Bence yanına giden bir arkadaş cep telefonu numarasını versin biz de kendimizi videoya çekelim ona izletsin uygun olursa. Hem belki moral olur ne dersiniz ?
Printable View
Bence yanına giden bir arkadaş cep telefonu numarasını versin biz de kendimizi videoya çekelim ona izletsin uygun olursa. Hem belki moral olur ne dersiniz ?
Yanına girecekkişilere hatırlatma;
Hasta konuşamıyorsa onu anladığınızı, içinden geçenleri bildiğinizi filan söyleyin mutlaka. Kendini anlatamama konuşamama stresi yapmasın kendine. Bu onu rahatlatıcaktır.
Cok gecmis olsun, Allah sevdiklerine bagislar insallah.
Foruma giresim gelmiyordu bu konu yüzünden , ohhh beee diye iç çekesim geldi çok sevindim güzel haberlere..dahada iyi haberlerini bekliyoruz
Hele şükür. Çok sevindim bu habere. Allah yar ve yardımcısı olsun.
Sevindirici haber gelmiş yazasım gelmiyordu. Kısa zamanda tam anlamıyla sağlığına kavuşup aramıza döner umarım :)
Iyi bi haber gelene kadar yazmadim ama hep takip ettim konuyu Allah acil sifalar versin tanimam ama bahsi gecerdi cumhur abinin insallah en kisa zamanda iyilesir :)
Kendi arkadaşımmış gibi sevindim. Allah sevdiklerine bağışlasın, yardımcısı olsun inşallah.
allah yardımcısı olsun inşşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur
Cok buyuk gecmiş olsun en kısa zamanda ayagada kalkar insallah..
Hadi bakalım çok şükür sevindim vallahi. Her seferinde umutla giriyordum foruma. İnşallah kalıcı bir hasar olmadan sağ salim eski sağlığına kavuşur.
Güzel haber. Acil şifalar..
Güzel bir haber gelmiş okuyunca mutlu oldum valla.En kısa zamanda ayaklanır inşallah Allah'ım acil şifalar versin biran önce ..
Allah tez vakitte şifalar versin
http://i58.tinypic.com/2bbo1d.jpg
Arkadaslar cok sukur gozleri acik suan icin herhangi bi yasamsal olumsuzluk gozukmuyor.
Fakat hafiza problemi oldugu soyleniyor. Doktorlar zaman gosterecek herseyi dedi.
Nasipse cumartesi oglen ben gorecegim yanina.
Doktorlarlada gorusmeye calisacagim. Tekrar bilgi veririm.
Lutfen ama lutfen dualarinizi eksik etmeyin.
Rabbim Cumhur kardesime guc kuvvet versin.
Atlaticak insAllah kalici bi hasar almadan.
Allah yardımcısı olsun. Gözlerini açması bile ailesi yakınları için anlatılmaz bir mutluluktur...
Tez zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah.
böyle haberleri almak sevindirici, Allah yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda ayağa kalkar.
Cumhurum gucludur kalkacak rslere fısıldayan adam kalkınca onumwhitw ile alıp ewine goturecez yavaş yavaş mirkelemadaki bro typerlarlamdeneriz her dediğimde hızlıca tabi tabi tabi demesini unutamam