User Tag List

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
202 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Yeni Ford Focus RS 2015

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracta yenilik olarak aciklanan drift mode ile beraber %70 arka %30 on olucakmis.4wd sistemi cift kavramali yeni bir sanzuman ile beraber cikiyormus.Bu sanzuman normalden sadece 20 kg agirmis.

Turbosu 2.3 ecoboost mustang'ten farkli olarak twin-scroll ve compressor kismi daha buyuk.Intercooler'da daha buyuk.

Iceride ki dokunmatik ekran 8 inch boyutunda.

Ayrica launch control'da varmis.

TR'de alamayacagimiz kesin belki yurtdisina goc edersem neden olmasin
    Bu donanım ile gelirse on numara olur sınıfında en başarılısı olur

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Launch olması çok güzel, ekran falan beni hiç ilgilendirmiyor ama drift mode vs çok çok eğlenceli araç olur. Açıkcası fiyatları yakın olursa, Type-R a tercih edilir muhtemelen çok daha tok bi araç olur. Ama kabul etmek lazım, hiç bi zaman Type-R kadar safkan ve ateşli olamayacak.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor 2,3 olması çok kötü olmuş bizim ülke için,,
    %90 vergi diliminde olan rakipleri 170-180k fiyatı varken bu araç %145 vergiyle uçuk bi fiyatı olması lazım,,
    Ayrıca yıllık vergiside 2,3 litre nerdeyse 4k tl,,,2,0 motorlar 2,6k civarı

ahmet_xy
    Misafir
    ha gayret biraz daha ileti yazarsanız, belki typer konusunun %20'ne ulaşabilirsiniz. ) yaw kim alır focusu allah aşkına.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ha gayret biraz daha ileti yazarsanız, belki typer konusunun %20'ne ulaşabilirsiniz. ) yaw kim alır focusu allah aşkına.
    Ben alırım sıkıntı özellik olarak donanım olarak on basar çoğu arabaya

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskisini yollarda cok gördükya yenisinide görürüz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Launch olması çok güzel, ekran falan beni hiç ilgilendirmiyor ama drift mode vs çok çok eğlenceli araç olur. Açıkcası fiyatları yakın olursa, Type-R a tercih edilir muhtemelen çok daha tok bi araç olur. Ama kabul etmek lazım, hiç bi zaman Type-R kadar safkan ve ateşli olamayacak.
    yani bu ateşli değil mi ? Vtec mi açması lazım illa mustang motorunun neyi yetmedi acaba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskisini yollarda cok gördükya yenisinide görürüz
    Yahu millet yollarda nadir arabaya binmek istiyor sen bol olan araca mantık nedir bir araba çoğaldıkça değeri düşer

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani bu ateşli değil mi ? Vtec mi açması lazım illa mustang motorunun neyi yetmedi acaba ?
    Focus hakkında okadar güzel şey yazmış olmasına rağmen neden sadece en sodaki cümlesine takıldın tayfun ? Nedir bu vtec çekememe merakınız anlamış değilim adamın kendı gorusu type-r kadar ateşlı olamaması yönünde bencede böyle sence değil. Focus kendı sınıfında gayet guzel ozellıklere sahıp eğlencelıde bişey olmuş eğer bır oncekı sayfada yazılanlarda gelıcek olursa tabi. İkisinede yetecek param, 1 seçme hakkım olsa type-r seçerdım. 2 seçme hakkı verirsen ikisinide seçerim. Bu iş tercih meselesi. At gözlüğü ile bi aracı savunmak için yazılan kişisel görüşlere saygı duyulmasını beklerim.
    DR. OWL

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    umarim alim gucumuz artar ve butun araclari turkiye de sadece belli kesimler ve ya dalavere ile kazananlar degil okuyup bir yerlere gelen,emegi ile calisan insanlarda yurtdisinda ki gibi alabilir duruma gelir bordrolu kolelik yerine.Hepsi guzel araclar tercih meselesi.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok güzel be .keşke 2.0 olsaydı. Drift moduda çok iyi düşünülmüş.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam o kadar olumlu şey yazmış son cümlesi mi dikkatini çekti ? Ayrıca bu araba type r la yada golf GTI la aynı para olsa hangimiz focus rs almazki ama ÖTV den dolayı uçuk olucak fiyati.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babam dacia lodgye, ben de peugeot 308e biniyorum. Yani senin anlıcağın, 2.0 toyota corona bile bana ateşli gelir öyle bi yokluktayım ama senin ve diger antihonda cıların kabul etmek istemedikleri şey şu; belki anlamsız belki mantıksız gelebilir ama size ne? hondayı seviyoruz bi şekilde (fan boy gibi ölüp bitiyoruz tapıyoruz durumu yok tabi). Belki bana göre jazz mustang ten daha çekici? Ki kaldı ki type-r için bir sürü şey sayabilirim. Ben arabaları showroomlarda gorup degerlendıren, otopark.com testlerini izleyip yorum yapan biri değilim. Kendi kriterlerim var, başkasının ne dedigi umrumda değil. Mesela şu an orj bi ek9 benim gozumde sıfır km passattan çok daha kıymetli. Ya da aynı şekilde bi ae86 gt86dan kıymetlidir. Benim kafam oldschool, honda da bu ruhu taşıyor bana göre, diğer arabalarında oldugu gibi yeni type r ın da içi çok çok teknolojik gözükmüyor. Kısacası adamlar, benim kafamda araba uretiyor. Hepsi bu. Mustang motoruna vs laf ettiğim yok yani sakin ol champ.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu millet yollarda nadir arabaya binmek istiyor sen bol olan araca mantık nedir bir araba çoğaldıkça değeri düşer
    aranızda 16 yaş var.

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne bicim arac. Ben type-r yerine kesinlikle alirim. Arada 80bin tl fark olsa bile bu hem 4 ceker hem de eminim ki eski cosworthlerin ruhunu tasiyor. type r alip modlamaya zaten millet aradaki farkin daha fazlasini harcar, sonra onden cekisli 500hp araclari olur, saga sola patlarlar, temizlik nedeniyle kaput camurluk boyandi derler. Olacagi o. Gerci bu aralar hic borca girilecek donem degil, lazim da degil hic biri.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babam dacia lodgye, ben de peugeot 308e biniyorum. Yani senin anlıcağın, 2.0 toyota corona bile bana ateşli gelir öyle bi yokluktayım ama senin ve diger antihonda cıların kabul etmek istemedikleri şey şu; belki anlamsız belki mantıksız gelebilir ama size ne? hondayı seviyoruz bi şekilde (fan boy gibi ölüp bitiyoruz tapıyoruz durumu yok tabi). Belki bana göre jazz mustang ten daha çekici? Ki kaldı ki type-r için bir sürü şey sayabilirim. Ben arabaları showroomlarda gorup degerlendıren, otopark.com testlerini izleyip yorum yapan biri değilim. Kendi kriterlerim var, başkasının ne dedigi umrumda değil. Mesela şu an orj bi ek9 benim gozumde sıfır km passattan çok daha kıymetli. Ya da aynı şekilde bi ae86 gt86dan kıymetlidir. Benim kafam oldschool, honda da bu ruhu taşıyor bana göre, diğer arabalarında oldugu gibi yeni type r ın da içi çok çok teknolojik gözükmüyor. Kısacası adamlar, benim kafamda araba uretiyor. Hepsi bu. Mustang motoruna vs laf ettiğim yok yani sakin ol champ.
    Benim içinde 80-90 model serleri ilgimi çekmiştir çoğu sıfır aracı almam şahsen 2 ye 1 arzalanacağına alırım boş kasa bi ae101 bakarım keyfime. Typer içi değil motoru teknolojik o teknoloji yeter zaten, ısıtmalı koltuk olmayı versin benim için bi anlam ifade etmiyor veya hafızalı koltuk veya sonar sunroof vs. vs. Ama ne biliyim görünüş olarak Focus daha sade olduğu için ilgimi çekti typeR zaten on numara ama çok jan janlı geldi bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aranızda 16 yaş var.
    Hakaret mi etmişim acaba nedir yani o lafı genel olarak söyledim herkesin düşünce si bu zaten çok var yollara her köşe başında görüyoruz vs vs

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda'cılar bir çekilsin şu konudan

Beni Reno fanbay'ı olmakla suçlayanlar vardı, param olsa ne trophy alırım ne type-r, gider direk bunu alırım.
    Hayvan gibi çalışmışlar üstünde, bayıldım
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayvan gibi çalışmışlar üstünde, bayıldım
    Segment içerisinde tasarıma ve mekaniğine en çok çalışılmış araçlardan birisi bence.

Hem aynı modlarla hacim avantajıyla daha çok güç alır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler