f30 316i kullandım 1 hafta şirket arabası olmasına rağmen kendi şahsi aracım 1.4 tsı 122 passattan az yaktı..160tsı'dan da az yakacaktır.Eco pro ciddi az yaktırıyor.CC ile çok net söylüyorum şehir içi 10litre altı anca açık trafikte olur.
f30 316i kullandım 1 hafta şirket arabası olmasına rağmen kendi şahsi aracım 1.4 tsı 122 passattan az yaktı..160tsı'dan da az yakacaktır.Eco pro ciddi az yaktırıyor.CC ile çok net söylüyorum şehir içi 10litre altı anca açık trafikte olur.
farklı sınıf araçların sözü geçiyor benim bi tavsiyem yok ama cc ye yazılmışınız iyi araç 1.4 tsi si cam tavanlı var akrabımızda son derece memnun. Ben de uzun yol yaptım o paralara o sınıfta binilecek araçlardan. Cam tavab konusuna gelince kişisel tercihtir ha ben açılmadığı sürece varlığıyla yokluğunu bir tutarım.
not: x1 in lafı geçmiş; rezalet diyen kişi kaşkay kullanıcısı olması çekti. Japon arabasına binip alman a hele ki dil uzatanı ilk defa görüyorum. Pahalıysa pahalı![]()
anıl hic tiguan baktın mı? o paralara gayet dolu modelleri var.ben cup diye bir modeline baktım güzel geldi ne bileyim para donanım konusunda.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)