User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
55 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Nedir bu defter tastik ücreti???

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HONDAHAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar muhasebeciyim, büro muhasebesi de yaptım. Defter tasdik ücreti; hem diğer arkadaşların dediği gibi notere ödene paradır, hem de o yıl içinde muhasebecinizin sizin için kullandığı kırtasiye, sizin için yaptığı vergi dairesi ssk vs. yerlere gidiş yol ücretleri gibi giderlerine karşılık aldığı bir paradır. Her sektörün bir para kazanma dönemi vardır, bu da muhasebecilerin para kazanma dönemidir, bence anlayış gösterin. Bayram arefelerinde kuruyemişçiler, şekerciler, giyim, ayakkabı vs. fiyatları kabartır ama hiçbirimizin sesi çıkmaz değil mi ? Yılbaşında hediyelikçiler, sevgililer gününde, anneler gününde çiçekçiler.... diye uzar gider liste.
    baya pişkince yazı,düdükleme dönemindesiniz yani

HONDAHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muhasebicilere o yüzden aylık muhasebe ücreti vermiyoruz dimi? Nasılsa tüm masraflarını yil sonunda defter tasdik ücretinden alıyor dimi ! Lafim şahsına değil ama bu yazdığın biz sizi opuyoruz ses çıkarmayın demek. ..
    Çalıştırdığın elemana da maaş veriyorsun ama biryere yolladığın zaman ya da git birşey al dediğin zaman parasını veriyorsun değil mi ?

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan_2120 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendi kendimizin av. olabiliyoruz istediğimiz dilekçeyi verip istediğimiz gibi savunma yapabiliyoruz ayrıca ben ufak bi işletmeyim sadece yazarkasa z raporlarım var ayda bi kaç tanede faturam mal aldığım yerden gelir benden her ay 80 tl muhasebe ücreti her yılda 500 tl defter tastik ücreti alıyo sitemim sana değil dostum yanlış anlama
    Yok ben muhasebeci değilim olmayıda düşünmüyorum zaten yanlış anlamam Lakin memlekette 4 işlem yapmayı bilmeyen veya vur ensesine al ekmeğini yani dolandırılmaya müsait çok insan var.Geçenlerde açık öğretim bürosuna gittim Bornova'da bir kuyruk var başından sonuna arabayla 7-8 dakika sürer.Dedim bu ne kuyruğu acaba. Şifre kuyruğuymuş millet açıköğretimi arayıp şifre almaktan aciz 6 saat kuyrukta bekliyorlar koyun gibi. Memlekette böyle insanlar çoğunlukta olduğu sürece her işin bir uzmanı olması bence gayet doğal
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana derse o eleman abi dönem değişik 3 tl oldu sana 13 tl vermem tabıkı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baya pişkince yazı,düdükleme dönemindesiniz yani
    Pişkince ? Defter tasdik ücretinin ne olduğu sorulmuş, ben de anlattım. Algıladığınız gibi olduğunu düşünüyorsanız muhasebecinize kendinizi düdükletmeyin o zaman !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pişkince ? Defter tasdik ücretinin ne olduğu sorulmuş, ben de anlattım. Algıladığınız gibi olduğunu düşünüyorsanız muhasebecinize kendinizi düdükletmeyin o zaman !
    o kadar yürek yemedi daha,ben ne nerde ne kadar silgisine kadar haberim var,kalkıpta böyle dese bana bu dönem para kazanma donemımız hos gor , onada derım pişkin pişkin ne dıyosun sen dıye,şahsına degıl mesele,bu tarz düşünüp hadi düşündü diyelim bide yazana .

iyi düdüklemeler size.

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    normalde küçük esnafların defter tastik üçreti 52 tl bizim muhabebeci 270 tl istedi su bu derken 200 verdim artık dikkat edin su aralar tutan tutana...
    gariban 106 gti....

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 yıldır muhasebeciyim,tam anlamıyla öğrenceğim çok şey olsada tek farkettiğim muhasebecinin tek tahsilat yaptığı dönem bence,o yüzden kimisi ıvır zıvır ekliyor kimisi azıcık ucundan dokunduruyor
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lanet olsun muhasebeyede muhasebeciyede.Herkes düzenbaz olmuş...
    Scorpion TypeR

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çalıştırdığın elemana da maaş veriyorsun ama biryere yolladığın zaman ya da git birşey al dediğin zaman parasını veriyorsun değil mi ?
    Sorun hakkindan fazla para istemesi muhasebecilerin ve sende kendi agzinla söylüyorsun. 3 liralık işe 5 lira istiyoruz diye...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak burda daha açık yazmışsın. ..

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan_2120 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendi kendimizin av. olabiliyoruz istediğimiz dilekçeyi verip istediğimiz gibi savunma yapabiliyoruz ayrıca ben ufak bi işletmeyim sadece yazarkasa z raporlarım var ayda bi kaç tanede faturam mal aldığım yerden gelir benden her ay 80 tl muhasebe ücreti her yılda 500 tl defter tastik ücreti alıyo sitemim sana değil dostum yanlış anlama
    Sıkıntı zaten ayda 80 Tl'ye defter tutulmasında ... Oda'ların belirlediği asgari ücret tarifelerine iş alabilse insanlar, sonradan bu tarz sıkıntılarla uğraşmazsınız...
    Şahsım adına söyleyim 80 TL'ye bırakın defter tutmayı sizin yanınıza gelip kayda girilicek faturaları bile almam ama malesef bu meslek o kadar basit görülüyor ki insanların yaptıkları işin kıymeti yok

p.s büroculuk yapmıyorum.
    Everyday I ** Çapulling!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bakın başta da dedim, ben büro muhasebesi yaptım ama şuan bir şirkette çalışıyorum.
    Soru sorulmuş, bilgi veirlmiş, buna rağmen o sövüp sayanların ne iş yaptığını, kaç paraya aldıkları malı hangi yüzdeden sattıklarını çok merak ediyorum.!

Aylık verdiğiniz ücret muhasebecinin emeklerinin karşılığıdır. Peki size yılda kaç defa geliyor ? Sizin için vergi dairesine, SGK ya kaç defa gidiyor ? Bu geliş ve gidişlerdeki masrafları ? Kimi mükellefe bir klasör, bir sürekli form yeterken kimisine 10 klasör, 10 sürekli form harcıyor bu nasıl olacak ? Ben noter kapısında gecelere kadar üç gün beklediğimi bilirim ! eee aylık aldığı 200 e buna kim katlanır ? Artık herşey netten olduğu için ilk yıllarımdaki her ay SSK ve Vergi dairesi önünde sabahın 4 ünde kuyruğa girip akşamlara kadar beklediğimi de saymıyorum. Haa noter yoğunluktan dolayı kendine kabul etmedi defterleri de sizin onları ofisinize davet etmeniz gerekti !!! Eyvah diyorum gerisini buraya yazmıyorum bile. Bir keresinde noterler çalıştığım muhasebe bürosuna saat 8 de defter tasdiğe gelip sabaha karşı 4 te bitirdiler. Bedava oluyo değil mi bunlar ?
    Hülasi haksız kazanana lanet okuyun eyvallah ta, eğer hakkı varsa o lanet sizi bulur, iki kere düşünün sövüp sayarken.
    Yine söylüyorum; şuan bir şirkette muhasebeciyim, böyle şeylerle de hiç işim yok ama konunun açılmasına sebep olan sorunun cevabı bunlardır.
    Kimse çiçekçiye, ulan 5 liralık gülü sevgililer gününde 15 liraya satıyon lanet olsun demiyor ama ! değil mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak burda daha açık yazmışsın. ..
    @ice o arkadaş öyle düşündüğü için onun ağzından cevap verdim. Yoksa ben konuyu öyle görmüyorum Bak bir üstteki mesajımda daha detaylı yazdım. Neyse artık ne derseniz, nasıl bilirseniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bakın başta da dedim, ben büro muhasebesi yaptım ama şuan bir şirkette çalışıyorum.
    Soru sorulmuş, bilgi veirlmiş, buna rağmen o sövüp sayanların ne iş yaptığını, kaç paraya aldıkları malı hangi yüzdeden sattıklarını çok merak ediyorum.!

Aylık verdiğiniz ücret muhasebecinin emeklerinin karşılığıdır. Peki size yılda kaç defa geliyor ? Sizin için vergi dairesine, SGK ya kaç defa gidiyor ? Bu geliş ve gidişlerdeki masrafları ? Kimi mükellefe bir klasör, bir sürekli form yeterken kimisine 10 klasör, 10 sürekli form harcıyor bu nasıl olacak ? Ben noter kapısında gecelere kadar üç gün beklediğimi bilirim ! eee aylık aldığı 200 e buna kim katlanır ? Artık herşey netten olduğu için ilk yıllarımdaki her ay SSK ve Vergi dairesi önünde sabahın 4 ünde kuyruğa girip akşamlara kadar beklediğimi de saymıyorum. Haa noter yoğunluktan dolayı kendine kabul etmedi defterleri de sizin onları ofisinize davet etmeniz gerekti !!! Eyvah diyorum gerisini buraya yazmıyorum bile. Bir keresinde noterler çalıştığım muhasebe bürosuna saat 8 de defter tasdiğe gelip sabaha karşı 4 te bitirdiler. Bedava oluyo değil mi bunlar ?
    Hülasi haksız kazanana lanet okuyun eyvallah ta, eğer hakkı varsa o lanet sizi bulur, iki kere düşünün sövüp sayarken.
    Yine söylüyorum; şuan bir şirkette muhasebeciyim, böyle şeylerle de hiç işim yok ama konunun açılmasına sebep olan sorunun cevabı bunlardır.
    Kimse çiçekçiye, ulan 5 liralık gülü sevgililer gününde 15 liraya satıyon lanet olsun demiyor ama ! değil mi ?
    Önce sunu belirteyim sirketimde muhasebe departmanı var o yüzden dediğin gibi durtulmuyorum Yazdıklarına gelirsek hangi muhasebeci her mükellef için aynı ücreti talep ediyor ? Kiminde aylık 80 kiminden 8000 talep ediyor yoğunluk durumuna göre ! Buda demek oluyor ki zaten diğer masrafları en başta içine koyuyor ücretinin. Ben calismasam ömür boyugecinirim ama her sabah 5 kalkip 6 işimin başında oluyorum neden ekmek param için. O yüzden gece bekledi sabah bekledi vs vs vs yazmana gerek yok her işin zorlukları vardır ama bu yıl sonu senin tabirinle duduklenmeyi mantıklı kilmiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ice o arkadaş öyle düşündüğü için onun ağzından cevap verdim. Yoksa ben konuyu öyle görmüyorum Bak bir üstteki mesajımda daha detaylı yazdım. Neyse artık ne derseniz, nasıl bilirseniz.
    Eyvallah. ..

d.berkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benden de 300TL aldı muhasebeci.

Otto_Skorzeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    850 de bizden istediler ödedik bile hatta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu zihniyetininizi açık açık yazıyorsunuz ya şuraya utanmadan etmeden, pes.. Allah böylelerinin ellerine düşürmesin kimseyi..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler