User Tag List

Sayfa 51/52 İlkİlk ... 4149505152 SonSon
977 sonuçtan 951 ile 969 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    demokratik değililz ama kimsenin hakkını yiyicek kadarda Karakterrsiz değilim !
    padişah olabilirim ama hak yemem dion yaani

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyla ilgili gelişme varmı diye bakayım dedim...son 2 sayfada konuyla alakalı bir mesaj bulamadım...
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @mr.korhan : Mahkememiyiz biz neyi yaptırım gerçekleşicek sizin anlamadığınız bişiy var yaz google amcaya desin sana dank die bu konuyu koysun önüne ÖRnek Tıklayınız en büyük ceza bu sen bunun anlamıyorsun 1kişi yüzünden adamın adı lekeleniyor herkeisn konuşma hakkı olulyor bunu 2 3 gün sonra bi araştırmada gördükleri zaman insanlardüşünücekler sence bu yaptırım değilmi ? düzgüne itmek değilmi? açıklarmısın bene bunu
    neyi açıklayayımki zaten benim fikirlerimi söylüyorsun ağzına sağlık, bu konunun burada durması onu düzgüne itmek, bizde durmasından yanayız,,, AYRICA DA , yani durmasından yana olmakla birlikte bir konu daha var , oda sizlere karşı olan ithamında karşısındayım, örnek ne yazmışım mesela ben ?

Alıntı mr.korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben deger verdigim bu ortam için ortaya atılan tanıdık muamelesi işlemindeki ithamdan burayı kurtarmanın gerektigini bildiriyorum, buraya deger veren bir olarak..
    Alıntı mr.korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dolayısıyla kişi ve kurumları bir kenara bırakacak, kendi yönetimine yada yapısına bir itham, bir pürüz, yada bir iddia ,her ne olarak adlandırırsanız adlandırın , buna karşı biraz katı biraz gerekirse sert bir tavır ,uygulama yada yaptırım gerçekleştirilmemeli , buranın yönetimi o kadar basit sildiririmle kontrol edilemez bunu yanlı yansiz herkes bilmeli ,unutmayalimki her ilden ilçede tayfalardan katılım var , hitap kitlesi çok geniş. Umarım anlaşılmisimdir hayırlı geceler.
    yani beni anlamışsınızdır zaten baktım konu kayıyor daha yazmadım hacım 48.sayfadan bu yana.. allah kolaylık versin hepinize
    TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
    FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
    TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
    VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    para noldu para.bence emme lerin üstüne ppr motorsport yazacağına şu adamın parasını versen 100 kere daha iyi ve kaliteli reklam yapmış olursun bence bir el at artık konuya yazıktır günahtır ikinize de
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vermeyenin iki yuzu isteyenin bir yuzu kara gunceli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaştaki sabra imrendim

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vermeyenin iki yuzu isteyenin bir yuzu kara gunceli
    Özcan siz o kadar ticaret yaptınız bu adamla forum harici konuşuyormusun ne diyor konuşuyorsan?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fa'R'uk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özcan siz o kadar ticaret yaptınız bu adamla forum harici konuşuyormusun ne diyor konuşuyorsan?
    Daha once cok konustum laf cok icraat yok...artik konusmuyorum abi ne konuscam boyle dolandirici ile.

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turk rolling sayfasında sildirildi konu burdaki duruyor mus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sildirilmedi silindi.

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay anasini yaa.. Neler donuyor.. :S

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Facebook'ta böyle bir paylaşımda bulunulmuş.

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PPR küfürler eşliğinde esnaflığını gösterdi.Eray yardımcı olmak adına bir adım attı ama o da olmadı.Ben paranın veya motorun geri döneceğini düşünmüyorum.Buraya yazmayan Kaan facebook üzerinden sürekli yazabildi,buraya üye olan konuya yazan herkes orada da olanları gördü.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün gece konu kapanmıstır arkadaslar biz adım attık özcanda gayet güzel anlattıklarımı anlayışla karşıladı. Bu tarz konular iletişim bozuklugundan kaynaklanır araya 3. Tekil mallar girerse böyle uzar gider konusunca tatlıya baglandı kaan üstüne düşeni yapıp özcanın eksiği olan silindir kapağını çıkma temiz alıp port polishini yapıp en kısa sürede kargolicak öZcanda arabasına bincek inşallah �� şunuda söylüyorum dünya üzerinde ve tr de birçok garajda yıllardır araç yaptırıyoruz hanginiz aracınız kırıldı diye gidip garajdan para talep ettiniz bu tarz modifyeler kumar oynamaktan farksızdır herneyse konu kapandı vatana millete hayırlı olsun konu kitlenebilir... Daha sonrada silinebilir
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erayla konuştuk saolsun yardımcı olmaya uğraşıyor. olay aramızda tatlıya bağlandı. yanlış anlaşılmalar çok oldu kaanı sorumlu bulduğum iki nokta var 1-işinin başında duramamış olmaması (ailevi sorunlar anlayışla karşıladım ve karşılıyorum) ve bloğu açmasını istemediğim halde kendi inisiyatifiyle açmış olması ve motorun kırılmasıdır. motor kaan yüzünden kırıldı demiyorum sonuçta mekanik ne olduğu belli olmaz.ancak açma kırılmasın istemiyorum diyip kendi sorumluluğunda açtıktan sonra kırıldığı için elini taşın altına sokmasını istedim. açmayıp kırılsaydı kesinlikle hirbirşey demezdim kesinlikle motor yüklemede birazda şans da lazım. neyse biz kaanla helalleşiyoruz. kapağım da geldi mi arabamda hiçbir eksik kalmayacak Allah ın izniyle.

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hallederiz limitet şirketi elal olsun eray beaa
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başkan iş başında.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buarada yardımci olmak adına yazan bütün arkadaşlara tesekkur ediyorum. Gozaydinligi yazmak isteyen arkadaslara yazma firsati tanindiktan sonra konu kitlenirse sevinirim. Tekrar tesekkurler tech ailesine de tesekkurler bana bu temiz sayfayi ayirdiginiz icin

Molev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün gece konu kapanmıstır arkadaslar biz adım attık özcanda gayet güzel anlattıklarımı anlayışla karşıladı. Bu tarz konular iletişim bozuklugundan kaynaklanır araya 3. Tekil mallar girerse böyle uzar gider konusunca tatlıya baglandı kaan üstüne düşeni yapıp özcanın eksiği olan silindir kapağını çıkma temiz alıp port polishini yapıp en kısa sürede kargolicak öZcanda arabasına bincek inşallah �� şunuda söylüyorum dünya üzerinde ve tr de birçok garajda yıllardır araç yaptırıyoruz hanginiz aracınız kırıldı diye gidip garajdan para talep ettiniz bu tarz modifyeler kumar oynamaktan farksızdır herneyse konu kapandı vatana millete hayırlı olsun konu kitlenebilir... Daha sonrada silinebilir
    Konuya hiç yazmamış biri olarak şu 3. tekil mallar girerse filan lafı gercekten çok üzücü konunun burda olması gündemde olması mağduriyeti olan arkadaşın sorununun çözülmesine büyük etken olmuştur
    sonuçta bu işle uğraşan bunu yapan kişi reklamla iş yapıcak biri dicek bu iyi ona iş yapıcak oda başka bir tanıdığına bak bu adam iyi dicek bu esnaf böyle böyle para kazanıcak.

Forum sahibine forum yetkililerine burdan teşekkür etmek istiyorum arkadaşları olmasına rağmen hiçbir taviz vermeyip konuyu bütün detaylarıyla burda tartışılmasına izin verdiler.

Konunun tatlıya bağlanması gerçekten sevindirici ve sizinde konunun tatlıya bağlanmasında önemli bir rol oynamanızda gercekten büyük bir meziyet.

Konunun tatlıya bağlanması ile birlikte silinmemesini temenni ediyorum çünki çok dilden dile gezdi konusuldu çok yere reklam oldu en azından PPR Kaan'ın konu ile ilgili gerekli işlemlerini gerçekleştirdiğini
    millet bilsin.

Benim konuya bakış açım 2 yönlü oldu PPR Kaan tarafından bakarsam adam zor günler geçiriyor belliki sıkıntıları var birde kendi şahsı adına böyle birşeyle karşılaşması psikolojik açıdan çok kötü bişi haliyle yapcağı varsa yapmaz insan şahsen ben yapmam ama o yaptı tebrikler.

Arabasını yaptıran arkadaş için ise çok talihsiz bir durum olmuş elektrik,elektronik,mekanik cihazlarda makinelerde vs. birazda şans işi olarak görüyorum ve cok ters bi zamanda işini yaptırmaya kalkışmış bilemezde doğru zamanı gerci ama oda hakkını bu sekilde aramak istemiş.
    '' Astrolog ''

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo desteğiyle 4 beygir almış, acaba emniyet kemerine mi taktı turboyu ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler