Balataların azalmış veya bitmeye yakın olması durma mesafesini etkilemezki balata bitmiş demek papucu tükenmiş demiri ortaya çıkmış demektir ancak bu şartlarda tutmaz fren zaten bu koşullardada demir demire sürter fena ses yapar
Printable View
Balataların azalmış veya bitmeye yakın olması durma mesafesini etkilemezki balata bitmiş demek papucu tükenmiş demiri ortaya çıkmış demektir ancak bu şartlarda tutmaz fren zaten bu koşullardada demir demire sürter fena ses yapar
Soyle bisey yapilabilir, basima geldi, adam aksam aradi, araci almaya geliyo, sabah bi baktim camurlugu yamultup kacmis biri... Sabah geldi, yapacak bisey yok, dedim istersen yaptirayim vereyim, arac kaskolu ne de olsa... Adam yok dedi sen bana evraklari gonder ben kendi servisimde istedigim gibi yaptiririm... Satisi verdim, adam o sekilde aldi araci gitti, kaskoyu hasar giderildikten sonra iptal ettirdim... Siz de oyle bisey yapabilirsiniz olmadi...
uğraşma al karşına önce atletsiz gömlek katına ve kot pantolon katına bırak boxer de giydirme sonra iyicene hortumla sula ama bahçe hortumu olması azcık büyük bir hortum olsun. sonra eline yaş bir meşe odunu al hafif uzun olsun sonrada Allah ne verdiyse yermisin yemezmisin.
ben aracımı satarken hep test sürüşü için istediler hiçbirine vermedim sebep olarakta ya vurursan o zaman ne olacak durumunu gösterdim. 5 bin km di aracımı test etmek istiyor ilerizekalı alıcı. sanki benim altımdayken azda olsa farketmiyor aracın sıfır olduğunu
sonuç ne oldu acaba?
6-7bin tahmin edilen hasar aracın detaylı incelemesinden sonra direksiyon kutusu ve gibi parçalarında eklenmesiyle 22bin liraya çıktı 19 aralıkdan beri sigorta-eksper pert etme konusunda kararsız kaldı
Bakalım bu hafta içinde netleşcek durum
Servisin söylediğine göre aracının tamirden çıkması bile parça yokluğundan 1.5 ay tahmin ediliyor
Yav gidin sıkın belasını aratın babasını dıdısını getırın parayı dıyın ne ugrasıyosunuz
Ayağına beton bağlayıp denize atın ne uğraşıyorsunuz oldu olacak. Kurtlar vadisiymiş de haberimiz yokmuş.
Kazayı yapan önceden 1-2 kaç ufak ticaretimiz olmuş birisi ama insanların gerçek yüzü böyle olaylarda çıkıyormuş işte...
Yoksa benzetmek kolay sonrasında hiç bişeye benzemezdi :)
Abi 2.0 tfsi olunca süspansiyon porya vs yok ellerinde...
Servis bile isyanda ilk defa böyle bişeyle karşılaşmışlar
Misal ben jantları parça kodlu özel boya rengiyle almıştım zamanında onların tarih bile yok hatta üretim bile olabilir...
Abi iyilik yapıp denize atıyorum artık cidden uğraşcak değilim 2-3 bin lira için hatta araba bile önemli değil sinir stresi epey yetti servis-sigorta-alacak kişi vs
Sen en guzeli kazasiz fiyattan satisi vercektin herife, sonra ne halt yiyorsa yiyecekti... Iyi be sen hem arabayi perte cikar hem de gak guk et...
Direksiyon kutusunda hasar varmı yok şundan soruyorum babamın e90 bmw siyle kaza yaptığımızda hasar olmasa bile genel ge varmış önden hasarlı her bmw nin direksiyon kutusu değişmek zorunda diye böyle bir şey varsa eğer boşuna beklemek zorunda kalmayabilirsiniz
Noterde imzasini atmada vr haliyle parasini almadan ne kimseye araba veririm nede kullanirim.
Hele arabama binecek gazlayacak makas flan atacak :)
Sertaç fiyat konuştun mu teste çıkmadan önce? Konuştuysan konuştuğun rakamı al satışı ver nehali varsa görsün sen ne uğraşacan
Değişmesi gereken parçalar ama sigorta hala pert etmekde kararsız
İşin komik yanı tampon jant vs birçok modifiye parça kaskoya işli olduğu halde standart takmayı düşünüyorlar
Heralde iş mahkemeye taşıncak...
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...e3ece694db56fa
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...5b&oe=5566220D
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...e5a313f9ad3477
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...055add7874ee3e
Bu arada aman seat aygüv ün kapısından bile geçmeyin arabanın üzerindeki parçaların ekspertizini bile yapamıyor + para kazanma uğruna değişmesi gereken parçaları değiştirmek yerine tamir etmeyi tercih ediyor
Herşeyi geçtim benden habersiz aracın bilgilerini paylaşıyor yakın zamanda onlarıda seat ispanya ve doğuş otoya şikayet etmeyi düşünüyorum
geçmiş olsun umarım kısa zamanda istediğin gibi sonuçlanır çok kötü bi durum