User Tag List

Sayfa 7/11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
202 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Yeni Ford Focus RS 2015

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar şunu'da belirtmek isterim.Ben marka fanatikliği yapmıyorum.Verdiğim paraya en mantıklı avantajlı hangisi ona bakıyorum.

Örnek olarak Seat leon 1.4TSI 140HP SC vereceğim paraya kia pro ceed gt 1.6T 205HP daha mantıklı bir araçdı.Leon bir tek almama sebep olucak tek şey DSG'di.DSG versionu olmadığı için kia diyordum.

Artık seat leon 1.4TSI 150HP SC DSG'de geldiğine göre kia pro ceed gt bana çok mantıklı gelmemeye başladı.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu baştan sonra bir oku. senin gibiler trollüyor. cevaplarını alınca da beğenmiyorsanız almayına dönüyor. her konunun içine hondayı sokuyorsunuz, cevabınızı alınca da çemkiriyorsunuz..
    Senin gibiler derken ? Hayırdır kardes ?.Geçmiş msj larima bak bakalım bi kere olsun honda fanatikligi yapmışmiyim . Hatta mk3 leon bakıyorum şuan.

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Yahu sakin Honda'yi ilk ben yazdim bilerek cunku ben yazmasam da illa ki Type-R konusu acilacak bunu kesin gecer vtec kotek bahsedilecekti maksat makara olsun atisma olsun cok bir onemi yok Yoksa ben eskilerden beri SFWD takip ederim ve chris miller rado speedfactory araclarini begenirim.Onun disinda birsey ifade etmiyor o ayri :P

Honda 2.el piyasasi Onda !

Focus RS > Type-R

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin gibiler derken ? Hayırdır kardes ?.Geçmiş msj larima bak bakalım bi kere olsun honda fanatikligi yapmışmiyim . Hatta mk3 leon bakıyorum şuan.
    ben de şuan civic si bakıyorum bu bir şeyi değiştirmez. megane konusu açılıyor hondacılar orada, focus konusu açılıyor hondacılar orada, opel konusu açılıyor hondacılar orada.. kabak tadı verdi artık. eskiden hondaya laf atılırdı şimdi hondacılar her konuda her araca laf atıyor. sen gibiler derken açıkça söyledim işte her konuya hondayı kıyısından köşesinden bulaştıranlar..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomatik şanzımanla çıkma ihtimali var mı? Eğer varsa, alternatiflerimden biri olabilir gelecekte.

Artık WRX bile CVT şanzımanla satılıyor, bu da otomatik çıkarsa şaşırmam

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan yine bir aracı Honda ile karşılaştırdınız ya ... vallahi pes.
    sanki Hot-hatch kavramı bitti, hondahatch kavramı başladı. aman ha honda geçemezse kötü araba tü kaka....
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Focus rs ın evo 10la testı vardı tıff needl yapmıstı, ceker farkı değil olay aslında birbirlerinin rakibi hepsi.
    focus rs500 audı rs3 stı spec bılmemne 400hp versıon, ferrarı enzo testı vardı auto carda sene 2009 o çok güzeldi. en keyıflı aracı arıyorlardı
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    r;7748411]ben de şuan civic si bakıyorum bu bir şeyi değiştirmez. megane konusu açılıyor hondacılar orada, focus konusu açılıyor hondacılar orada, opel konusu açılıyor hondacılar orada.. kabak tadı verdi artık. eskiden hondaya laf atılırdı şimdi hondacılar her konuda her araca laf atıyor. sen gibiler derken açıkça söyledim işte her konuya hondayı kıyısından köşesinden bulaştıranlar..[/QUOTE]
    Konuya ilk honda yi badcat nickli abi yazdı adam dalga geçmiş olabilir hepimiz espri yapiyoruz şurda . ama öyle alıntı yapıp troll mroll yazarsan cevabını alırsın ben elleri kremli bilgisayar başından kalkmayan bebelerden degilim ;-) hiç bi konuyada kolay kolay honda şöle iyi böle iyi yazmam . Ha haklisin abartanlar var mı var emin ol onlar la ben senden de fazla dalga geciyorum.

Neyse konu yeteri kadar sapti herkese kazasız belasız sürüşler

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu elbet sapar amacından.
    Honda var altın kaplama. Adamlar canlarını verdiler Ar-ge için. Rallide koşturdular, yol araçlarına yansıttılar. Marka ismi vermeyeceğim. Avrupa markaları daha çok yaptı. Ford keza öyle. Honda da yapmıştır. Da arkadaş, araç çıkıyor, Honda'yı geçiyor mu... oooo iyi araba, hondanın gerisinde kalıyor ooo kötü araç... O mantığı anlamıyorum. Algılayamıyorumda...

"araç, sadece makinesi için seviliyor ise, gidin evinizin bir köşesine K20 alın. Bakın." bu kadar basit. Yani o kadar masraf da yapılmasın araçlara. Bir araç sadece motoru(makinesi) için sevilmez. bilginize beyler.

yaptığım açıklama ve söylediğim sözler herhangi bir isme cevaben yazılmadı.

sevgiler.
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    r;7748411]ben de şuan civic si bakıyorum bu bir şeyi değiştirmez. megane konusu açılıyor hondacılar orada, focus konusu açılıyor hondacılar orada, opel konusu açılıyor hondacılar orada.. kabak tadı verdi artık. eskiden hondaya laf atılırdı şimdi hondacılar her konuda her araca laf atıyor. sen gibiler derken açıkça söyledim işte her konuya hondayı kıyısından köşesinden bulaştıranlar..
    Konuya ilk honda yi badcat nickli abi yazdı adam dalga geçmiş olabilir hepimiz espri yapiyoruz şurda . ama öyle alıntı yapıp troll mroll yazarsan cevabını alırsın ben elleri kremli bilgisayar başından kalkmayan bebelerden degilim ;-) hiç bi konuyada kolay kolay honda şöle iyi böle iyi yazmam . Ha haklisin abartanlar var mı var emin ol onlar la ben senden de fazla dalga geciyorum.

Neyse konu yeteri kadar sapti herkese kazasız belasız sürüşler[/QUOTE]

bu konuda demişsin diyeceğini elleri kremli arkadaş..
    araba forumu burası tabiki de biri gelip honda ile kıyaslama yapabilir ama. biz vtec'i keşfettik, bizim araç süper hüloğğ dersen bu olmaz. şimdi hondacılar düşünsün demiş sen de çık asıl yeni type-r gelsin o zaman görelim karşılaştırmaları fordçular mı düşünecek de. ama gelip de hondayı kamyoncu tırcı bilirdik, vtec benim elimden çıktı, beğenmiyorsan alma dersen kusura bakma tepkiyle karşılaşırsın.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırdır gençler rüyalardasınız yine eller kremli ulanlar noluyoruz. Derdinizmi var?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Neyse konu yeteri kadar sapti herkese kazasız belasız sürüşler

bu konuda demişsin diyeceğini elleri kremli arkadaş..
    araba forumu burası tabiki de biri gelip honda ile kıyaslama yapabilir ama. biz vtec'i keşfettik, bizim araç süper hüloğğ dersen bu olmaz. şimdi hondacılar düşünsün demiş sen de çık asıl yeni type-r gelsin o zaman görelim karşılaştırmaları fordçular mı düşünecek de. ama gelip de hondayı kamyoncu tırcı bilirdik, vtec benim elimden çıktı, beğenmiyorsan alma dersen kusura bakma tepkiyle karşılaşırsın.[/QUOTE]
    bilader sana laf yetiştircek vaktim yok varsa kişisel sıkıntın p.m at.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırdır gençler rüyalardasınız yine eller kremli ulanlar noluyoruz. Derdinizmi var?
    Abi arkadaş saygı duymasını bilmiyo sıkıntı bu .tanımadigi insana troll mroll yazamaz.

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burası fdhaber değil ki. tech olunca konu motor oluyor işte. aynen ilk postta şimdi hondacılar düşünsün deyince milletin aklına 'hondaya çamur atıyo ' kavramı geliyo ,akabinde savunmak gerekiyo hondayı. her ne kadar fiyatının arabası olmasa da bozulmuyo ve sağlam. forda göre bence çok kibar ve atak bi araç. 11 model focusla bi abimiz 4 takla attı ,airbag açılmadı. direkler koltuktaydı. kemer takılıydı. hondanın içinde ben varken kavşakta direkten başka araç vurdu airbag dan ölecektik. bunları da düşünmek lazm. yaşanmışlık var sonuçta
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu sakin Honda'yi ilk ben yazdim bilerek cunku ben yazmasam da illa ki Type-R konusu acilacak bunu kesin gecer vtec kotek bahsedilecekti maksat makara olsun atisma olsun cok bir onemi yok Yoksa ben eskilerden beri SFWD takip ederim ve chris miller rado speedfactory araclarini begenirim.Onun disinda birsey ifade etmiyor o ayri :P

Honda 2.el piyasasi Onda !

Focus RS > Type-R
    Abi şimdi burda adaletsizlik var Type R a haksızlık yapılmış focus Rs nin dengi artık cla 45 - a 45 amg dır. Honda 4wd çıkartınca anca dengi olur

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burası fdhaber değil ki. tech olunca konu motor oluyor işte. aynen ilk postta şimdi hondacılar düşünsün deyince milletin aklına 'hondaya çamur atıyo ' kavramı geliyo ,akabinde savunmak gerekiyo hondayı. her ne kadar fiyatının arabası olmasa da bozulmuyo ve sağlam. forda göre bence çok kibar ve atak bi araç. 11 model focusla bi abimiz 4 takla attı ,airbag açılmadı. direkler koltuktaydı. kemer takılıydı. hondanın içinde ben varken kavşakta direkten başka araç vurdu airbag dan ölecektik. bunları da düşünmek lazm. yaşanmışlık var sonuçta
    Bumudur yani olay. Hisseniz mi var Honda'da, yada Honda Tr-Global çalışanımısınız ki Hondayı savunmanız gerekiyor ? Forum otomobil forumu ve otomobilin teknolojisi motordan ibaret değil bir bütün olarak bakınca Hondada motordan başka övecek birşey bulamıyorum. Yol tutuş zayıf, konfor zayıf, sessizlik vs hak getire. Birsürü ufakta olsa kronik sorun vsvs..

2kazanında 1i muhtemelen sensör falan olmayan bölgeden diğeri sensörlerin olduğu bölgeden olmuş. Şaşırmıyorum, cana birşey gelmediyse geçmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Jantlar degismis fuarda ki son hali..Ayrica diff ayari olacakmis track daylerde vs kontrollu olarak oversteer icin.

[The AWD system includes] a unique drift setting to help achieve controlled oversteer drifts in track conditions.

Rev-Limit 6800 RPM oldugu soyleniyor.

Tanitimdan bir hatira

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Getirmezlerse terbiyesizler o kadar net. Satar bu araba 10 tane 20 tane olsada satar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Aracta yenilik olarak aciklanan drift mode ile beraber %70 arka %30 on olucakmis.4wd sistemi cift kavramali yeni bir sanzuman ile beraber cikiyormus.Bu sanzuman normalden sadece 20 kg agirmis.

Turbosu 2.3 ecoboost mustang'ten farkli olarak twin-scroll ve compressor kismi daha buyuk.Intercooler'da daha buyuk.

Iceride ki dokunmatik ekran 8 inch boyutunda.

Ayrica launch control'da varmis.

TR'de alamayacagimiz kesin belki yurtdisina goc edersem neden olmasin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler