gecmiş olsun mağduriyetiniz giderilir umarım.
Printable View
gecmiş olsun mağduriyetiniz giderilir umarım.
o değil de koskoca seri üretim yapan otomobil firmaları artık nerdeyse tüm ürün gamını tek bir banttan çıkarıyor, çapça(!) küçük işletme araya bir egzantirik sıkıştırmak için bant mı durduruyor? üstelik durdurulacak bant 2500 TL ile zararını gideriyor. Bant ne kadar yavaş çalışıyor?
Teknik üniversite savcı yada mahkeme kararı olmadan araba yada motor inceliyor mu ?
Aynen katılıyorum, böyleleri yüzünden bu işlere hiç bulaşmak istemedim daha da istemem.. Bence de modlayacak arkdaşlar kiminle iş yaptığınıza, yapan kişlerin referansını muhakkak araştırsınlar.. PPR için 3-5-8-10-100-1000 kez felan tekrar tekrar sorsunlar kendine emin miyimdiye..
Geçmiş olsun..
Bu kadar konu açıyorsan, haklı olduğuna inandığın içindir.
Alttan aldıkça, hiç bir şey alamazsın, dediğin kadarıyla tüm hakkını iste!
http://i.hizliresim.com/7V2315.jpg[/QUOTE]
Şu konuya bir açıklık getirelim.
Sizlerinde bildiği gibi TechTurkey üzerinde hiçbir konuyu silmiyoruz.
Arkadaşlıklarımız Forum ortamında bir etken değildir.
Bugüne kadar konu kaldırma ceza puanı ban vb durumlar için birçok kez kapımız çalınmıştır ancak forumun kuralları neyi gerektiriyorsa o şekilde hareket edilmektedir.
Bu nedenle kimi tanırsanız tanıyın kimin arkadaşı olursanız olun , bu tip ticari konular ile ilgili kimseye taraf değiliz , kimsenin yanına , karşısına yada arkasına geçmeyiz.
Her koyun kendi bacağından asılır biz ancak siz forum üyelerine adil bir ortam sunmak için çaba gösteririz.
Yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için bu açıklamanın yazılması gereği doğmuştur .
İyi forumlar
Techturkey
bisimoto'nun arabaları dünyanın 50 farklı ülkesinde legal, illegal yarış koşan arabalar.adam hüner dedi ya :)
vakti zamanında arabadan parca sokup yerıne can cın mallar takanlar vardı goztepe sanayıde. hem de oyle boyle adamlar degıl, hepımızın bıldıgı adamlar. bu olay da ona benzemis. yazık.
Arkadaşım geçmiş olsun. Allah sabır versin.
Sanırım zararın 10.000tl artı çöp olan motorun. Bence sen o motoru geri gönder, onlar da sana aynı ayarda stock bir motor ve 10.000tl göndersinler. Anca öyle helalleşilir sanırım. Bundan sonra da devam edecek olursan sana bir tavsiye direk erl den dolu yarım block alsan 15k tl anca mal olur. gerisini de heryerde halledebilirsin.
Motor neden toplandiktan sonra yag duman atiyordu aciklanmadi. Eksik biseyler mi var ?
benim stock typer'ım olsa gidip aracımı orda ölçtürmem o zaman kim ister arabasının -20hp çıkmasını?
148 hp iyi bi değer değil o parça listesineve 10 bin tl ye göre... feh yapsan chip atsan zaten yakalarsın o rakamları.
sen bu işlerden anlıyosun galiba biraz..
bana açıklarmısın oem beyin 145 hp motora yetermi yetmezmi?
Kaan'ı sushi sofrasında Peak Serdar sayesinde tanıdım insanlığı gayet mükemmeldi ama işi konusunda bir fikrim yok. Kendi yüzünden oluşan problemleri özer diye umuyorum.
Yanlız o forum arkadaşımın sildiririm demesi epic fail olmuş. Sonuçta hacı baba tekkesi değil burası her gelen dualara aduket atalım.
Cok geçmiş olsun
Umarım madden kaybıniz telafi edilir çünkü gecen zamanin telafisi olmaz
10 bin lira + büyükçe bir zaman kaybı + yola gidip gelinmesi ve en önemlisi"" heves kırılması + stres "" Kendimi yerinize koymak istemiyorum açıkcası, inşallah bi sonuca ulaşılır...
Bu nasıl bir esnaflıktır?bu kadar haram paradan sonra o adama 10bin tl yanindada saglam d16a9 motor verilmesi gerekir ppr denen firmami dukkanmi tamiranemi neyse artik itibarini kurtarmali en azindan bunlari saglayarak yoksa insan bukdr olaydan sonra nasil yastiga vicdani rahat yatabiliyor hadi bu dunyayi gectik bide bunun diger tarafi var kul hakkindan korkun yazik gunah takipteyiz konuyu 10.000tl + saglam bi motor icin
geçmiş olsun ben olsam kafayı yerdim bu durum karşısında motor kol çıkarabilir hata yapılmış olabilir ancak dediği parçaları takmayıp dandik parçalarla motoru toplaması bildiğin üçkağıtçılığa girer ben bunu bilir bunu söylerim bunun bi telafisi olacağını zannetmiyorum inşallah bi sonuç alırsınız
2014 haziranda arabami yaptirmak icin anlastik. 10.000 max limit var dedim. aradan 6 ay gecti o 10.000 oldu 17.500 tl onada okay dedim. 2014 aralik ayinda eksikleriyle aldim arabami. dostum giden paran olsun , calisilip tekrar kazanilir. Sorun zaman, vakit nakitten cok daha degerli. Bir firma olmak icin vergi levhasi lazim firma diye bahsedilmesin :)
2 taraflada hicbir alakam yoktur.
Benim anlamadığım 2 şey var;
1) PPR bugune kadar yaptıgı custom ıslerle one cıktı, bısımoto parcalarını sıparıs vermek ve taktırmak ıcın neden orası tercıh edıldı ?
2) Arac problemlı oldugu halde nasıl ayar yapıldı ve arızalı halde neden gazladınız ?
Uzlasma yoluna gıdılırsede motor ustune 10 bın gerı odenmesı gereklı dıye dusunuyorum, ınsallah ara yolu bulursunuz 2 taraf ıcınde sıkıntısız bır sekılde...
Birde vergisizmi calisiyor ? Yuh ya neler duyacagiz daha kim bilir
resmen arakadaşı hortumlamışlar nası ollsa kaynak saglam
yazik olmus gercekten allah yardim etsin.
Yahu neyi tartisionuz araba neptune beyinle dyno ustunde ayardan sonra kırdı denmis.once yada sonra soz konusu olay cok ciddi bi sorumluluk bunun konusulmasi bile sacma suan parcalar soylenenlerin dısında ciktiktan sonra isterse beyinsiz olsun araba isterse en krali olsun
[url=http://hizliresim.com/J7dMnW]http://i.hizliresim.com/J7dMnW.jpg
ben bu fotoya göre yazdım abi herşey oem yazıyor
Dış kapının mandalı olarak ses kayıtları ile ilgili bir konuyu açıklık getirmek istiyorum. Herkes bu ses kayıtları konusunda farklı şeyler söylüyor, işim gereği bahsetmek istedim.
Yerleşik Yargıtay İçtihatlarında ses kaydı için ;
"Bu eylem bir başkasının özel hayatına müdahale olmayıp, kendisine karşı işlendiğini düşündüğü suçla ilgili olarak kaybolma olasılığı bulunan kanıtların kaybolmasını engelleyerek, yetkili makamlara sunmak amacıyla güvence altına almaktır. Kişinin kendisine karşı işlenmekte olan bir suçla ilgili olarak, bir daha kanıt elde etme olanağının bulunmadığı ve yetkili makamlara başvurma imkanının olmadığı ani gelişen durumlarda karşı tarafla yaptığı konuşmaları kayda alması halinin hukuka uygun olduğunun kabulü zorunludur. Aksi takdirde kanıtların kaybolması ve bir daha elde edilememesi söz konusudur.”
Yani arkadaşımın dediği gibi ses kaydımı almışsın seni şikayet edeceğim demesi karşısında Yargıtay'ın bu kararını belirtmek istedim.
Burada özel hayatın gizliliğini ihlal etme gibi bir durum olmadığı gibi ses kayıtlarını alenen yayma yayınlama gibi bir durum da yoktur. Suç kastıyla değil gerekli olduğu hallerde yetkili makamlara sunulmak amacıyla kayda alınmış gibi gözüküyor.
sıkıntılı bir durum ALLAH sabır versinn.
Dava aç diyip vergi levhasız ticari iş yapmak işte risk budur
çok geçmiş olsun ..
Hersey ap acik yazilmis ppr kaan orjinalden dumen yapmis adam basinda degil diye bizde esnafiz 10 liralik yemekte yapsak musteri begenmediyse karsisinda egilir bukuliruz yemegin iyi oldugundan emin olsak dahi, burda ppr kaanin yapmasi gerekenin musterinin isteklerine yanit bermek diger yazilanlarin yazdiklarinin hepsi dumen aksama kadar 50 bin kisiyle muhattap oluyorum boyle bi konuyadq ilk kez yorum yApiyorum adam otuz kusur yasinda yalan soyliyecek hali yok bende s4 topladim suan power garagede her an basinda durdum ben yoksam yapma d3dim ustaya, usta milleti bu okşandikca kalkar
E. DEMIR
geçmiş olsun keşke ilk fark ettiğinizde hakkınızı arasaydınız yasal olarak...
Hangi bilgi birikimi dersen,bu işler ile uğraşmış ve dili yanmış insanlar derim ki onlardan biri olan Aykut yazmış zaten.He ben bahsettiğin gibi bir kapak falan da satmadım benim aracımın üst kapağını da Cem Taşçı kendisi işleyeceğini söylemişti fakat sonradan duyduğum kadarı ile sen işlemişsin ama o da sonradan çalındı maalesef ve bulunamadı.Sen nereden böyle bir birikimine ulaştın açıklarmısın?
Allah yardımcınız olsun umarım zararınızı bi şekilde geri alabılırsınız sizin adınıza üzüldüm
Sağlam motorun zayi olması bi yana çekilen sıkıntılar bi yana boşa giden o kadar para emek bi yana hepsi ayrı ayrı büyük sıkıntı yerinizde olmak istemezdim geçmiş olsun
genelde bi tip konular hep araç başında durmayınca oluyor ya işçilik çok kötü yapılıyor ya dandik malzeme kullanılıyor yada taktım denilen malzeme takılmıyor