maşşşallah abi konuşabiliyormu konuşulanları anlıyormu şuan acaba
Printable View
maşşşallah abi konuşabiliyormu konuşulanları anlıyormu şuan acaba
maşallah maşallah iyi toparlamış cumhur abi kendisini hiç tanımasamda çok sevindin sonuçta ağır bir kaza atlattı
maşallah allah sevdiklerine bağışladı cumhur arkadaşımızı daha da iyi olacaktır Allahın izni ile
Haberlerin bu sekilde olmasi cok sevindirici Allahim daha iyi etsin cok buyuk gecmis olsun zaman herseyin ilaci zamanla hersey duzelir suanki durum inanilmaz umut verici ve iyi durumda sizin anlattiklariniza gore , el ve ayak tedavisi denilmisti o konuda bilgi verirmisiniz nedir durum
Çok geçmiş olsun. Allah ailesine bağışlamış. Kendisini ne kadar tanımasam da çok sevindim kurtulduğuna
çok çok sevindim maşallah
Bu sekilde haberdar edenlerdende Allah razi olsun. Her yeni mesajlarda daha iyi haberler almak gercekten cok guzel.Umarim rabbim en kisa zamanda dahada toparlanmasini nasip eder
Epey zaman geçti aklıma geldi de bir yazayım dedim. Arkadaş nasıl oldu ? 3 ay geçti aradan. Bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim :) Selamlar.
Tanımam etmem ama konuyu görünce duygu patlaması oldu resmen çok geçmiş olsun abimize.Rabbim kazadan önceki günlerindeki sağlığına kavuştursun abimizi. Şüphesiz Rabbim herşeye kadirdir. Duaya devam, Allah cümlemizi kazalardan korusun.
Bayağı olmuş inşaAllah daha iyi gelişmeler vardır.
geçmiş olsun
Son durum nedir arkadaşlar?
çok şükür atlatmış inşallah eski sağlığına kavuşur
Ara ara benim de aklıma geliyordu ancak konuyu hortlatmak istemiyordum. Son durum nedir?
S2000 kazasından sonra aklıma geldi. Aradan uzun bir süre geçti nasıl oldu arkadaşlar ? Umarım canavar gibi olmuşlardır
Kardeşimin dirseği kırıldığında izmitte fizik tedaviye gittiğimizde hep yan yatağımızda idi Cumhur abi(arada muhabbetimiz oluyordu) .Durumu baya iyidi maşallahı var.Allah başarılarının devamını getirsin gün geçtikçe iyileşmeye devam eder inşallah
Hiç tanımıyorum ama gelip kendi hesabından yazsa keşke iyiyim kardeşlerim sıkıntı yok diye..
Ara Ara benimde aklıma geliyordu nasıldır durumu bilen tanıyan arkadaşlar son durum hakkında bilgi verebilirmi?