yazın sıcagın altında dili dışarda kalıcak sonra bide korumadı evi diye bir kamyonda dayakta yer allah bilir.
Printable View
yazın sıcagın altında dili dışarda kalıcak sonra bide korumadı evi diye bir kamyonda dayakta yer allah bilir.
Ne insanlar var aq(!)
Senin de kulaklarını kesip, derini yüzüp, aç bırakmak lazım...
tovbe estagfurullah ya ne cins insanlar var hic mi vicdan yok
sana o köpeği verenin..
ver o köpeği gitsin, alışmaz o, sıcakta baygın baygın yatar, saldırmaz...
diğerlerinide Allah kurtarsın...
Hadi hayvanın senin arkana saklanması özgüven eksikliği,
Senin hayvanı böyle yetişirme isteğin çocukluğundaki hangi sendrom onu araştırmak lazım.
Seni kim aç bıraktı da bu hale geldin. Senin gibiler değil köpek karınca bile beslememeli.
Yazık yaaa oda bir canlı değilmi arkadaşım derdin ne senin ? bekçi koruyucu bir köpek arıyorsan doberman pitbull rott al eziyet etmeyin hayvana
Sahipli köpek saldırdı şöyle yaraladı böyle saldırganlar diye haber çıkınca ay vay oluyo ama bunun gibi onlarca yüzlerce cani var memlekette. Yazık hayvana eziyet etmeyin, tüyünü keserek sıcağa dayanıklılığı artmaz canlı bir varlık bu arabaya cooler takmaya benzemez. Aç bırakarak da eğitemezsiniz hayvanları. Sabah sabah sinirlerim bozuldu sayende yemin ediyorum ya
ondan sonra pitbullar neden böyle saldırganlar, yaratıklar o hayvanlar vs deniyor. Bu nasıl bir zihniyettir ya. ilk mesaja adam gibi cevap verecektim birşey dürttü yazılanları okudum ve ilk mesajı okumaya tenezzül etmedim öyle olunca.!
Kendi köpeğim 9 buçuk yaşında Sibirya alpha karakterlilerden. Husky yi ne amaçla aldığınızı bilmiyorum ama bi kere güdüsünde saldırganlık ve koruma yoktur husky lerin! Eğitimi reddeder çoğu bilmiş kişi husky aptal der ama tam tersi özgürlüğüne düşkün olduğu için itaat etmeyi sevmezlekr. Bu da zeka göstergesidir! husky başka köpeklere karşı saldırganlaşır zaten zamanla ama insana vs saldırmaz kendi can risk altında olmadığı sürece. Sen o köpeği adam akıllı bir aile bulup sahiplendir en iyisi yazıktır günahına girme aç bırakmak vs öyle bir dünya yok.!
Ayrıca da husky nin tüylerini keserseniz o hayvan iyice çekingen hale gelir! Alman kurtlarıda huskylerde bu şekildedir. 5 kangal la bir arada yaşayacak sanırım bir ortamda kalmasınlar özellikle husky 8 9 aylık olduktan sonra çok tehlikeli.! O köpeğin günahına girilmez! Yazık ondan sonra hayvanlar cani oluyo vs oluyor! Sabah sabah bütün keyfim kaçtı
husky ler oyun köpeği olduğu için kolay kolay saldırgan bi yapıya sahip değiller.
Karpuz yetişen yerde hasky beslemek :)
Sen bir şey yapma, 3 ay sonra sıcaklar yüzünden yaşı dolmuş döbermana döner o hayvan!
Hayvan hırçinlaşinca bu sefer senmi onun arkasina saklanmaya baslayacaksin.
3 ay sonra kopek gelip konu acmasin sahibim arkama saklaniyo bunu nasi hircinlastiririz diye :D :D
Hiç sanmıyorum ama şurada yazılanları okuyup birazcık anladıysan , o köpeği ait olduğu iklimlere gönderirsin. Yazık günah , o köpeğin yazın orada hiç şansı yok. Telef etme hayvancağızı.
senı kım böyle yetıstırdı bılmem ama,o köpeğe yazık günah , sana acımam da ona acıdım şu an.
insan olmayanlar foruma üye olabiliyor muydu ? cani herif