User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
73 sonuçtan 58 ile 73 arası

Konu: Superonlıne fıber ınternet sorunu

TolgaUs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30 Mbit Fiber müşterisiyim. Böyle bir upload hızı böyle bir download hızı yok abi enfes ya.
    AKK bile yok benim pakette hayvan gibin abanıyorum torrente 12 aydır birkere bile 3mbit e takılmadım.
    Gogogo Fiber Superonlağn

omerce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Superonline ın alt yapısı kendinin Fiber olarak.
    TTNET den tamamen bağımsız.

Şanslıyım, Superonline FİBER olarak 2005 yılından beri kullanıyorum, oturduğum bölge pilot bölge idi Türkiye de ilk bireysel fiber verilen yerlerden birindeyim.

10 senedir 1 kere internetimin kesildiğini hatırlamıyorum

25mbps kullanıyorum, kütür kütür herşey.
    şimdi de kampanya olarak Turkcell TV verdiler sağolsunlar, ayda 7TL ye ulusal kanalların yanında belgesel ve sinema kanalları HD olarak izliyorum. 24 saat geri sarma özelliği var, geriye dönük programları falan da izliyorum.

Adamlar benim gözümde ilah,
    superonline varken hayatta TTNET ile işim olmaz
    Hocam fazla dillendirme nazar değer sonra
    instagram.com/omersaglm

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dkaya87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    superonline ile ilgili problem yaşayanlar pm atarsa yardımcı olmaya çalışırım.
    sayende hız 7 mbps oldu,,allah razı olsun senden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Superonline mı ? Aman aman bir daha asla. 2 yıl boyunca sıfır sorun ile kullandığım doping interneti sözleşme süresi bitmesinin ardından fiyattaki yaptığı %80 civarı artış sonrası bir hışımla kapattırıp superonline abone oldum. Olmaz olaydım. Bulunduğum bölgede fiber altyapısı olmadığı için 8mbit adsl kullanıyorum. Bu güne kadar 1 kez bile 1mbit hızı görmedim. hatta 0.500 bile görmedim. Müşteri hizmetlerini aradım sistemden baktılar 1 HAFTADA 50 KEZ KESİNTİ OLMUŞ internetimde. Arıyorum hallediyoruz beyfendi şunu yapıyoruz beyfendi bunu yapıyoruz beyfendi. Hızınızı 1mbit sabitlersek sorun kalmayacak diyor bana. Ulan ben 1mbit hızda internet kullanacak olsam alır bir tane vınn modem kullanırım. Yada telefonumun internetini paylaşıma açar kullanırım. Az kaldı modemi camdan atıp onlara da ana avrat sövecem. Arıza kaydı aldılar 1 haftadır servis bekliyorum ne gelen var ne giden. Zaten verdiler uyduruk bir modem 2 oda ileriden çekmiyor.

onur_si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar ben superonline fiber + turkcell tv ye geçtim internet çok hızlı iyi hoşta daha 20 günde 132gb download yapmışım AKK 150 gb bu arada. şimdi kota dolunda 3mb hıza düşecek diyorlar. detaylı kota sorgulamadan baktım hergün 6-7 gb download görünüyor ki ben ayda 2 kere falan netten dizi izlerim oyun falan da indirmem. adamlar kafasına göre mi yazıyor bu downloadları yoksa turkcell tv mi kota dan yiyor anlamadım. d smarttan kurtulduk derken bu kota işi canımı sıktı.

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_si Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben superonline fiber + turkcell tv ye geçtim internet çok hızlı iyi hoşta daha 20 günde 132gb download yapmışım AKK 150 gb bu arada. şimdi kota dolunda 3mb hıza düşecek diyorlar. detaylı kota sorgulamadan baktım hergün 6-7 gb download görünüyor ki ben ayda 2 kere falan netten dizi izlerim oyun falan da indirmem. adamlar kafasına göre mi yazıyor bu downloadları yoksa turkcell tv mi kota dan yiyor anlamadım. d smarttan kurtulduk derken bu kota işi canımı sıktı.
    turkcell tv kotadan yemez.. bağlantınızı kullanan başka birileri var ise onlardan şüphelenin.. wifi şifrenizi vs bi değiştirin.. bağlandığınız cihazlarda otomatik güncelleme vs yada veri bağlantısı kullanan ne var ne yok onlara bir bakın.. değişiklik olmazsa müşteri hizmetleri ile görüşün.. yine işe yaramaz ise 2 3 gün sonra modeminizi kapalıyken arayın bağlanamıyorum diyin.. modemin açık olduğunu tüm ışıkların yandığını vs söyleyin.. modem arızalanmış olabilir gibisinden davranın gelip bi modemi değiştirsinler bozuk diyerekden
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla şuan modem o kadar iyi ki apartmandan 100 mt ilerde bile girebiliyorum şifreyi değiştircem bakalım işe yarıcakmı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yada hız düşerse turkcell tv ye gelen lan kablosundan hub tarzı birşeyle çoğaltıcı taksam olur mu acaba. geçen turkcell tv ye gelen lan kablosunu masaüstü pc ye taktım normalde 40 mb olan indirme 70mb lere falan çıktı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denemek lazım ne desem bilemedim şuan
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalyada superonline calısan varmıdır bınada fıber kutusu yok baglatmamız lazım yardımcı olabılecek varmıdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fırsat bulursan 100.yıldaki şubelerine git.. orayla bi görüş.. altyapı firmasının anlaşma yapması gerekiyor önce.. site veya apartman yönetimiyle görüşmeleri gerekiyor

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kullanıyorum fiber superonline.
    aylık 54 tl sınırsız. 75gb adil kullanım kotası 6 ay 50mbit kalanı 25mbit olacak.
    bağlantıyı yapanlar sorunsuz yaptı saolsunlar hattı güzel cektiler kırmadan dökmeden ve güzelce sabitlediler. henüz 1 ay oldu ama bir sıkıntı yaşamadım. Şuanlık tavsiye ederim.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buarada kırmızı siyah üzerinde pirelliler en eski model modem, nerdeyse 5-6 senesi var. ondan sonra aynı modelim mavi siyah üstünde quicknet yada turkcell yazanı geldi 3.olarakda simsiyah pirelliler geldi sonda beyaz huvailer geldi cidden cok iyi cok memnunum suan
    Aynen sıralama bu şekilde Bizdede pirellide çok sorun vardı. 2 defa ücretsiz modem değiştirdiler. En son huawei taktılar şuan bir sıkıntı yok. Sürekli net patlıyordu ondan önce sayfalar açılmıyordu, kafasına göre hız veriyordu.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evdeki super online kağnı gibi bu aralar. nazar mı değdirdim nedir , 2 senedir hiçbirşey yoktu. şimdi çok kasıyor.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    müşteri hizmetlerini ara durumunu anlat modeme güncelleme falan iste.. birde modemin içindeki kanal ayarlarıyla ilgili olabilirmi diye sor yönlendirsinler seni..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabahtan beri internet yok evde 5-6 gündürde akşamları gidip duruyor ben aramaktan sıkıldım adamlarda utanma yok şu an artık 3g takıkıyorum bakalım ne zaman gelecek anasını satayım aylık telefon dakikalarım bunlara gidiyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler