User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
99 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Peugeot GTİ ve RC modellerinin orantısız fiyat artışı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz birde e30 fiyatlarını görün 87 model 325 zır orjinal diye 28 liraya satıldı. Ucuz verdim diyordu düşünün
    Coğrafya kaderdir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyatlar çok ama bide şey düşünün o zaman 15bin lirasıyla şimdinin 15bin lirası arasında çok fark var paranın eskisi kadar değeri kalmadı bence
    araba dediğin gidecek dekor isteyenler diecast alsın

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmiyorum genlerde mi yatıyor çakallık ,

arkadaşımın babası 156 aldı, 2000 masraf yaptı. Araba 23.500 e mal oldu. Satacak şimdi açıp nasıl 156 lar kaç lira diye bakıyor , 28 e araba var diye hah tamam 27.750 yazarım diyor. Amca dedim ne yaptın sen 23.500 e mal olsun , 1 sene bin. Değeri azalması gereken makineyi git 4 lira kar koy ?

Oğlum dedi siz işletme okuyosunuz kafanız hiç mi çalışmıyor ticarete ?

Dedim biz galerici değiliz ki Araç alım satımında kar etmek galericinin işidir. Her vatandaş her aracında kar ederse , 10 sene sonra en ucuz araba 100bin lira olur. Bu mantığın sonu mu var ?

Sizin daha çok fırın ekmek yemeniz lazım demez mi sonra
    -Fırat

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Şöyle de bir olay gözden kaçıyor,

2010-12 arasında 1.6 dizel grubu kompakt sınıf fiyatlar ne alemdeydi? 55 taş çatlasa 60, şimdi aynı arabalara 80 den kapı açılıyor, 100 e doğru gidiyor.

Dolayısıyla 2012 de o arabayı 55 e almış adam da 55 altında satmam mantıksız diye bakıyor olaya, daha alt modellerdekiler de üst modellerin fiyat yukarı çıkınca aradaki boşluğu doldurmak için, benimki ondan iyi neden az yazayım mantığı dahilinde fiyatları yukarı çekiyor.

stayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dikkat ediyorum da herkes ikinci el araç alırken fiyatlardan şikayet ediyor fakat aracı alıp üç beş ay sonra satarken diğerlerinden farkları kalmıyor.

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben araba alicagim zaman ***** site favorilerimde 4 , 5 farkli cesit arama olur kafama yatan araba düserse arizali olur yanmis olur kazali olur uygun fiyatli olur farketmez gider bakarim hosuma giderse alirim , illa en temizi olsun diyorsaniz ozaman piyasa belli bunada yapacak cok bisi yok sifir 20000 e araba olsa kimse ikinci el arabalara dünya para vermez

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıfır 2014 model Edition fiyatı

ikinci el fiyatları. elazığdakiler yüksek ihtimalle ***** filo açık artırma sitesinden alınma üstelik.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...90762427/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...78925823/detay

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guzel tespıt

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 ustu 5 kasaların fıyatı 40dan baslıyordu zor satılıyordu sımdı 50den baslıyor gene zor satılıyor ama fıyatlar dusmesı gerekırken artıyor enteresan bısı

AhmetKaratay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hele s2000 piyasasına ben bir türlü anlam veremiyorum geçe senelerde en fazla 100k fiyat vardı bu para verilmez seneye düşer derken bugün baktım 145k Lara kadar çıkmış 70-80k dan başlar olmuş

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AhmetKaratay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hele s2000 piyasasına ben bir türlü anlam veremiyorum geçe senelerde en fazla 100k fiyat vardı bu para verilmez seneye düşer derken bugün baktım 145k Lara kadar çıkmış 70-80k dan başlar olmuş
    2011 yilinda 207rc varken hasar kayitli s2000 ler takasa geliyordu 35-37 ye, ozaman alaydim 75e verirdim araç piyasasi sürekli yukari gidiyor. Herkes fiyatlari yukseltincede millet yeni fiyatlara razi oluyor.
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasada soyledım ben. 20-22 bu fıyatlara bebekler bebegı rc yok. o cok eskidendi malesef.
    Rakama takilmayin hocam, ornek verdim sadece. Temelde demek istedigim konuyu acan arkadas istedigi gibi temiz bir araba alirsa eminim satarken oda ayni psikoloji de olacak. Onu belirtmek istedim sadece

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendim 2006 model 1.4 HDİ 206 aracımı, 18.000 Tl ye almıştım.. yaklaşık 2.000 tl de masrafım oldu.
    Geçen haftalarda sattım 18.250 Tl ye.

Amaç kar olmuş olsa, yazardım 23-24 bende.
    Mantıken zararına sattım, ama 6-7 ay kadarda bindim ona saydım.
    Bi aracın piyasası da az buçuk bellidir, bariz bi fiyat koyupta piyasayı yada cebimizi şişirmeye niyetimiz yok

Baştada söyledim, hakeden araca verilir ederi neyse.
    Fakat örneğin, 1 hafta önce 20.000 e alınan aracın bir kaç hafta sonra 29 dan ilana koyulması nedir Allah aşkına
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bide sahibindende yazilan fiyatlardan satiliyor diye bir durum yok..

Ben de sirf lineanin degerini gormek icin 42 den ilan actim, su ana kadar 1 kisi 37 dedi, yavas yavasta fiyati indiriyorum

Yani herkes herseyin farkinda, her arabaninda bir ederi var. Piyasadaki arz talep ederi belirliyor.

Tekil sahis olarak biz hicbir seyi degistiremeyiz..

İnternet ve bu ilan siteleri yayginlastikca her sey netlesti artik..

O yuzden bu neden bu para , bu para edermi diye konu acmayin, evet ederi o para bu para..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi valla. B'nde bu mağdurlardanım çocukluğumdan beri 106. Hayranıyım yattım Kalktım hep dua ettim bu makinayı almak için ama Para biriktireyim dedikçe fiyatlar üste çıkıyor. Benim Şahsi fikrim. Degişensiz. Olması cok önemli degişensiz Olsun ağır kaza olmasın boya sıkıntı degil alır. Temiz bi boyarım içini dışını. Dizer jant Coil koyar temiz bide motorunu dizer biner gezerim bugün 18 19 bine. Bu dediklerim. Yapılabilir.
    pd130---> pd105--> d16a9--> z20let

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen sene 16.250ye sattık 206 gtiyi o sırada satılıklardaki en düzgün araç bizimkiydi , ve sizin bu konudan sonra 206 gtilere bakayım dedim o zamandan bu zamana hala satılıkda olan arabalar var hatta geçmiş zamanlarda 11 12 lira yazılan araçlara şuan 16 17 yazılmış

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben zamanında 10.500 liraya zor verdiğim 206gti var şuan baktım araca 17 yazmışlar arabanın şase kayık motor bıtık ve 1001 türlü derdide cabası

Hakan-N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genel olarak piyasada artış var fakat peugeot nun performans arabalarında son 1-2 senede çok ciddi fiyatlar arttı 207 rc den örnek vermek gerekirse 1-2 sene önce temiz 207 rc yi maksimum 31 e alıyordun şuanda temiz bir rc 40 bin tl civarı ki o fiyatlara göre emsal rakiplerine oranla çok dolu ve yürürü iyi arabalar bence hakkını buldu ama alıcı arkadaşlar için sıkıntı bir durum
    DR.ECU

SAFKAN Le Mans

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen oyle hakan RC piyasasi 1 sene once , 31 , 33 arasinda gezerken ben 42 bin tl verip boyasiz nokta hatasiz 8 bin km deki cam tavanli full RC yi almistim. millet naptin sen o kadar verilmezdi vs vs diyorlardi. biliyordum cunku gidiklandiginda neler yapabilecegini piyasasinin bir anda firlayacagini. 1 seneyi gecti araci alali o gun bu gundur garajda yatiyor hala 8 bin km de aslanlar gibi izlemek yetiyor bana inanilmaz zevk aliyorum karsisina gecip izlemekten 2 hafta once 47 bini gordum vermedim satilik degil heryerde soylerim. 60 binide verseler vermem arabami bir omur bende insallah. hayatimda verdigim en dogru kararlardan RC yi almak oldu. piyasada en basitinden DEV RC yi ornek vermek gerekirse yururleride belli az cok. 400 - 450 hp ler bu kaputun altina sokulabiloyor sorunsuzca. akslari 450 hp lerekadar sanzumani 450 lere kadar sorunsuzlar. cok kemikli arac. piyasasi halada oturmus degil atmosferik 98 model bombos vti gti rc lere 30 bin ister olmuslar 207 rc hem modelli hem donanimi olsun yuklenebilirligi olsun vergisi olsun 200 tl. vs vs tam bir fiyat performans araci suanda. UU DS3 olsun DEV RC olsun millet az cok goruyor THP lerin nerelere geldigini. ki bu araclarda son noktada degil bunlar daha yapilabilir. kg larida iyi. vs vs bence hic 207 rc yi diger 106 206 vti gibi araclarla ayni kulvarlara koymamak gerekir. arada dag degil okyqnuslar var.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler