User Tag List

Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
157 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Hgs yüzyilin geçiş sistemi

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Banka hesabına bağlayıp 15 liranın altına inince otomatik olarak 15 lira yatirilmasi icin emir verirseniz, okumasa bile sorun olmaz takip etmenize de gerek kalmıyor bu sekilde. Benim geçişlerimin %80'i kacak oluyor ama otomatik dusuyor.
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde üst üste okumadı sordum aynen öyleymiş, sistem plakayı okuyup hgs varsa ve hesapta yeterli para varsa otomatik düşürüyor

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    363.39 TL. De beni öpmüşler indirimli hali

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir tane gecis ihlali var 1.85TL.. Ceza ile 25TL diyor arkadas ne suc isledik ki 15 kat ceza bindiriyor. Adamlar sinirdan kacak geciyorlar bu kadar ceza vermiyorlar, bizim giselerden gecise cezayi yagdiriyorlar.. Hakkaten durust vatandas olmak zor bu memlekette.. :s

Bir debir onceki sayfada sormustum cevabini bilen varsa; Borcu online olarak (internet uzerinden) odemeyebiliyor muyuz?

R21TURBO 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Online yatırma şansın yok. Tebligat gelirse vergi dairesine yatırabiliyosun. Ptt şubelerine yatırabilitsin tabi sistem çalılır ve görevli memur cezayı görebilirse

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R21TURBO 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Online yatırma şansın yok. Tebligat gelirse vergi dairesine yatırabiliyosun. Ptt şubelerine yatırabilitsin tabi sistem çalılır ve görevli memur cezayı görebilirse
    Tebligat gelen arkadaşların meblağları duyunca tebligatı beklmeden yatırayım dedim.. O zaman önümüzdeki hafta gideyim yatırayım bizim 1.85TL 185TL olmadan.. Ancak ne zaman PTT'ye gitsem her daim bir problem işi yokuşa sürmeler o yüzden hiç gidesim yok.. Allah kimseyi düşürmesin ellerine..

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalyada yaşadıgım için böyle problemlerle karsılasmıyorum çok şükür

ist-ankara izmire giderkende ön arka plakaları söküp gidiyorm ne ceza geliyo ne hgs ne ogs ne gerek var anlamıyorum yola para mı verilir

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun, umarım mimimum zararla kurtarırsın bu işten kendini.

Ayrıca ispark adında bir özel şirkete, aracınızın park ettiğinizin teyidini, mobil cihazlarla bir takım değnekçilerin kontrolüne vererek, üzerine haciz koydurabilecek yetkiyi veren ülkemin hgs'den milleti mağdur etmesine şaşırmadım!
    Fiat's Are Faster Than You Think!

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Postahaneler ceza ödemeye gidenlerle dolmuş

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir ay önce sabiha gökçenden giriş yaptım adapazarından çıkarken 11 tl uzak mesafe kesti. girişte okumadı hava yağmurluydu. şimdide kontrol ettim hala iade yok. arıyosun müşteri hizmetlerini hatlar yoğun sonra arayın diyor resmen adamla dalga geçiyolar. her istanbula gelip giden 10 arabadan 5i böyle olsa yapılan asıl hırsızlık budur şerefsizlik resmen. 8 tl ile adam olmayız biz ama yapılan haksızlık ortada herkesin başına gelen şeyler bunlar.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün bir araç aldım. Gişeler'den yeni hgs etiketi aldım kendi tc no'm ve plaka üstüne. Yalnız bir sorun var. Ben bu plakayı değiştireceğim. Değiştirdiğim plakaya aktarabilir miyim hgs'yi ?
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün bir araç aldım. Gişeler'den yeni hgs etiketi aldım kendi tc no'm ve plaka üstüne. Yalnız bir sorun var. Ben bu plakayı değiştireceğim. Değiştirdiğim plakaya aktarabilir miyim hgs'yi ?
    Plaka değişikliği en basiti gibi görünse de allah kolaylık versin. İlk yol mail adresine ilgili form ( google amcada çıkıyo ) ile başvurmak. 2. Yol 03128010404 ve 0505 nulu fax numaralarına Fax çekmek. 3. Ve en garanti yol ptt şubesine kendin gidip başvurman ama sıra beklemeden önce sistemin çalışıp çalışmadığını sor. Sıra sana geldiğinde sorun var şu an yapamayız deme ihtimalleri oldukça yüksek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R21TURBO 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Plaka değişikliği en basiti gibi görünse de allah kolaylık versin. İlk yol mail adresine ilgili form ( google amcada çıkıyo ) ile başvurmak. 2. Yol 03128010404 ve 0505 nulu fax numaralarına Fax çekmek. 3. Ve en garanti yol ptt şubesine kendin gidip başvurman ama sıra beklemeden önce sistemin çalışıp çalışmadığını sor. Sıra sana geldiğinde sorun var şu an yapamayız deme ihtimalleri oldukça yüksek.
    Cevap için teşekkürler. Seçeneklerden rahatı ptt'ye gitmek herhalde.
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sistem aynı, köprü aynı, cumhuriyet aynı, ama amaç vatandaşa ful contact eziyet...
    OGSem varken FSM köprüsünde yolu bariyerle ayırdıkları ve artık geri dönüşü olmadığı için istemeyerek de olsa HGS ye girdim bilmem ne cezası diye yüz küsür lira cezası yazdı.

hemen OGS m.hizmetlerini arayıp durumu anlattım bu konuda birşey yapamayacaklarını HGS ile irtibata geçerek şikayet açtırmamı söylediler...
    Kıssadan hisse HGS *** yiyenine 1saat 15 dakkada ulaştım bir tane gerizekalı telefonu açtı ve beyfendi biz hiç birşey yapamayız diyerek ankarada bir yerin numarasını verdi

hadi bakalım diyerek yarım saate de o numaraya ulaştım bu görüşmenin de özetinde telefona bakan eleman

" beyfendi Devlet köprüyü iki ayrı firmaya verdi OGS de HGS de farklı firmalar ve dolayısı ile bu tarz durumlarda hiç birşey yapmadıklarını günde yüzlerce şikayet aldıklarını belirterek yapmam gerekenin dilekçe yazıp takip etmekten başka birşey olmadığını söyledi buda yaklaşık bir kaç ayda sonuçlanır dedi

sadece geçirdiğim son 2 - 2buçuk saatte yaşadığım sinir yüz liranın çok üstünde olduğu için bu siniri daha fazla sürdürmeyerek önümdeki 3 saat boyunca beşikten mezara ne varsa saydım ve rahatladım gitti

Yani öyle birşey ki Devlet bu memleketin köprüsünü birilerine peşkeş çekiyor. azcıkta sen kazan diye ortaya yalandan bir sistem daha çıkarıyor, o şerefsizler de birbirleriyle anlaşamadığı için vatandaşa eziyet ediyor..... bazen Uyruğunu s.... deyip yakasım geliyor. kimliği ama kıyamıyorum

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Af Yada Yapılandırma yok mu acaba 350 lira geçiş 2500 lira ceza off adalete bak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Af Yada Yapılandırma yok mu acaba 350 lira geçiş 2500 lira ceza off adalete bak
    HGS yetkilisi ablanın bana en son söylediği , yakın bir zamanda af gelebilir çok madur var , gelmese bile mahkemeye vererek sadece en uzak mesafe geçiş ücretini ödersiniz örnekleri çok sayıda var dedi. Oyüzden 2600Tl yi ödemeyip bekliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ruhsat ve etiket ile gittim , hiç problem yaratmadan 2 dakikada yeni plakaya taşıdılar hgs'yi. böyle bir durum yaşayacak olursanız halloluyor yani. bilginize.
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki bilen var mıdır aramızda acaba: HGS cezalarından dolayı aracı muayene edebiliyor muyuz? yoksa vergi borcu olarak gözüktüğü için yapamıyor muyuz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BY01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki bilen var mıdır aramızda acaba: HGS cezalarından dolayı aracı muayene edebiliyor muyuz? yoksa vergi borcu olarak gözüktüğü için yapamıyor muyuz?
    Benim gibi birkaç arkadaş daha var HGS mağduru. Vergi daireşerine henüz işlenmemiş ben geçen hafta yaptırdım muayeneyi mesela , başka bir arkadaşım arabasını sattı sıkıntı olmadı. Şimdilik sıkıntı yok ama ilerde işlenebilir vergi dairesine bilemiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler