User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
69 sonuçtan 58 ile 69 arası

Konu: JP egk20 deneme talebi..

cakaragol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    facede ne yazılmıssa ben kendı adıma diyorum hala arkasındayım ustad yine diyorum geldim lafımı yememek için sen diyorsan ben inanıyorum basmamıs çağrı senin dediğin olsun ama ben o arabayla yanyana geldiysem o.cocuguyum anamı babamıda kaybettim ben bak bu lafı yazdırdın bana o adamda gelsin desin basmadı diye burda harun her dakka ep typer ile peşimdeydı yanyana gorduyse yazsın söyle düşünüyorum ben bugune kadar kadar hiç bir arabayı sahsı küçümemedim oyle olsa bu halde gelmem usta benı tanımamıssın seninle 106 konusuda ng ek konusunu konusmustuk ben hiçbir zaman küçümsemedim bunu yazmıs olman üzücü acık yazayım artı sunuda diim 106 diyip geçmeyin benide elek etti zamanındabi 106 ama eksık ama gedık ama takılı yanlar wardı 106 lar bugun ne olur bilemem ciddi hızlılar benıde korudugun arabayıda cok geçerlerse sasırma bu işler yanyana gelmeden bellı olmuyor sen daha iyi bilirsin
    Yaaa tamam cagri sacmalama yemin etme tamam kardesim sakin ol baslarim arabasina yaaa suan valla nur icinde yatsinlar aceip kotu oldum kardesim biz gormedik yan yana geldigini su arabanin eksiklerini bitir ver bakim bana ben deniycem neymis bu araba cildirdim yeter ama kurban oluyim araban bitmeden sen sen ol kimseye atar yapma bosver suan durumalr bu yaparsin tekrar bu sefer sen gecersin neolcak sanki ama hilmi abi de hakli diyoki facede atar giderler vardu falan onu diuo oda onun yaptigin araba emek sr istemez sacma sapan konusulmasi ki orabayi ben cok beendim vtex i eg hikmet abi ztn cok iyiydi bosveron tatli rekabet olsun yaa bugun sen yarin o neolcak aile karistirma kardesim valla yiktin beni suan (

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selcuk sen harunun arabadaydın geçtim ya geçilmeyi geçmeyi ben en yavasım tamam benı vtecle yanyana gordunmu
    Biz arkanizda oldugumuz sirada sizi yanyana fln gormedim o arkadasta belki yanina gelmistir fln ama sende bi heyecanla gormemis anlamamis yada eg ile denemeye odaklandigim icin fark etmemis olabilirsin e zaten arabada problemi olunca insanin piskolojisi bozuluyor ya cok takilmaya gerek yok denedin denemedine hayret bsy birileri bir yerleremi kaciyor gun gelir denenir ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    marsı basabasa sktım arabayı avansı bilmiyoz bujıler gitti turbo rabadan alıp taktım saçma sapan bişeyler göz war nizamn war ne gittiğinide biliyoz aracın ya gozunuzu seveyim su konuda adam be ndeğilim ya o kişi değilim ben ben o olsam o halde gelmem ya lafımı yememek için
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Selcuk_RoL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz arkanizda oldugumuz sirada sizi yanyana fln gormedim o arkadasta belki yanina gelmistir fln ama sende bi heyecanla gormemis anlamamis yada eg ile denemeye odaklandigim icin fark etmemis olabilirsin e zaten arabada problemi olunca insanin piskolojisi bozuluyor ya cok takilmaya gerek yok denedin denemedine hayret bsy birileri bir yerleremi kaciyor gun gelir denenir ya

hatta denerleken yanına gelip basmak istedim sahin girdi arabaya beyaz hatta o c2 sanırım adamın onune daldım burdanda kendınden özür diliyorum ya seat cordoba yada c2 yok kanka yanıma gelme diye bişey yok araba bu ya geçse ne olur ya bnden 5 boy hızlı vtec daha oncede denedık ok yapmayın ya

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dun harbi sacma sapan bir gece oldu aslinda cok sacma haraket edildi cagri dun gece cikmamaliydi ama sirf gelicem dedi diye adam lafini yemedi ve cikti
    fiber bagajdan deponun ustune su dolmistu 3 4 lt su cikardik arabanin icinden 2 3 lt arabanin depo icimden cikmistir
    elimizdeki bujiler cop oldu yine cikma sr20 det oem bujisi kaldi elimizde onlarla taktik sirf calissin diye
    ustune de e50 yapinca zaten arabanin sonu oldu
    cagri kendi arabasini potansiyeli bildigi icin bu kadar geriliyor cunku bi alsilik zinciri aldi gitti kismet diyelim
    white rs nin bu olmadigi biz biliyoruz yakindan taniyanlarda biliyor ama dedim ya kismet
    son olarak butun gece cagri ile got gote gittik ben vtec li arkadasin hic israr ettigi gormedim kusura bakmasinda
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cakaragol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaaa tamam cagri sacmalama yemin etme tamam kardesim sakin ol baslarim arabasina yaaa suan valla nur icinde yatsinlar aceip kotu oldum kardesim biz gormedik yan yana geldigini su arabanin eksiklerini bitir ver bakim bana ben deniycem neymis bu araba cildirdim yeter ama kurban oluyim araban bitmeden sen sen ol kimseye atar yapma bosver suan durumalr bu yaparsin tekrar bu sefer sen gecersin neolcak sanki ama hilmi abi de hakli diyoki facede atar giderler vardu falan onu diuo oda onun yaptigin araba emek sr istemez sacma sapan konusulmasi ki orabayi ben cok beendim vtex i eg hikmet abi ztn cok iyiydi bosveron tatli rekabet olsun yaa bugun sen yarin o neolcak aile karistirma kardesim valla yiktin beni suan (
    got değilim olum ben kşmse yalancısın diyemez bir konuda nasıl bilinirsen oyle tanınırsın denerimde ama bana eksık yapılmasın boyle ben kımseye eksık yapmadım cünkü yapmamda yaptırmamda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana hikmetinde ömüründe söylediği vtec yanına çok gelmiş denemek için ama sen yanaşmamışsın

Eg ile denemesinden sonra gerek duymamış olabilirsin o senin seçimin

Lakin o gece white ile denemesinden sonra kulağımıza gelenler çok ilginç denemeden geçen sizdiniz o aracı

Bitirince haber et tam eksiksiz olunca ömür denemek için can atıyor seninle
    hikmet usta onu konusmaz sende onu tanımamıssın işte biz biliyoruz be ustad boşwer neyle neyin ne olacağını bu lafına ithafen yazıyorum

Efekan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    facede ne yazılmıssa ben kendı adıma diyorum hala arkasındayım ustad yine diyorum geldim lafımı yememek için sen diyorsan ben inanıyorum basmamıs çağrı senin dediğin olsun ama ben o arabayla yanyana geldiysem o.cocuguyum anamı babamıda kaybettim ben bak bu lafı yazdırdın bana o adamda gelsin desin basmadı diye burda harun her dakka ep typer ile peşimdeydı yanyana gorduyse yazsın söyle düşünüyorum ben bugune kadar kadar hiç bir arabayı sahsı küçümemedim oyle olsa bu halde gelmem usta benı tanımamıssın seninle 106 konusuda ng ek konusunu konusmustuk ben hiçbir zaman küçümsemedim bunu yazmıs olman üzücü acık yazayım artı sunuda diim 106 diyip geçmeyin benide elek etti zamanındabi 106 ama eksık ama gedık ama takılı yanlar wardı 106 lar bugun ne olur bilemem ciddi hızlılar benıde korudugun arabayıda cok geçerlerse sasırma bu işler yanyana gelmeden bellı olmuyor sen daha iyi bilirsin
    Tuned by ARP Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uhhhh
    Nolmus abi burasi.
    Ömürle konusucam bu konuyu bu kadar icerleme Cagri.adam öyle diyo sen böle diyorsun.bi yanlis anlasilma var.su bakalim.
    Sana ozeldende yazdigim gibi ; aracini bitir CIK ve herkesle gazla sayet zaten videoları seyredenler hak edilen yorumu yaparlar. Yeterki aracini görmeden kimseye hele hele araç motor marka hacim vs sunarak gider yapma (bu tüm camia ya tavsiye)
    Hilmi duyduğu ve inandigi şeye gore konusuyor sonuçta.Omurle konuşup bilgi vericem
    Ayrica ertugrulun aracindaki sikintiya rağmen ve bunu şayet biliyorsa egk20 si olan arkadaş ayip etmiş..
    "FF VTI"TURBO
    "RR Type R"
    "JP egK20"

"DD TypeR" TURBO
    "RED KA Turbo TypeR"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konustum ben hilmiylede omurlede sordum nerde yanyana geldiğimizi hikmet usta kendinede dedim hatırlat nerde gldik yanyana oda dostum sen kitlenmiştin farkmetmedşn belki dedi bende dedim ki kardeşim seni yanımda görmedim hiç tekmgordugum yer adam bna fena patlıyordu arkadan onuda konuştuk �� anlaştık sorun yok deneme olursa deneyeceğiz eksık bitirip kendide kaportaya verecekmiş zaten aracını sonra benim takıldıgım ısrar edilmişde denememişmgib yazılmasıydı ben sozumu yemeyip egk20ile denemişken o haldeki aracla vtecle neden basmıcamki �� cıkmıssam sonuna kadar basarım benmirkelamda baskından sonra bilesizş bulmak için bakarsan tuzlaya doğru basa bas gdim mahcup olmamak için size neyse sorun yok zaten işlerimiz bitsin tekrar yanyana geleceğiz zaten ne gidiyoz ne kadar depişiyoruz görmek acısından

ErT_ThM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErT_ThM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün bahadır başkan ile güncel ayarımızı yaptık baktık havada güzel camiadan sewdiğimiz hukukumuzun farklı olduğu abilerimizde gelmiş izmitten dedik bizde gidelim denemek için ama yolda giderken wasgatin tahliye borusunun azizliğine ugradık kaçırmaya başladı bi çare aradık ama olumsuz oldu bizde kimse atarımız olmadığı için bizi maruz görürler diye hikmet ustadan özür dileyerek ayrıldık lakin egk20 'li arkadaş yolda giderken yanıma yanaştı egzoz kaçırıyo dememe rağmen alaycı bi tawır ile wtec acarak yanımdan uZaklaştı plakası bende burda bu konuya yaptığı dawranışın sebebini yazmasını bekliyorum aksi takdirde direk plakasına deneme talebi acıcam Keyifli formlar
    bekliyorum sebebini
    Powered and Map by PowerTune
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

yasinipek79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    got değilim olum ben kşmse yalancısın diyemez bir konuda nasıl bilinirsen oyle tanınırsın denerimde ama bana eksık yapılmasın boyle ben kımseye eksık yapmadım cünkü yapmamda yaptırmamda
    Cagri senin adamligini bilen biliyor zaten kimseye birsey ispat etmek zorunda degilsin.O gece o kadar eksige ragmen sirf soz verdigin icin geldigini ben dahil bircok kisi biliyor.Gercek whitebrs te bu degil boyle biline....Su eksiklerini bitir denemek isteyenle kafan rahat bir sekilde dene.Ama millet en ufacik bir eksikte denemezken sende sakin birdaha bukadar sorun varken deneme.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler