Arkadasim degilde kendi abimmis gbi sevindim.. kendisi ve sevenleri icin cok zor bir durum. Umarim en kisa zamanda sagligina kavusur. Insallah ogunleri goruruz de bi gidip elini gozunu operim. Canim abim. Allah sifa versin saglik versin.
Printable View
Allah şifa versin kısa zamanda inşallah
geçmiş olsun, çok sevindirici bir haber...
bundan sonrada zorlu bir tedavi süreci bekliyor gibi, dualarımız onun ve sevenleri için...
facebookta videosunu izledim tüylerim diken diken oldu.
Yüce Rabbim en kısa zamanda eski sağlığına dönmeyi nasip etsin.
Allah kardesimize acil sifalar versin insallah eski sagligina en kisa zamanda kavusur..iyi haberlerini bekliyoruz.
Kısa zamanda daha çok toparlar umarım. Aslan gibi gözüküyor
Cin gibi maşallah iyi görünüyor iyi daha da iyi olacak
Az önce videoyu izledim, çok şükür dedim.
Hayırlısı ile toparlicak Cumhur kendini.
Maşallah Allah Daha İyi eder inş.Uzuvlarında problemli olan bi yer varmı
Videoyu izlerken hem mutlu oldum hem üzüldüm bir kez daha
Videoyu burda paylaşabilirmisiniz?
https://www.facebook.com/video.php?v=10206139065061551
hayırlısıyla düzelicek kardeşimiz ALLAH şifa versin..
Allah sifa versin bir an once, cok fena oldum, dikkatli olun arkadaslar annelerinizi sevdiklerinizi dusunun sag ayaginizla gaza basarken
Hayırlısıyla rabbim şifa versin gerçekten hiç tanımasam bile kötü oldum izlerken inşallah en kısa zamanda düzelir ayağa kalkar.
"Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’lbe’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin."
allah şifa versin ,sevindirici haber gelmiş, çok daha iyi olur inşallah.
Rabbim tez zamanda ayağa kaldırır inşallah 5 sene evvel tamda bugün 106 ile yaptığım ve baya Sıkıntılar çektiğim kaza aklıma geldi inşallah biran evvel iyi olur .
Bu aksam saat 7 gibi girdik yanina, baya da durduk. Tepkileri guzeldi ses hangi taraftan gelse o tarafa bakti. Uzun sure konustuk, fotograflstimizi gosterdik, arabasinin videosunu izledigi anda baya heyecanlandi. Tabi su anda zamana ihtiyaci var daha bilinci de tam yerinde degil, zamanla hepsini asacak insallah kardesim. Herkes iyi dilekleri, dualari, icin sagolsun.
Zor kısmı atlatmış maşallah.Allah sevdiklerine ve kardeşimize güç kuvvet versin inşallah en kısa zamanda eski sağlığına dönmesi dileği ile.Allah yardımcınız olsun inşallah her şey güzel olacak.
Hiç tanımıyorum kendisini ama iyileşme sürecinin başlamasına sevindim.. Allah tez zamanda acil şifalar versin inşallah..