Hey maşallah !
Printable View
Hey maşallah !
Yüzyüze tanışıklığımız olmasa da kaza olduğundan beri dualarımda Cumhur kardeşim. Allah ailesine bağışladı, tez zamanda eski günlerine döner umarım :)
Maşallah Maşallah kendisini iyi toparlamış kusura bakmayın cumhur abiyi ne kadar bende tanımasamda çok sevindim sonuçta kritik bir durumdan geçti kurban olduğum Allahım ailesinin yüzüne bakmış
Maşallah ya bayağı toparlanmış
Hey maşallah . Dahada iyi olacak, inşallah dualarım onunla..
Geçen OmeR-FE arkadaşımızın facesinde görmüştüm fotoğrafları. Çok sevindim. İnşallah tez zamanda ayağa kalkar.
Çok hızlı ilerliyor maşallah ne güzel.
Tabi ki saglıgının yanında hiç bir onemı yok ama, arabası ne oldu perte mi ayrıldı? Kalktığında arabasını bulamazsa çok üzülecektir çünkü anladığım kadarıyla çok seviyor arabasını. (bu durumda araba falan umrumda oldugundan degil asla, yanlış anlaşılmasın.)
Kardesim benim Bu hatta sonu yanindayim insallah
Çok geçmiş olsun, maşallah.
bugünleri görmek güzel rabbim yardımcısı olsun
Çok çok sevindim inşallah daha iyi olucak
Allah şifa versin, en kısa sürede tekrar eski haline dönmesini temeni ederim
Manevi tarafı belliki siz sağlıyorsunuz fazlasıyla . Maddi anlamda tech'in yapabileceği bişey var mı arkadaşlar?
Maşallah. Hastanedeki videosunu izlediğimde çok duygulanmıştım. Allah ailesine sabır ve güç versin. İnşallah iyileşir bu yazdıklarımızı gülümseyerek okur.
Gün gelip şu konuya yazsa ben iyiyim herkese teşekkürler diye herkes ne kadar mutlu olur dimi? tez zamanda eski sağlığına kavuşur inş.
Allah acil şifalar versin inşallah...
Yüzünü bile görmemiştim ama hergün girip baktım konuya, bende bi rahatsızlık geçirdim aslında halen geçiyorum. Benimki traş kalır ama özetle hayattan şunu anladım sağlık olsun gerisi hikaye. Hatta en kolay şeyler için uykularım kaçmış stres yaşamışım. Varsın arabası pert olsun, evi yansın saçının bir teline zarar gelmesin en azılı düşmanımın dahi..