Ödem mi var yoksa kanama mı olmuş ? Beyin dışında başka organ yaralanması var mı ? Sedasyon verilmiyor ancak hasta halen uyanmadıysa eğer koma hali devam mı ediyor ?
Printable View
rabbım acıl sıfalar versın
Allah acil sifa versin
Bugun gelen haberler hic ic acici degil.
Icim daraliyor icim icime sigmiyor...
Kaza sonrasinda sag bacaginin durumu kotuydu. 2 ana damarlarda yirtik meydana gelmisti ve bicok derin kesik vardi.
Hatta olay aksami cerrahi bacagi kesilicek diye cagirmislardi ama cerrah ben kurtaricam bu bacagi diyip 4 saat fln ameliyatta kalmisti ve nitekim kurtarmisti. Suana kadar bacakla ilgili bi sikinti yoktu.
Ayrica akcigerinde ufak bi yerinde ezilme vardi. O problem teskil etmiyordu.
Fakat bugun ki tomografi sonuclarindan sonraki aciklamada sag bacaginda dikis olan yerde enfeksiyon oldugu ve kangren olma olasigi meydana geldigi soylendi.Sag bacagi kesilme riski oldugunu belirtti. Ayrica akcigerindeki ezik olan yerin kanama yaptigi ve oraya suan herhangi bi mudahale yapilamiyacagi soylendi. Yani kisaca durum ic acici degil dedi. Beyindeki odemlerdede cok az bi iyilesme fakat oyle cok belirli bisey olmadigini soyledi.
Yarin tekrar tomografi cekilicek.
Abi yukarida yazdim aciklamayi.
Ozeldende numarami attim aramani bekliyorum.
Bu gunde bu haber hic iyi olmadi :( Allah yardimcisi olsun, umarim tum sikintilari atlatir, saglikli bir sekilde cikar hastaneden.
Allahım acil şifalar versin inşallah biran önce sağlığına kavuşur Allah ailesine bağışlasın
Allah sağlığına kavuşturur inşallah geçmiş olsun
Son durumu okuyunca içim kötü oldu.. Allahım biran önce saglıgına kavuşturur inşallah :(
Allah acil şifa versin
Hadi be kardeşim son haber hiç iyi olmadı . Ne kadar kötü bir durum moralim iyice bozuldu inşallah sapa sağlam eski haline geri döner
:/ allahım sevdiklerine bağışlar inşallah
Icim daraldi abi beee allah yardimcisi olsun
Allahım buradan sonra boyle gitmez inşallah
inşallah doktorlarda bizde yanılıcaz
Cok uzuldum gercekten butun sayfalari tek tek okudum.
Allah yardimcisi olsun sevdiklerine bagislasin amin :(
Allah acil şifalar versin
Allah acil şifalar versin.
Allahım inşallah tez vakitte sağlığına kavuşur .
Allah acil şifalar versin
Acil şifalar dilerim,Allah sevdiklerine bağışlasın..