Sertac gecmis olsun. Bilir kisi rappru tutturun balatalara bakilsin bitsin. Evet balatalar bitmis isikta yanmamis olabilir. Ama hic durmucak kadar bitmis olsa sizde fark ederdiniz. Adam baya yuzsuz cikmis. Kolay gelsin
Printable View
Sertac gecmis olsun. Bilir kisi rappru tutturun balatalara bakilsin bitsin. Evet balatalar bitmis isikta yanmamis olabilir. Ama hic durmucak kadar bitmis olsa sizde fark ederdiniz. Adam baya yuzsuz cikmis. Kolay gelsin
Servis zaten balatalar az ama durmayı engelleyecek kadar düşük seviyede değil diyor
Herşeyi geçtim polis tutanağında araç sürücüsü yol hava ve hız şartlarına uygun gitmemiş yazıyo ve altında imzası var
Yani suçunu kabul etmiş vaziyette ama şimdi aksini iddia edeceğini söylüyor...
Kaza sonrası disk balatanın hali
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...0f7ca999712757
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...be&oe=5507AEC9
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...7a&oe=54FBCA24
Unutmadan bu kazayı 30-40la 2ci vitesde yaptığını iddia ediyor
30-40 ile carpan arac bu hale mi gelir ya, terbiyesiz herif...
Masrafı üstlense dahi şahsen ben kabul etmezdim.. Bi kansız yüzünden neden kazalı,değişenli arabaya bineyim ki.
Bu işin etik açıdanda, insani açıdanda aracı şahsın bu şekilde satın almasıdır.. Ki Sertaç arkadasımız yükselcek olan kasko değerini bile kabul ediyoruz diyor.. Bence pisliğe pislik yapın iyi niyetten anlamıyor..
Sertaç bencede kesinlikle kabul etmeyin. Eger araç sizde kalıcaksa araç hasar aldığı için değer düşmesi davası gibi bir dava olayı vardı bir araştırın... Kasko konusunda yapıcak birşey kalmıyor... (En kötü ihitmal için söylüyorum umarım olay buralara kadar gelmez)
sertaç baktınız kabul ettiremiosunuz verin odunu. Bayılana kadar dövün, su döküp uyandırın sonra bi posta daha dövün.
Abi iyi güzel dövün diyosunuz da sonra bu ibne mahkemeye gitcek bu sefer Sertaç haksız duruma düşücek o mahkemede ceza alıcak.
Dövmek güzel ama çözüm olmıcak bu durumda.
Temiz dövülürse birşey kanıtlayamaz. Dayak illa bir yerleri kıracak diye birşey yok, bir adamı sabaha kadar tokatlarsanız hayatının geri kalanını bir ezik olarak geçirebilir, tokatın hızına baglı olarak kızarıklıklar bir kaç saat sonra geçebilir. Tabi o hızı iyi şekilde sabit tutmak, sinirlenmemek gerek. Hastaneye gelenler oluyordu bazen, polisten bir araba dayak yediğini iddia ediyor ama, adamda en ufak bir çürük dahi yok, kıyafetlerine felan bakıyoruz paramparca yada toz pas içinde belliki yerde sürünmüş fakat vücutta sıfır iz.. ama adamlar ağrıdan sızıdan nefes alamıyorlardı :)
nerede kaldı sosyal mesaj timi :) herkes asın kesin vurun kırın demiş.
Konu şimdilik çözüldü alıcı taraf kaskodan yapıldıktan sonra almayı bizimi istediğimiz rakamla almayı kabul etti
Tabii bu olayın çözülmesinde özellikle tanıdıklar, sigorta ve servis epey yardımcı oldu
Benmi yanlış anladım yoksa adam gerçekten gitti arabayı vurdu ve sonrasında aynı adam,ee şimdi bu kazalı oldu bana daha ucuza sat mı diyor?
Tam öyle olmasada şöyle izah ediyim
Araç kaza yaptıkdan sonra motor arıza lambası yanıyo şurasında burasında ezik var deniliyor ve fiyat düşürülmeye çalışılıyordu
Madem motor arıza lambası yanıyo bi tarafında hasar veya ezik var almayacağın arabayla neden test sürüşüne çıkıyorsun değil mi...
Yada motor arıza lambası yanan arabayla niye gazlıyorsun (aslında problem yok değişmesi gereken sensör yüzünden) ama bunun koz olarak kullanılması...
Kardeşim peki aracı yaptırdiotan sonra alacaginin bir garantisi varmi? Ben vazgectim derse nolcak
hasarsızlıgın varsa olan ona olucak ben arac sahibi olsam onuda kabullenmem aynen alsın ne *** yiyorsa yesin o sekilde