma Bir Aralar Geldi Bu Tarz Bir Olay Şöyle Anlatayım
Komşumun Çocugu Benim Yaşlarımda habire ses açıyor bir gittik iki gittik anlamıyor en son kavga edicektik kapılarına dayandım polis geldi ifademi aldı bıraktı
sonrasımı ?
her sesi açtıgında üşenmeden binanın girişine indim o daireye ait olan şarteli indirdim binadan cıktım 30 dkka sonra tekrar geldim eve tekrar ses var tekrar indirdim bu bu şekilde 2 hafta sürdü sonra baktım bana geldi abi neden şarteli indiriyorsun dedi sen sesi neden bu kadar açıyorsun dedim ? cevap yok sen deliysen bende senden daha deliyim dedimşu aralar kanki olduk
işin kısmı bu deliyle deli olacaksın adam olsun .![]()
Royal Origin
Şikayetçi olduğunuz yer sadece site yönetimimi polise şikayet ettinizmi daire de oturan daire sahibi bile olsa polis şikayetleri olduğun da yaptırımları var kaba kuvvet kullanmak sadece size zarar verir karşı taraf haklı çıkar şikayetlerinizi polise tutanak şeklinde yapın elinizde bulunsun ortak imza toplayarak siteden atmanız mümkün bu süreci çekmek istemiyor ve direk kurtulmak istiyorsanız 2 kural var ya daire de uyuşturucu yakalatacaksınız yada fuhuş yapıldığını tespit ettirmeniz gerekli bunları yapamıyorsanız gün aşırı polis şikayeti ve tutanaklar ile site yönetimi savcılığa suç duyurusu açacak.[/QUOTE]
yakalamışken sorayım bari Innovia vs. bu tarz yapılarda stüdyo veya 1+1 daire denilen daireleri alan veya kiralayan insanlar ne amaçla alıyolar ? (yanlış anlamayın bilgi amaçlı soruyorum çünkü ben bi türlü anlam veremiyorum)
gece gelen seslere bi çözum gelmedı aklıma ama gelen muzık sesıne falan tek çözum gıdıp apt. girişindeki şalterını ındırmek![]()
Yalnız yaşıyorum 1+1 hem yeterli m2 ye sahip benim için hem giderler bakımından daha masrafsız mantıklı bir açıklama olabilir mi mesela
cumartesi kızlarla birlikte hem fuhuş hem uyuşturucudan narkotik ve asayiş i ararsanız bu iş çözülür
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)