Ben en iyisi kendi meslek sektörümde kendimi geliştireyim her şeyi kendim yapayım , hayallerimi başkasına emanet edecek çok az sektör kaldı :)
Printable View
Ben en iyisi kendi meslek sektörümde kendimi geliştireyim her şeyi kendim yapayım , hayallerimi başkasına emanet edecek çok az sektör kaldı :)
hiç bi yorumu okumadım. senın yazdıgınında sadece ''motoru yolluyorum gerı tak calıstır seklınde alıcaz'' kısmına kadar okudum.Benim sanai camıyasından ustalardan edındıgım tecrube sadece şu sekılde ; bişeyi yaptırıyorsan başında duracaksın.
şuy ana kadar yazilanlardan araç sahibini hakli görüyorum.
Bişeylerin tanımı nedir?
Arkadaş o zaman aynı motoru hiç bişey yapmadan söküp taksaydı, bu da sizin bakış açınızla "bişeyler" olurdu.
Bizim burada konuştuğumuz, söz konusu esnaf arkadaşın müşterisiyle yaptığı akit çerçevesinde, onun beklentilerini karşılayamayan, motor toplanırken adı anılan parçaları kullanmadığı ve genel geçer piyasa ölçülerince yaptığı iş ile alınan para eğrisinde bir tezatlık olduğudur.
Bakış açım gayet yerinde, ancak yanlış yönden bakan siz olabilirsiniz.
Ben sana konu başında geçmiş olsun dedim para kolay kazanılmıyor dedim sen kalkmış seninde başına böyle bişey gelirse anlarsın diyorsun.Benim sokağa atıcak gözden çıkarıcak param yoksa zaten bu işlere girmem sonra kırılırsada üzülmem çünkü bu işler tamamen risk işi gider en kaliteli parçaları kullanırsın araba kapının önünde çalışırken kırılır.Gidersin dünyada bu işi en iyi yapan adamdan komple motor alırsın gaza basarsın kol çıkar örnekleri çok var kimse garanti veremez.Sen adamla motor kırıldıktan sonra anlaşmışsın adam sana parça yollamış tamam demişsin sonra kalkıp para istemişsin.diğer egsntrikler daha ucuz onu al demiş biz yaparsak daha iyi olur ama daha pahalı olur demiş sende adama yaptırmışsın şimdi gelmiş şu kadarlık egsntik bukadar satıyorsun diyosun adam istediği fiyata yaptırı istediği fiyata satar senin egsntrik ile ilgili bir problemin olmadığı sürece adamı suçlayamassın umarım anlatabilmişimdir.
Birsuru aftermarket parca varken niye cakma cukma is yaptiriyosunuz anlamiyorum :)
yazık olmuş paraya. 10 bine b16 konurdu
Buda işin başka kısmı yapılanları techturkey e dökecem deyince tehdit ediliyoruz site arkadaşımın konu açsanda sildiririm diye
zaten konu muhabetinden sonra sana şu bu parçaları vereyim ödeşelim denmeye başlıyor 10 bin para vermişim 5 istemişim bu mu esnaflık. o konuşmalarıda mı gönderiyim
http://i.hizliresim.com/7V2315.jpg
Kendini o adamin yerine koy ondan sonra bu kadar rahat konusabilecekmisin? Arkadasin vs olabilir bu kadar avukatlik yapilmas, bu adam guvenmis ne deniyorsa yapmis neredeyse arabasinin parasi kadar para gondermis , en iyisi olsun diye. Oem beyinle ayarsiz vs mi gazlar? Ya da ppr motorsport bu kadar islem yapti madem oem beyinle gazlamamasi gerektigini zaten soylerdi hic oyle bi konu gecmemis? Dynamics az filan olcmuyor neyse onu olcuyor 140 lik arabayi 140 cikariyor, 200 bg arabayi dynamics 160 diye kabul etmek sacma, diger dynolar yuksek olcuyodur :) , o adamin yerine koy kendini yeter, giden para gelir de guven yerine gelmez.
adi çikmiş 9 a uğraşiyor çiksin diye 10 a
Juggernaut kimin için çalışıyorsun söylermisin?
Genel geçer piyasadan,tezatlıktan,para eğrisi gibi "fiyakalı" kelimeler yazdıktan sonra demagojiye gerek yok demende biraz garip.
Anladık avukatlık okuyosun buraya gelmiş kelime oyunlarıyla şov yapmaya çalışıyorsun forumda sivrilmeye çalışıyorsun daha öncedene dediğim gibi sana başarılar daha ne diyim ki dimi:)
Forumda inşaatçi polis sekreter amele 657 her turlu meslegi gordumde sex işçisi ilk defa gordum
Banada yorum saçma geldiği için yazdım zaten
Avukat adayı arkadaş ilk başta demişki arabaya bişey yapmamış bende bişey yapılmayan arabayı nasıl kırmakla suçlanıyor ozman dedim.
Oda parayı alıp hiç birşey yapmadan gönderseydi haklı çıkacaktı demiş.Yani aracı yapan kişi Parayı alıp arabaya dokunmassa ona göre haklı.
ama arbayı yaparsa arabayada bişey olursa haksız anlamışsındır umarım.
Geçmiş olsun Allah kimsenin hakkını yerde bırakmaz gün gelir devran döner merak etmeyin , daha önce bu firma hakkında bi kaç kere daha şikayet vari yazılar konular açılmıştı onlar nerde ?
Hani bu yaptım oldu ama nasıl yaparsam yapayım şekli ile toplanmış bi araç.Adam 10 bini yollamış istediklerimi yapın yeter demiş ppr'da ucuza mal edeyim cebime para fazladan gelsin yolunacak kaz var diye sanayi işi dandik malları toplamış koymuş yollamış aracı konunun özeti budur :)
Burada'da bazı şakşakcılar gelmiş yorum yapıyor kimse yanlış anlamasın ama her konuda böyle kendini bilmeyen cıvık insanlar var adam konuyu brazzersa kadar getirdi onlara diyecek birşey zaten yok araç sahibine ALLAH Sabır versin.
Özgün abiden de böyle bir yaklaşım beklemezdim ama artık neyse vardır birşey yapmıştır diyorum.
Ppr'a gelirsek onunda ufak haklı olduğu noktalar vardır ile anlaşmazlıklar vardır ama ses kaydı alan kişi bence hata ediyor ona göre aklında bulunsun.
Bak ben bu konunun ilk mesajında ne demişim:
Ben sivrilmeye çalışmıyorum, sizin gibi konuya girdiğim gibi yanlı yorumlar da yazmıyorum. Mağdur olan arkadaşı ismen de cismen tanımam. Eğer adalet namına bir sonuca ulaşılacaksa ve benim de bir katkım olacaksa ne mutlu bana. Zira yanlış argümanla, haklının haksız; haksızın da haklı olabileceğini gördüm.
Aaa pardon "argüman" kelimesini kullandım, bunun yerine "enstrüman" kelimesi de kullanabilirdim aslında, "olgu" kelimesi de pek sırıtmazdı sanki. Bunlar "fiyakalı" kelimeler, hukuk fakültesi okurken öğrettiler bize bunları, şov mov yaparsınız dedi hocalar. "Avukatlık okurken" Demagoji 101 de, en başarılı olduğum dersti.
:D :D
Şimdi buraya daha "demagoji"nin TDK sözlük anlamınca laf cambazlığı olduğunu, fiyakalı kelimeler kullanmak olmadığı vs. vs. 5 sayfa yazı yazabilirim. Artık yoruldum yazmaktan gerçekten.
Başarı dileklerin için de teşekkürler. Daha kötü tartışmacılar da gördüm forum ortamında. Bakış açısı bana göre yanlış olsa da küfürsüz, noktalama işaretlerini kullanan, kendini düzgün ifade edebilen insanlar da varmış.
Yalnız benden sana bir tavsiye daha fazla bu konuya yazma. Batıyosun.
Son olarak, fiyakalı cümleler kullanan elit birisi olarak günün anlam ve önemini belirten bir söz paylaşayım ve mocha frappuccinomu yudumlamaya devam edeyim.:
Alıntı:
Çiçero Nickli Üyeden Alıntı
Şaka lan şaka oralet içiyorum.
Silvia saint 17 nickli arkadaşım;
Adam bana alakasız bir konuda kimin için çalıştığımı sormuş şimdi ben bu mesajı kaale alıp düzgün cevap mı vereyim?Yada senin gibi sırf mesaj yazcam diye karşısındaki insanı tanımadan etmeden şakşakçı diyen adamı mı kaale alip düzgün mü yazayım?Kim nasıl yazarsa ona göre cevap alır.
Konuya o kadar kötü giriş yaptın ki saçmalıcağın en başından belliydi kalktın en başta okumadan yorum attın şimdi de farklı şeyler yazıyorsun juggernaut .
Site Arkadaşımın sildiririm yazısını görünce zaten şaşırmadım senin avukatın varda karşıdakini tanımıyorsun öyle herkesi küçümseme bence sorunu çözmeye odaklanmalısın
iyi güzel hoş yazıyorsun da boş yazıyorsun. Bir iş yapıyorsan hakkını vereceksin müşterini memnun edeceksin. Sen hatunu tatmin etmekten filmi bırakabilir misin? Bırakamazsın le pompa devam yani. Ben iki tarafı da tanımam ama 10.000 tl verilipte bir çöp yığınına dönüşen bir aracım olsaydı harbiden kafayı kırardım. Yazılanlar aşırı komik geliyor bana, yok oem beyinle gazlamış, yok gazlamasaymış. En önemlisi yaptığın işin arkasında durmaktır.
Iki taraf icinde kötü durum... bir taraf para+zaman+arabasini kaybetmis bir tarafta itibarini.... umarim iki tarafta orta yolu bulur ama yok konuyu sildiririm falan etik olmamis...
Bisimoto egzantrikler denilmiş HSKM HÜNER CAMSHAFT çıkmış
Bisimoto/supertech yay,şapka ve sübab denilmiş Aksayar sanayi işi çıkmış
Anladığım kadarıyla çalışır yürüyen arabadan kapak sökülüp gönderilmiş işlensin diye oda bozulmuş
Nerden bakarsan bak ppr haklı çıkmıyor
Ayrıca adam istediği markaları yapılmasını istediği şeyleri söylemiş neden tuner parası verildiği halde çakma saçma sapan parçalarla toplamaya çalışıyor ?
Ppr deseki adam masrafdan kaçtı çakma parça istedi motor kırdı ben elimden geleni yaptım eyvallah der herkes ama adam parası neyse kıymış en iyisini yapın demiş.
ALLAH sabır versin...
Konuyu sildiririm nedir ya nasil bir terbiyesizliktir bu..sonradan gormek gercekten cok kotu bisey cebi 2 para gorunce g.tu basi dagitanlardan olmayin arkadaslar.. onceleri musteri cekebilmek icin 40 takla atarlardi simdi kurduklari cumlelere bak yok isinize gelirseymis yok soylemis yok boyleymis.. konuya donecek olursak konuyu acan arkadas zaten hakli gibi duruyordu karsi tarafin kendini savunma seklinden arkadasin hakli oldugu bariz ortaya cikti ancak haksiz kisi kendini hircinlasarak savunmaya calisir.. bana gore bahsi gecen firma butun itibarini kaybetmistir bu saatten sonra is yaptiracak arkadaslar 1000 kere dusunsun..
Adamın parasına tokat at sonra düzgün olan motor gitsin bide kendini haklı çıkart yok yaaa
Ne olursa olsun söylediğin marka dısında parça takmak dolandırıcılıktır.
Yazık günah insanlar kolay kazanmıyor parayı.+200 hp vaadler sonra 145 hp çok iyi değer demek gerçekten komik.
İşin garip yanı bazı arkadaşlar savunmaya çalışıyorlar :)
Geçmiş olsun dicemde, 10000 TL az para degil yazıktır gunahtır..
Bu turden konulari okudukca insan modifiyeden soguyor.
Juggernaut ne komik admsın la :D yorumunu beğenmedim diye gitmiş kaç gün önceki eski mesajlarımı bulmuş beğenmemiş.Beğenmediği mesaj da benzin zammına yazdığım 12 krş lpg indirimi var yorumum.Yaş 27 ama hareketler 18:D.
Konu sahibi arkadaş geçmiş olsun bu arada yerinde olmak istemezdim Allah kolaylık versin.