Dyno dynamics diğer dynolara oranla daha düşük ölçüyor bu bariz kanıtlanmış bir şey dünya genelinde standart stock typer 178 180 hp cıkarıyor dyno dynamicste
tabloya göre 148 dyno dynamics benim görüşüm iyi bir değer
Printable View
Adama bastan 200 hp soylenip simdi 148 hp iyi deger deniyorsa firma ciddiyeti ortadadir, bence ilk basta anlasilan neyse madde madde hepsi yapilmali sonucta bu bir anlasmadir yapamayacaksan zaten yaparim demeye gerek yok, sahsen arkadasi bilmem ama benim hem zamanimi hem parami alip sonucuda bu olacaksa ben herturlu zararimi odetirdim karsi tarafa
"karşıdaki kişinin haberi olmadan ses kaydı yapmak 100 de 100 suç dediğim gibi teknik kısmı beni ilgilendirmiyor iş hukiki boyut alacak sizin adınıza"
bu konularda dikkat ettiğim suçlanan taraf çıkmaza girince ses kaydını suç olarak kullanıyor ?
Gecmis olsun.bu ulkede isin basinda durmadan is yaptirilmaz kimseye.
ilk değil ve sonda olmayacak..
Boşa giden 10 bin tl yazık....
Geçmiş olsun..
Yazık günahtır yav insanlar birbirini kandırmayı ne çok seviyor :)
Yahu adamın arabasını çöp etmişsin daha laga luga yapıyorsun Kaan!!!Bir arkadaşta benim aracıma p72 kapak takacaktı,kapağı oem görüp sorduğumda pr3 kapak polish yapınca aynı ayarda oluyor zaten falan dedi,sizin gibileri Allah bildiği gibi yapsın,işiniz gücünüz milletin 3 kuruş parasına göz dikmek...
bu araba duman atıyor dediğimde evet contayı değiştirdiğimizden beri atıyor die kendin sölemiştin sıkıntı yok bana giren çıkan yok ben ortada konuşuyorum
kimseyi sawunmuyorum adım geçmiş cvp verdim kaldıki kimi nasıl saqwunucağımı kimseye sormak zorunda olduğumu sanmıyorum, herkesin kendi görüşüdür kendi fikridir abc firma cıkmış hüner cıkmış beni bağlamaz beni bağlayan sey erimişmi egzantirik ? kırılmışmı ? sen kime hang ifirmaya yaptırıyorsun dedinmi egzantirik leri oda brain crowermı dedi ? kendim yapıyorum dedi eee egzantirik işini yapıyormu yapıyor , haa ozaman kimin neyin nerden nasıl yapıldığı seni ilgilendirmez üreticiyi ilgilendirir ozaman yan sanayi kapı takma çamurluk takma nedne takıyorsun yan sanayi yağ kapağı takma ozaman yada filitre sorun çıkarmayan hersey benim gözümde iyidir eksikleri olabilir ama ozaman tartışılı varmı egzantirikte bişiy türk firmasını lütfen kötülemeyin adam egzantirikleri yapıomu yapıo eeee bittti ozaman A M S dediğin firmada bile regrind egzantirik var ozaman sikinti olmuyor çünkü ams :) lütfen emeğine saygı göster egzantirik konusunda
ama pr3 kapak p72 den iyidirki :)
kimseyi tanımam, modifiye işlerinden anlamam, ama bu ifade ortada bir sıkıntı olduğunu hissettiriyor bana..Alıntı:
karşıdaki kişinin haberi olmadan ses kaydı yapmak 100 de 100 suç dediğim gibi teknik kısmı beni ilgilendirmiyor iş hukiki boyut alacak sizin adınıza
Geçmiş olsun üzücü olmuş emeğin karşılığını alamamak. Bu konu için söylemiyorum ama keşke en başından neye karar verdiyseniz onu taktırsaydınız kendi adıma bu araba yada başka konu olsun ne zaman bir satıcının veya ustanın senin dediğini değil de bunu yapalım dediğine tamam desem pişman olup bir daha para verip kendi istediğime döndüm.
Siz hangi bilgi birikimi ile bu tip bir itamda bulunuyorsunuz sanırım antalya ppr kapak diye başkasına yaptırıp sattığınız kapaktan bahsediyorsunuz uslup çok önemlîdir.
Konunun kısasını yazıyorum heyet bilir kişi raporu istedim gelmedi araç beyin parasını denkleşyiremediği için cok ın dönem oem beyin ile gazladı bunun şahitleride var istanbula yarışada geldi ancak kıtılı biz kötü olduk zaman 15 aylık bir zaman dilimi şu parçaları yolla tamam olalım dedi yolladık kabul etti aradan aylar gecti nerde param dedi böle bir şey varmı ALLAH aşkına.
Bu arada polish değil bizim yaptığımız iş kapak içî açılar ile alakalı hala savunuyorum p72 den iyi olu
kaan abiden bizde egz alcaktık regrind yapıldıgını kendı soyledı en başta saklayacagını zannetmiyorum
egz le alakalı tek sorununuz hunermı olması baska bı problem cıktımı egzde?
Konuya vakıf olmamak la beraber,seneler evvel kaan a iş yaptırmıs bırı olarak yazıyorum..
Benimde kaan la tıcaretım oldu..Asla olumsuz bırseyle karsılasmadım..Bilakis duacısı oldum..
Kendi aracı gibi ilgilendiğine,yuruyunce benden cok sevındıgıne şahit oldum..
Arkdaşın motorunun kırılması cok uzucu..Allah sabır versın..Kımse yasamak ıstemez..
ya siz ne anlatıyorsunuz burda ben 10.000 tl para vermişim üstüne 1 senem gitmiş
sapasağlam motoru vermişim kulaklarından söküp ne istiyorsa tamam deyip nakit göndermişim
motorun düzgün çalışmadığı yağ yakması benim suçummu kapağın çöp olması benim suçummu
başta biz en iyisiyiz biz yaparız biz bu güce getiririz derken para istemek güzeldi
Biz enayimiyiz madem hunercamsaft a yaptırılacaktı eksantrik biz bilmiyormuyuz oraya gidip 500-600 tl ye eksantrik yaptırmayı bizden alınan 2000 TL para ne oldu soruyorum size ? herşey ortaya çıkıncamı biz hüner le çalışıyoruz denmeye başladı kimi kandırıosunuz siz arkadaş ?
herşeyi geçtim ben bisimoto eksantrik istiyordum en başında kaan bana biz daha iyisini yaparız pahalı olsada çok güç alırız dediği için kıydım paraya
sadece bunlamı bitti sanki subaplar yaylar şapkalar hani bana söylenen markalar gitmiş en dandik malları parçalarını sanayiden bulup koymuş sanayideki parçacılarla çalışmak zorunda olduğunudamı söylemedi arkadaş şu marka bu marka yurtdışından geliyor derken güzeldi hani soruyorum nerde bu mallar ne boş laf anlatıyorsunuz ?
konuşma kaydımı bende ilk tanıştığımız andan itibaren hepsi kayıtlı resmen tokatlanmışım alın buda benden
http://i.hizliresim.com/7V2JjW.jpg
arkadaş üretim bandını durduruyormuş eksantrik yapmak için yazdığı fiyatıda herkes görsün hunercamshaft kime 2500 tl ye ekzantrik yapmış sorarım size ?
Bu sadece egzantirkle değil 1400 tl yayına şapkasına vermişim arabaya konulan 300 tl lik mallar bunlar sadece birkaçı resmen enayi yerine konuldum birde kalkmış hala savunma derdinde kendini
Sapa sağlam arabam gitmiş şuan kapımın önünde çöp gibi duran aracım giden 10.000 tl param 1 senem var bunların hesabını kim verecek diyorum size
kapak taslanırda kenarı bırakılırmı hangi rektefiyeci taslamış aklımızda olsun !! hani bırakıldı o kapagı takıp sıkan usta kim ? çok merak ettim
bunları kaana sormak lazım ben aracımı sapa sağlam teslim ettim güvendim ne istiyorsa nekadar para istiyorsa gönderdim
şunu yapcaz bu para dedi gönderdim bunu yapcaz bu para dedi oke dedik yine gönderdik sorgusuz sualsiz sözüne güvendik
daha ilk hatası o kapaktaki taşlama hatası oldu zaten kendimi kapattı başkasınamı kapattırdı bilmem bu hata yaşadıklarımın yanında en ufağı kalır
keşke o hatasıyla kalsaydı herşey arabamdan hayattan soğudum resmen
bir an kendimi gördüm can özcanın yerinde.
üzüldüm valla
sabır taşı olsa çatlar
Valla kimse kusura bakmasın da, karşı tarafın kendini savunma biçimi gerçekten çok çocukca. Yok bilirkişiye git, yok ses kaydı. Sıvamışsınız, üstüne birde kendinizi haklı göstermeye çalışıyorsunuz.
Otomotiv camiasında daha önce kaç kişi kaç kişiye dava açmış? Bu camia da işler genelde güven ilkesinden yürüyor. Adam size motorunu+10.000 TL para göndermiş, doğal olarakta karşılığını istiyor.
Konu sahibi arkadaşa tavsiyem, madem bilirkişi istiyor karşı taraf. Aç bir tespit davası, motoru mahkemenin bilirkişi incelesin, sonra raporu getir koy. Ayrıca karşı tarafın ses kaydını izinsizce almak, eğer söz konusu uyuşmazlığı başka şekilde kanıtlama imkanı yoksa veya zayıfsa suç kapsamına girmemekte belirtmek isterim.
Not: Stj.Avukatım.
Geçmiş olsun para kolay kazanılmıyor..ama yapılı arabayla gidip oem beyinle gazlarsan 10.000 tl param ve 1 senemin hesabını kim verecek diyemessin.
juggernaut araba yapılı değil sorun orda:confused::confused::confused:
Dyno öyle demiyor?
Kaan'ın koyduğu dyno çıktısında Neptune yazmıyor muydu ? Civic Si Neptune yazıyormuş arka planda araç bilgisi girilirken öyle girilmiş dynoya. OEM mi varmış?
http://i.hizliresim.com/J7dMnW.jpg
ozgunun dynosunda hp x 1.15 degilmi ? 148 x 1.15 : 170 ediyor :)
ne saçmalıyorsunuz arkadaş git konuyu düzgün oku araçta neptune beyin var özgüne ayara gittik diyoruz ayar yapıldı 200hp çıkacak denilen araç 145 i geçemedi aradaki 55hp nolcak kaan kasnakla oynayıp alacaz deyincede özgün gülmeye başladı zaten nitekim 145 ten yukarıda çıkmadı aksina 130 lara indi kısacası arabam çöp olmuş ne deniliyorsa yaptım kimse bana kalkıp şunu niye yapmadın diyemez ben herşeyden sonra sorunlu araca bas bişi olmaz dediklerinde korkarak bastığımda zatne aracım kırıldı sözde herşey istedikleri gibiydi zaten boş laf yapmayın zaten herşeyden soğumuşum kalkmış böyle bilip bilmeden yorum yapanlarada sinir olmaya başlıyorum inşallah sizin başınızada gelir aynısı demekten başka çarem yok ozaman anlarsın sen
Yemin ederim sövmemek için kendimi zor tutuyorum :)
Ozaman arkadaş yapmadığı arabayı kırmakla suçlanıyor öyle mi?:)
Araçta zaten eksikler varmış henüz tam değilmiş.Aracın 200hp yaklaması için o dynoda 160 gibi çıkarması yeter.
Dynodayken oem beyin varmış diye bişey dediğimi hatırlamıyorum.Araç sahibi beyin takmadan önce bir süre oem beyin ile gazlamış bu süre zarfında zarar vermişse vermiştir zaten.
Ben yazılanları sözleri paylaşıyorum kimse dönüp bakmıyor.
Bundan sonra kimseyi alttan almayacağım.İsteyen işini bize yaptırır,istemeyen ise yaptırmaz.Bize iş yaptırmaları için kimsenin boğaZına yapışmıyoruz.Bana inanmak isteyen inanır,özgürdür.İnanmamak isteyen inanmaz oda özgürdür.!Hoşuma gitmeyen ve hakaret nitelikleri içeren her cümle için yasal gereğini uygulatacağım.Bundan Sonrada benimle sorunu olan arkadaşlar yapabiliyorlar ise,hakkımızda hatalı düşündükleri işler için yasal işlem uygulansınlar.!Forum ortamlarında tabiri cahiz ise; vur-kaç taktiği ile laf sokup kaçanları birde öyle görelim.Bugünden sonra bu forma bir kelime dahil bir şey yazmayacağım.Forum provakatörü arkadaşların kılıçları keskin olsun...!
evinide boyatsan arabanıda yaptırsan kural değişmiyor artık, parayı önce vermeyeceksin ve mümkün olduğu kadar (bu duruma özel değil yorumum) işin başında duracaksın...
eğer bir "esnaf" usta, senin işine başlamak için belirli bir miktar para değil, tüm parayı istiyorsa kapasın gitsin esnaflık yapmasın, bu duruma kendileri getirdiler esnaflığı ustalığı... bu forumda neredeyse her hafta bir konuya denk gelir olduk, kim bilir neler var bilmediğimiz ört bas edilen vs vs...
küçük esnaf demek küçük adam olmak değil, bunu yanlış anlamışlar var aralarında...!
ne gazlamasından bahsediyorsun kardeş sen ben araca binmeye korkuyordum diyorum duman ata ata giden arabanın nesine gazlıcam ben aksine o şekilde gazla deniyordu bana zaten deneme yap deniyordu o süre zarfında zaten araca bir şey olmadı sen kimi nerden savunuyorsun onu anlamadım araba zaten dyno ayarından sonra kırlıyor beyinliyken gazlıyorum yani saçma sapan yerlere konuyu çekme inşallah senin başınada böyle bir şey gelir anlarsın benim şuanki durumumu
o çok övdüğünüz ppr kaanınız 500 liralık egzantriği bana 2000 e kakaladı kendi egzantriği diye
yayı şapkası yurtdışından geliyordu milyarlar aldı gitti 100 liralık sanayi malları taktı aracıma bunlarıda konuşsanıza
kapak taşlanmış bazı yerleri taşlanmadan bırakılmış kapağa komple 2000 e yakın para verdim o haline
kalkmış bana ne anlatıyorsun sen ya oem beyinmişte bilmem neymiş ne saçmalıyorsun kardeş sen neyi savunuyorsun
zorla göndermedim evet motoru gönderene kadar beyler profestyonellikler motorsportçuluklar vs, ee motor elindeyken her gün para istemeye başlamalar zorla krank yapmalar zorla emme yapmalar zorla hksm egz. vs yapmalar. ben senden sadece raceport yap bisimoto yayşapka egz.leri tak timingini yap yolla dedim. diğer kalan herşeyi evet ZORLA yaptırdın
oncelıkle gecmıs olsun ıkı tarafıda tanımam etmem...arkadas kaanın ıstedıgı parayı yollamıs egzantırıkler yaylar sapkalar sanayıı ısı olmus herseyı gectım motor toplanıyo kapak duzgun bıle taslanmamıs ortada haksızlık var malıı bır kayıp var..
esnaflık parayı alıncaya kadar deıl yaptıgın ısın arkasında durdugun kadar esnafsın..