Ya beğendiğin foto ''Onur ... şu fotoğrafı beğendi'' deyip şimdiki kız arkadaşının hareket dökümünde çıktıysa?![]()
Ya beğendiğin foto ''Onur ... şu fotoğrafı beğendi'' deyip şimdiki kız arkadaşının hareket dökümünde çıktıysa?![]()
bende ınstagramdan aynı haltı yemıstım hemen gerı cektım ama gıtımı gıtmedımı bılmıyorum bende fena sövmustum![]()
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
Boş ver , sana kız mı yok be![]()
Ahahahah ortalık ben gibi paranoyak kaynıyomuş meğer![]()
Elim çarptı da diyemezsinProfilinde ne işin vardı der
En iyisi benim gibi facebook kullanmamak
![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
O *** durum bi kere yaşadım gitmiş bildirim ama benim bi 30 40 saniye bekledi ben gitmemistir diyerek miklemedim sonra eski sevgilimle ortak arkadaşımız olan arkadaşıma söylemiş fotoğrafımı beğendi diye oda bana dedi küçük bi eziklik yaşadım ama olsun![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Mugo bende instagramdan yapmıştım madem itiraf köşesi oldu yazayım dedim ama instagramda kesin belli oluyor diye biliyorum =) Zalım instagram direk ispiyonluyoFace daha adaletli
Bu arada tek ruh hastası ben olmadığım için sevindim =) Eskiden ne güzel haber alınmıyodu şimdi şeytan dolduruyo bak bak diye![]()
If you don't follow through on your dreams, you might as well be a vegetable.
Burt MUNRO
hadi face neysede instagramda hiç kaçarınız yok beyler instagramda çok dikkatli olun airbag açmayıninstagramda beğendiniz gibi geri çekseniz de telefonuna bildirim gidiyor
Beğen gitsin, dönerse senindir.Dönmezse,zaten hiç senin olmamıştır![]()
![]()
![]()
![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)