İnsan sattığı arabanın boyasını değişenini bilmez mi yahadi alırken çok sevdiğin x abinden ya da y ustandan aldın diyelim, aldıktan sonra insan merak eder baktırır arabanın sağına soluna ya. Bana çok saçma geliyor bu durum.
Bu arada ben de 6 sene yaşadım Kayseri'de. Gerçekten şehir olarak nefret ettim. Bu arada hem canını verecek Kayserili dostlarım oldu hem canını alacak Kayserili insanlar tanıdım ama genelleme yapmak ayıp olur.
Sonuç olarak arabayı satan arkadaşın aracını bilmemesi ve Kayserililer hakkında genelleme yapılması gerçekten çok saçma
Her iki tarafta haklı olabilir . Benim sadece düşüncem madem patlak RS'e binmem diyebiliyorsun ki gözünde patlak bir RS olmuş gidip baktığın araba , daha düşük rakamlar bile teklif etmemen lazım edersen ''patlağa binmem'' düşüncesi hoş olmaz .
imzasız..
ortada bir yalan var ben araca hic fiyat teklıf etmedim sordum boyle bı arac var almalımıyım dıye oyleyse alma 13 lıra ver dediler msj ile bende o msjı gosterdım senın arakdasların bıle sana boyle dıyor ben almam kardes keske dogru konussaydın dedım olay bu yani fiyat teklıf etmedımarkadasların ora burası ayrı oynuyor suan
//M POWER
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)