Banka hesabına bağlayıp 15 liranın altına inince otomatik olarak 15 lira yatirilmasi icin emir verirseniz, okumasa bile sorun olmaz takip etmenize de gerek kalmıyor bu sekilde. Benim geçişlerimin %80'i kacak oluyor ama otomatik dusuyor.
Benimde üst üste okumadı sordum aynen öyleymiş, sistem plakayı okuyup hgs varsa ve hesapta yeterli para varsa otomatik düşürüyor
Bir tane gecis ihlali var 1.85TL.. Ceza ile 25TL diyor arkadas ne suc isledik ki 15 kat ceza bindiriyor. Adamlar sinirdan kacak geciyorlar bu kadar ceza vermiyorlar, bizim giselerden gecise cezayi yagdiriyorlar.. Hakkaten durust vatandas olmak zor bu memlekette.. :s
Bir debir onceki sayfada sormustum cevabini bilen varsa; Borcu online olarak (internet uzerinden) odemeyebiliyor muyuz?
Online yatırma şansın yok. Tebligat gelirse vergi dairesine yatırabiliyosun. Ptt şubelerine yatırabilitsin tabi sistem çalılır ve görevli memur cezayı görebilirse
Tebligat gelen arkadaşların meblağları duyunca tebligatı beklmeden yatırayım dedim.. O zaman önümüzdeki hafta gideyim yatırayım bizim 1.85TL 185TL olmadan.. Ancak ne zaman PTT'ye gitsem her daim bir problem işi yokuşa sürmeler o yüzden hiç gidesim yok.. Allah kimseyi düşürmesin ellerine..
antalyada yaşadıgım için böyle problemlerle karsılasmıyorum çok şükür
ist-ankara izmire giderkende ön arka plakaları söküp gidiyorm ne ceza geliyo ne hgs ne ogs ne gerek var anlamıyorum yola para mı verilir![]()
Öncelikle geçmiş olsun, umarım mimimum zararla kurtarırsın bu işten kendini.
Ayrıca ispark adında bir özel şirkete, aracınızın park ettiğinizin teyidini, mobil cihazlarla bir takım değnekçilerin kontrolüne vererek, üzerine haciz koydurabilecek yetkiyi veren ülkemin hgs'den milleti mağdur etmesine şaşırmadım!
Fiat's Are Faster Than You Think!
Bir ay önce sabiha gökçenden giriş yaptım adapazarından çıkarken 11 tl uzak mesafe kesti. girişte okumadı hava yağmurluydu. şimdide kontrol ettim hala iade yok. arıyosun müşteri hizmetlerini hatlar yoğun sonra arayın diyor resmen adamla dalga geçiyolar. her istanbula gelip giden 10 arabadan 5i böyle olsa yapılan asıl hırsızlık budur şerefsizlik resmen. 8 tl ile adam olmayız biz ama yapılan haksızlık ortada herkesin başına gelen şeyler bunlar.
Plaka değişikliği en basiti gibi görünse de allah kolaylık versin. İlk yol mail adresine ilgili form ( google amcada çıkıyo ) ile başvurmak. 2. Yol 03128010404 ve 0505 nulu fax numaralarına Fax çekmek. 3. Ve en garanti yol ptt şubesine kendin gidip başvurman ama sıra beklemeden önce sistemin çalışıp çalışmadığını sor. Sıra sana geldiğinde sorun var şu an yapamayız deme ihtimalleri oldukça yüksek.
sistem aynı, köprü aynı, cumhuriyet aynı, ama amaç vatandaşa ful contact eziyet...
OGSem varken FSM köprüsünde yolu bariyerle ayırdıkları ve artık geri dönüşü olmadığı için istemeyerek de olsa HGS ye girdim bilmem ne cezası diye yüz küsür lira cezası yazdı.
hemen OGS m.hizmetlerini arayıp durumu anlattım bu konuda birşey yapamayacaklarını HGS ile irtibata geçerek şikayet açtırmamı söylediler...
Kıssadan hisse HGS *** yiyenine 1saat 15 dakkada ulaştım bir tane gerizekalı telefonu açtı ve beyfendi biz hiç birşey yapamayız diyerek ankarada bir yerin numarasını verdi
hadi bakalım diyerek yarım saate de o numaraya ulaştım bu görüşmenin de özetinde telefona bakan eleman
" beyfendi Devlet köprüyü iki ayrı firmaya verdi OGS de HGS de farklı firmalar ve dolayısı ile bu tarz durumlarda hiç birşey yapmadıklarını günde yüzlerce şikayet aldıklarını belirterek yapmam gerekenin dilekçe yazıp takip etmekten başka birşey olmadığını söyledi buda yaklaşık bir kaç ayda sonuçlanır dedi
sadece geçirdiğim son 2 - 2buçuk saatte yaşadığım sinir yüz liranın çok üstünde olduğu için bu siniri daha fazla sürdürmeyerek önümdeki 3 saat boyunca beşikten mezara ne varsa saydım ve rahatladım gitti
Yani öyle birşey ki Devlet bu memleketin köprüsünü birilerine peşkeş çekiyor. azcıkta sen kazan diye ortaya yalandan bir sistem daha çıkarıyor, o şerefsizler de birbirleriyle anlaşamadığı için vatandaşa eziyet ediyor..... bazen Uyruğunu s.... deyip yakasım geliyor. kimliğiama kıyamıyorum
Peki bilen var mıdır aramızda acaba: HGS cezalarından dolayı aracı muayene edebiliyor muyuz? yoksa vergi borcu olarak gözüktüğü için yapamıyor muyuz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)