videoyu izleyince gözlerim doldu valla düzelir insallah kardeşimiz
Printable View
videoyu izleyince gözlerim doldu valla düzelir insallah kardeşimiz
Düzelecek inşallah. Allah sevenlerine bağışlasın.
Videoyu izledim gözlerim doldu gerçekten de çok şükür gözlerini açmasına aşırı derecede sevindim. Askerde olmama rağmen bir fiil elimden geldiğince konuyu takipetmeye çalışıyorum ve her girdiğimde korkarak giriyordum çok şükür ki çok şükür güzel haber geldi. İnşallah en kısa zamanda çok daha iyi olacak dualarımız onunla...
gerçekten çok sevindim bende takip ediyordum iyi haber alana kadar birşey yazmak gelmedi içimden sürekli kötü haber çıkacak diye ama iyi haber gelmiş allah sevdiklerine bağışlamış
rabbim annesine güç kuvvet versn kendisinede acil şifalar versin inşallah..
Geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Toparlamış Maaşallah.
Bilinci de açılacak Allah'ın izniyle.
Yüce Rabbim tez zamanda şifalar versin.
Gözlerim doldu gerçekten. Allah şifalar versin. Monitörden videosunu izlemiştim çok kötüydü. Maşallah şu an durumu gerçekten çok iyi görünüyor.
İnsan tanısın tanımasın videoyu izleyince çok kötü oluyor hergün girip konuya bakıyorum . Allah ailesine yakınlarına yardım etsin zor zamanlar geçirdiler bundan sonra yüzleri güler İnşAllah.
Arabalar hepimizin hobisi zevkimiz gazlarken evdeki cocuğunuzu eşinizi annenizi babanızı unutmayın arkadaşlar.Zevkleri acıya dönüştürmeyin.Hepimizi evlerinde bekleyen birileri var bu videodan kendimize ders çıkarmak gerekiyor.
Video'yu ben de izledim şükürler olsun yavaş yavaş iyileşiyor galiba daha da iyi olacaktır inşallah gardaşımız .
Videoyu izlerken gözlerim doldu yemin ederim, inşallah tez zamanda iyileşir.
bu tarz kaza yapan bir arkadaşımda ilk etapta bilinç kaybı yaşamıştı.. 6-7 sonrasında bilinci geri gelmeye başlamıştı.. Uzun ve sabır gerektiren bir süreç, videoda baya toparlamış gözüküyor maşallah.. ama Cumhur için uzun bir süreç gerekli Allah yardımcısı olsun.
ne kadar zayıflamış ya. videoyu izleyince iyi olmasına sevinsem de içim bi tuhaf oldu
Konuyu uzun zamandir bende takip ediyorum sukirler olsun.
Allah tez zamanda eski sagligina kavusmayi nasip etsin Amin.
Allah yardım etsin inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur
Allah acil şifa versin. Bi an önce ayağa kalksın çok sevindim
allah acıl sıfa versın en kısa zamanda ıyılesır ınsallah
Allah acil şifalar versin kardeşimize.
C.tesi ve pazar gunleri yanina girdim.
Cigerlerindeki enfeksiyondan sebep hala risk devam etmekte.
Ama onun disinda olumlu gidiyor simdilik hersey cok sukur.
Ailesi tarafindan ve hemsireler yardimiyla fizik tedaviye baslandi.
Duygularimin kelimelerle tarifi yok. Karma karisik..
Allah kardesime guc kuvvet versin.