masallah baya toparlamis kendini insallah daha iyiye gider eski sagligina kavusur..
Printable View
masallah baya toparlamis kendini insallah daha iyiye gider eski sagligina kavusur..
Maşallah baya iyi duruyor :)
maşallah süphanallah. rabbim yar ve yardımcısı olsun
Maşallah baya toparlamış kendini çok sevindim. En kısa zamandada ayağa kalkar inş.
hiç yazan eden olmamış. bi güncel çekelim ne oldu ne bitti ?
Dışarı falan çıkabiliyor mu ?
Su anda gayet iyi beni.aeadı gcen gün adamım yarın yanıma gideceğim yada en geç cumartesi haber ederim hepimize
Telden yazıyorum eksık oluyor telefonla aradı beni adamım sesi kısık ama su anda gayet iyi zamana ihtiyacı war
durum baya düzelmiş o zaman. ne güzel valla çok sevindim
peki hafıza olayı nasıl onu sormayı unuttum ? hatırlamıyor mu hala o bahsedilen zaman dilimini ?
Çok geçmiş olsun, maşallah.
Güzel bi insandı,allaha cok sükür takip ettiğim kadarıyla durumu bayagı düzelmiş maşallah çok çok sevindim dahada iyi olur inşallah
Herkezi hatırlıyor bazen karıştırma warmıs daha cokmyanında olanlar farkında kotumolannkazayı kabul etmiyor be arabası hala ayarda zannediyor
iyi haberlerini duymamız güzel oldu sevindirdi yaradan rabbim bir daha böyle bir olay getirmez başına :(
Baya iyi olmuş maşallah yavaş yavaş düzelicek Allahın izniyle.
En kısa zamanda buraya kendisi cevap yazar inş.
Allah acil şifalarını versin biran önce dönsün aramıza
Allah ; yar ve yardımcısı olsun, elden ayaktan etmesin, kimseye muhtaç etmesin, hayırlısıyla ayağa kalkmasını nasip etsin, ailesine ve yanındakilere sabır ve güç kuvvet versin.
acil şifalar en kısa zamanda toparlar inşallah
Rabbim onu ailesine bağışladı daha da en kısa zamanda kendine gelir ihşallah
http://thumbnails108.imagebam.com/40...5403911443.jpg http://thumbnails107.imagebam.com/40...f403911457.jpg
herkeze selam dunde dediğim gibi bks rs burak nnr murat ve huk rs gokhanın eşliğinde cumhur kardeşimi ziyatrete gittik güldük eğlendik su an keyfi güzel hala heyecanı war araba yapalım demesi kanka al 2 ye dediğimde 2 yapması mutlulu kverici rabbim onu annesine bagısladı daha dıkkat lı olalım dun bir ara dayanamayıp mutfaga gittim ilk gordugum an yıkıldım cunku en son gorusmemızde knedı arabamı kullanmıs ve gayet iyiydi ***** buyuk kaza geçirdi su an iyi durumda ama herşey bizim için işte rabbim kimseyi ele ayaga düşürmesin ınsallah zamanla daha ıyı olacak