User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
63 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Komşudan gelen gürültüye çare nedir ?

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mülk sahibi sexte yapar uyuşturucuda içer. Adamın kendi evi. Kerhane değil ki.

Fuhuş yapan kadınlar ceza alır adam hastane kontrolunden gecer serbest bırakılır. Satıcı olmadıgı ıcın de Uyusturucunun cezası para. Sıte yonetımı de sesı kıs demekten baska bısı yapamaz adam saygısız cunku. Polis çağırsan keza öyle şikayet var sessiz olun der hatta hiç gelmez

Ahmet
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hergun bırı dövsun duzelir

HG6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dovmediginiz her gun hata yapiyorsunuz bir ara benimde bu tarz sıkıntılı bi komsum vardi burnunu kirdim ondan sonra sut dokmus kediye donmustu

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kapısına lahmacun+gül+tek kurşun gönderin
    Şaka bi yana herkes ayrı ayrı kapısına gidip uyarsa utanır bence
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre yeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Not : Innovia'da değilim..
    innovia yı inşa eden kişi olarak notu okuyunca şaşırdım hiç bir konum verisi yok iken innovia da değilim demen şaşırtıcı oldu benim için.

Şikayetçi olduğunuz yer sadece site yönetimimi polise şikayet ettinizmi daire de oturan daire sahibi bile olsa polis şikayetleri olduğun da yaptırımları var kaba kuvvet kullanmak sadece size zarar verir karşı taraf haklı çıkar şikayetlerinizi polise tutanak şeklinde yapın elinizde bulunsun ortak imza toplayarak siteden atmanız mümkün bu süreci çekmek istemiyor ve direk kurtulmak istiyorsanız 2 kural var ya daire de uyuşturucu yakalatacaksınız yada fuhuş yapıldığını tespit ettirmeniz gerekli bunları yapamıyorsanız gün aşırı polis şikayeti ve tutanaklar ile site yönetimi savcılığa suç duyurusu açacak.[/QUOTE]

sebebi bu tarz konularda İnnovia nın ciddi şekilde adının çıkmış olması ve Özelliklede Paralı askerlerin çok olmasından kaynaklı olabilir.

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sitede değilmiydi evinde alkol aldığı için evdekilerle beraber ceza yiyen ? bu olaylarada bir yaptırım vardır heralde
    .

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi yanlış anlaşılmasın yapın edin diye söylemiyorum ama, dayak atma konusunda şöyle bi yola başvurulmazmı.. şayet katlarda güvenlik kamerası yoksa dayanın kapısına kapıya yakın olmayacak pozisyonda durun ve onu kapısının eşiğinden çıkaracak derecede tahrik edici sözler sarf edin, (bağırmayın kimseler duymasın) bu kapısından dışarı adım attığı gibi verin coşkuyu azına burnuna, ifade verirkende bugüne kadar çok kez uyardık, tekrar normal şekilde uyarmaya gittim ancak sinirlenip üstüme saldırdı diyin... aksini hiçbir şekilde ispatlayamaz...

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi arkadaş ol iyice yakınlaş ondan sonra iyi yoldan lan oğlum çocuk uyuyor gece çok açmayın,cinsel ilişkilerine de benim daireye uzak bir yerde yap de belki tatlı dille düzelir iyi arkadaş olduktan sonra
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

21dc963 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gkhnyds Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese Merhaba,

Uzun süredir komşumuzun gürültü çıkarmasından dolayı site sakinleri olarak rahatsızlık duymaktayız.
    Özellikle de en yakınında benim dairem olduğu için çok sıkıntı yaşıyorum. 9 aylık bebeğimin çektiği çileyi bir ben bilirim bir Allah...

Gürültünün detayı ise çok yüksek seste geç saatlere kadar müzik yayını, menşei belli olmayan bayanların giriş çıkışı ve garip sesleri. Hatta cumartesi günleri genel ahlak ve aile kurallarına uymayan sesler. ( Aklınıza ne gelirse )

Site Yönetimine ve güvenliğine hiç değilse 30 defa şikayette bulunduk. Dilekçeler yazdık, imzalar topladık ama nafile.
    İnsan evladı değil ki hala devam ediyor.

Güvenliğe şikayet ediyoruz, güvenlik kapısına geliyor, sesi kısıyor, 5 dakika sonra bir daha açıyor. bir daha şikayet ediyoruz vs... devam ediyor gece 2-3 e kadar.

Kapısına dayanıp suçlu pozisyona düşmekte istemiyoruz. Yoksa bir kaşık suda boğabiliriz, o konuda sorun yok..

Sizlerden ricam, nasıl bir hukuki yol izlememiz gerekiyor ?
    Daha önce bu tarz sorun yaşayan ve bir şekilde çözüme ulaşan var mıdır ?

Tavsiyelerinize ihtiyacım var,

Teşekkürler şimdiden..

Not : Innovia'da değilim..
    Abi sende onlari rahatsiz et sanrm baskada yol kalmamis arabasi varsa bi cizik at onlarn kapisnn onune cop koy yada baktin bi cumartesi gunu ahlak disi ses geliyor iki porsiyon acili lahmacun siparis et adres olarak da komusunun kapis numarasini ver vs vs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede evde fuhuş uyuşturucu partisi gibi ihbarlarda bulunan en azından o geceyi nezarethanede geçirsin 3-5 gece sora ayıkır belki
    Romeo <3 Giulietta

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç birşey olmaz.ayrıca sabaha kadar sesi açık müzk dinleyip hala muzıgı kapatmayan tek insan uyusturucu kullanan insandır.zaten içerden ses de geliyomuş o da fuhuş işte .en fazla fuhuş yapmıyoduk derler hiç farketmez ama yanlarında bir tane bile uyuşturucu yakalansın bak günlerce nasıl emniyet subedeler daha o evde birşey yapabılıyormu gormus oluruz
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

gkhnyds - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim. Bazıları denemeye değer. Bazıları ise sonucu belli olmayan yola götürebilir malesef
    Güvenliğin kapısına dayanıp defalarca uyarmasına rağmen sesi kısmaması alkol kafası değil kesinlikle uyuşturucu maddeden diye tahmin ediyoruz. Binaya giriş çıkışlarını kameralardan takip ettirip bir güzel polise suç üstü yaptırabilir ama güvenlik buna nedense yanaşmıyor. Sanırım sitenin adı çıkmasından korkuyorlar. Mümkün olduğunca kendi içimizde çözelim gibisinden tavır alıyorlar. Mahkemesi, ifadesi, şahitliği vs. kimse girmek istemiyor anladığım kadarıyla.
    Evde bebek olmasa bu takar takmayacağım. Herkesin kendi yaşamı beni çok ilgilendirmez. Yeri geliyor bizim kızımız da ağlıyor gürültü oluyor geç vakitte ister istemez. ama komşuluktur, bebektir bir şekilde izah edilebilir.
    Ama gecenin 3ünde hoş olmayan sesler ve hatta yüksek seste müzik cidden piskolojimizi bozar hale getirdi.

Dediğim gibi kaba kuvvet çözüm olmuyor malesef. Haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz. Önümde yaşanmış çok net örnekler var.
    İş yerindeki bir abimiz 2 tokat attı diye çok çekti. ( Kemal Sunal'ın filmi Davacı )

Yasal yollarla çözüm aramaya devam edeceğim. Kapıya dayanıp uyarmak etkisiz. Çünkü aynı kafada değiliz. Hangi kimyasalı kullanıyorsa artık...

Tekrardan teşekkür ederim herkese. Umarım başınıza böyle bir bela gelmez. Evi satmayı bile düşünüyorum

Mythos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ev alma komsu al diye bosuna soylememis atalarimiz... Ulkede adalet olmayinca malesef resmi yollardan pek bir yerlere varilamiyor malesef... Yasal yollardan ne yaparsiniz ne edersiniz bilmiyorum ama gayri yasal yollara girecekseniz en azindan "taseron" kullanin... Oteki turlu adam yerlerine korlar, sonra ugras dur... Evi satmak da bir cozum tabi, zamaninda ustumde 6 cocuklu bi aile vardi, avizenin sallandigini bilirim cocuklarin patirtisindan... Sonra o evden cikip en ust kat bi daireye gectim bi tek guvercinlerle muhattap oluyordum artik
    V8

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kabakuvvet desen haklıyken haksız duruma düşeceksin.
    Uyuşturucu fuhuş diye ihbar yapsan buna yönelik bi şey çıkmasa , asılsız ihbar yapan kişiden şikayetçi olsa yine başın ağrıyacak.

Apartmanda kamera yoksa sigortasını indir, sularını kes, doğalgazı kapat. O seni rahatsız ediyorsa sende onu rahatsız et. Hatta bezdir bu yollarla o satsın evi.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uyuşturucudan kesin eminseniz ihbar edin derim.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eminiz, şöyle ki kapısına uyarı amaçlı giden güvenliğe "abi bokunu yiyim ben gürültü yapmıyorum" diyor ama içerden dım tıs dım tıs ses geliyor. Vatandaş evden gelen sesi duymama derecesinde uçuyor. Alkol değil abi bu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaba kuvvete ihtiyacınız yok eğer o yola başvurursanız sizin için daha kötü olur.

Ev sahibi olsada site veya apartmanın genel huzurunu bozmaktan evden attırabilirsiniz bir ton örneği var. Sakın kanuni yoldan çıkmayın önce bikaç defa polise başvurun polis geldiği sırada o sesi duysun ve tutanağa alsın daha sonrasında dava açın.

Tanıdığım bir yerde tek başına yaşayan 55-60 yaşlarındaki kadını ev sahibi olmasına rağmen apartman sakinleri ile sorun çıkardığı için mahkeme çıkardı.

Yani ev benim sıçarımda içerimde olayı yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaba kuvvete ihtiyacınız yok eğer o yola başvurursanız sizin için daha kötü olur.

Ev sahibi olsada site veya apartmanın genel huzurunu bozmaktan evden attırabilirsiniz bir ton örneği var. Sakın kanuni yoldan çıkmayın önce bikaç defa polise başvurun polis geldiği sırada o sesi duysun ve tutanağa alsın daha sonrasında dava açın.

Tanıdığım bir yerde tek başına yaşayan 55-60 yaşlarındaki kadını ev sahibi olmasına rağmen apartman sakinleri ile sorun çıkardığı için mahkeme çıkardı.

Yani ev benim sıçarımda içerimde olayı yok.
    bunu duyduğuma sevindim işte. bu yoldan gitmek en mantıklısı.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kişi kaç yaşında abi
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler